128

Ами сега

преди 10 години

Украйна може да издържи без газ само 4 до 5 дни след 1 април с прекратяване подаване на Газ, но при условие, че Украйна ще плати старите дългове за газта, над 1 милиард евро. Цената на газта след 1 април става от 100 на 400 евро. Евросъюзът не подписа Икономическо споразумение, което означава, че финансово икономечески Украйна ще фалира в кратки срокове, което ще породи масови антиМайдански бунтове, отцепване на нови райони към Русия. чийто Върховен съвет има резолюция да приема всеки отцепил се

127

да им е честито!

преди 10 години

Не им остава нищо друго на украинците, освен да се подмият, да си набавят вазелин и.... напред към "Европейските ценности"!

126

социолог

преди 10 години

ЯЙЦЕНУКА тази година трябва да плати 6 милиарда долара външни плащания по заеми, 2 млрд. задължения към Гаспром, и още 8 млрд. към РУСИЯ, след 6 месеца пози предател ще го изритат,

125

Анонимен

преди 10 години

В този на снимката име нещо извратено. Нещо сбъркан има в изражението му. Вероятно са поставили там, защото е много лесен за манипуиране. Като цяло съм проверопейски настроен, но този образ от снимката е опреелено лекодалеко неуред...

124

Отлуната

преди 10 години

Пак лъжа! Украинският народ не се е подписвал! ЕС подписа със своите мекерета.

123

Анонимен

преди 10 години

Като им вземат природните богатства за 1% концесии Като им нарежат заводите на скрап ще видят! Като им изкупят плодородната земя ще ги направят чуждеци в родната им земя!Неща познати в България

122

Анонимен

преди 10 години

Правилно казано- ЕС и Киев подписаха, Крим не е подписвал нищо, цайсатия *** на снимката дето много се пъчеше преди референдума ще го потвърди.

121

Аху-иху!

преди 10 години

Ние също квичахме от възторг при подписването на политическата част на присъединяването.Сега мучим като заклещен мъник,при икономическата част на "присъединяването".Сега е голямото зачукване...ама,късно е чадо.Навряхме си го .По начина,по който *** украинците,се вижда ,че ги чака нашата съдба,т.е,заедно ще дълбаем дъното,при извисяването си нагоре.

120

Неутрален

преди 10 години

До 132..... това е истината но малко хора го осъзнават да не говорим за изтрадалия българин но мисля че след още вреда върху хората ще започне събуждането от тоя измислен сън.

119

Бунт

преди 10 години

Бунтът срещу Божия ред и Господа ни Исус се разпалва по целия свят чрез имама и лъжи,целта е световна антихристиянска революция.Бог ни е дал свободна воля,антихриста не може да излезе открито,ако не се е изпълнил достатъчния брой на хора подкрепящи новите"ценности"т.е.де факто подкрепящи антихриста и реда му.Когато този брой е достатъчен.тогава ще се разкрие официално.

118

Анонимен

преди 10 години

МНОГО ПОЛСКИ ДУМИ ИМА В УКРАИНСКИЯТ ПЕРШИ ПЪРВИ,ПРАЦА РАБОТА АКО СА И СЪЩИТЕ ПИЯНКИ КАТО ПОЛЯЦИТЕ

117

малко история

преди 10 години

Друга лъжа е ,че Хитлер е искал нов световен ред,искал е нов ред в Европа,като е забранил тайните общества и премахване на хора от управлението,които да работят за нов световен ред планиран от векове вместо за нациите си,така както е искал мир ,но бе принуден да започне война,същото днес наподобява с атаката срещу Русия.

116

ей го пък тоз

преди 10 години

Като глредам тоз ***:Освен пед#аска работа друго какво може да се очаква от него!

115

предсказано е

преди 10 години

Новият световен ред е отричане на Божия ред и че Исус Христос е единствения Спасител и път до Бог на небето.Как да го разпознаем.Основното е казано в 1Йоан2:22!-"Кой е лъжец ако не онзи,който отрича,че Исус е Христос?Той е антихрист,който отрича Отца и Сина".Това е призмата през която се разглеждат днешните събития,целящи антихриста да седне в храма и се обяви за"Бог

114

NWO

преди 10 години

Яценюк говори за Русия,че иска да наложи нов ред(новият световен ред е световно правителство и нова световна религия отричаща Исус като Господа ни),но какъв ред иска Русия? EU"Yatsenyuk:Russia decided to impose a new post Cold War order euractiv/video/yatsenyuk-russia-decided-impose-534328. Видео.Предупреждение!Възможно втрисане от речта на лицето!

113

Анонимен

преди 10 години

124 Тъпче , Янценук говори за редът установен след края на ВСВ с подписването на мирните договори и обсноавването на ООН ,а Адолф Путин на практика бламира точно този ред опитвайки се да установи НОВ СВЕТОВЕН РЕД , парадирайки със силата си срещу Украйна като естевено пропуска факта ,ч е Русия също е подписала договора от1994 година скойто Украйна се отказва от ядреното оръжие но за сметка на това получава пълни гаранции включително и от Русия за нейната териттотаилна цялост и суверенитет.

112

предсказано е

преди 10 години

Но за какъв Нов ред говори Яценчук,който Русия се опитвала да ревизира?Това е ред,който да доведе до падане на независимостта на всички страни и религии,създаване на световно правителство и построяване на храма,където антихриста да се обяви за"Бог",всички страни,които пречат това да се реализира се атакуват,не че са по-лоши отрежими.които не пречат.Днес държави,утре индивидуално,когато ВСЕКИ трябва да приеме знака на антихриста 666 или ще бъде преследван и убиван.

111

Анонимен

преди 10 години

To v russia niama li bezrabotica i glad ?Dolara bil bez pokritie , a kakvo e pokritieto na rublata ?

110

анонимен

преди 10 години

Док. Филм "imperia invisible new world order" bg subs вижте и доказателствата на Alex Jones.

109

анонимен

преди 10 години

Давай Украйна ЕС ви чака... 130 милиона безработни ви чакат.... да станете 200 милиона но не губете кураж положението се влошава.