60

kasandra3

преди 10 години

Плевнелиев за пореден път постъпи противоконституционно в опита си да изпълни нарежданията на Борисов и пристрастията му към ГЕРБ отново си проличаха.

59

55

преди 10 години

Ивилина Алексиева още не се е качила на магарето и вече клати краката..

58

Анонимен

преди 10 години

Разбрахте ли най-накрая че само комунистите си избират свои хора днеска се видя на лафките също на комунистите хора работят защото са една партия а не взимат хора от другия кораб ОСТАВКА МЪРШИИ

57

Лелин

преди 10 години

БСП и ДПС са срам за демокрацията - за тях гласуват само безмозъчни маргинали.Крайно време е да се въведе образователен ценз и горна възрастова граница за гласуващите.

56

Анонимен

преди 10 години

Кюстендилския вампир кога ще влиза в затвора за набеждаване?

55

тони

преди 10 години

Тия песнички Мая и Сергейчо ги пеят на ***! Ние ги слушаме вече 70 години, комунистическа демагогия с която омърсиха двете най-свети думи "Народ" и "Отечество".Все в "името на народа" и "в името на България" съсипаха и живота на народа и съдбата на България!

54

ицо

преди 10 години

Комунистите винаги са воювали с този народ и са изтребвали цвета на неговата интелигенция и прогресивна мисъл, но в тази кампания надминаха по лицимерие, задкулисни игри и мръсни хватки дори и себе си...1. Сдружиха се и се подпират на партии, чиято обща електорална подкрепа не надминава 10% от броя на гласувалите и 4% от всички българи, имащи право на глас!2. Генерираха създаването на партии, които обират каймака на утайката на обществото с отвратителна, отблъскваща и под санитарния миним рито

53

куби

преди 10 години

Климактериумът сериозно е подгонил Мая Манолова. Кюстендилката погрозня, оглупя, окуця ..

52

киро

преди 10 години

Лошо няма, все пак президентът е и върховен главнокомандващ на армията ни, колкото и да е останао от нея.

51

ели

преди 10 години

*** не така де, герб с тия дибели *** ше заемат 12 места и ко ше остане, е казах ви ама на

50

еми

преди 10 години

За пореден път Плевнелиев показа неуважението си към институциите и законите в България, и своите пристрастия. Добре бяха записали в Изборния кодекс с изборите за европарламент и избори за президент.

49

пешо

преди 10 години

Мая Манолова е жена, но се държи по-мъжки от президентът, който дори не се срамува всеки ден да демонстрира слугинаж към любимците си олигарха Прокопиев и мъжа на всички времена Боко.

48

!!!

преди 10 години

6e se opravi vsi4ko, savsem skoro , samo deto niama da moga da pro4eta ,

47

ХХХ

преди 10 години

Не, 11 е просто реалист. В държавата ни всичко става само по втория начин.. За да се промени това трябва да се започне от начало.. образованието. Разликата м/у БСП и ГЕРБ е единствено че вторите постъпиха милиционери. БСП се разбират с бизнеса, дава се на когото трябва колкото трябва и работите "вървят".ГЕРБ по мутренско милиционерски умишлено нападнаха бизнеса с рекет. Колко фирми фалираха.. Ликувай *** народе и се дели на комунисти и гербаджий. Само че хладилника пак ще е празен

46

Винету

преди 10 години

Ивилина Алексиева Пеевска от Института за модерна продажност.

45

анонимен

преди 10 години

ужас ей сега ще си събуя чорапите че Герб са без зам. шеф на ЦИК, останаха и без печатница за бюлетини ами сега.... как да им помогнеме...освен да пуснат жалба до съда в Хага и ние да ги подкрепим, може да разпространяваме рекламни брошурки по целия свят в тяхна подкрепа. Кой е ЗА?

44

Анонимен

преди 10 години

До ИМПЕРИАЛИСТПавлова не беше ли внучка на партизанин и член на ЦК на БКП, а Боцко син на милиционерски дребен шеф от татово време?

43

Анонимен

преди 10 години

Цял ден битка между управляващи и опозиция за състава на ЦИ(Р)К.

42

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 10 години

ПРОКЛЕТИ КОМУНИСТИ, най-много ви боли, че такива като ген. Борисов и Павлова скъсаха синджира с който ги държахте в послушание.

41

Анонимен

преди 10 години

кви са тия ***-майки на фотото?то бива плюскане, ама чак пък толкоза в същото време обикновения българин буквално гладувалишава се от хранавсички са за бесилото