336

Анонимен

преди 10 години

БЪЛГАРИЯ !

335

Feysal

преди 10 години

Tuk v Kirdjali nie Turcite mislim ce sme v TURCIA.Ta tuk samo na Turski se govori I pise.Bulgarite (malcinstvata) sisto na Turski govoret.Abe hora vie ste ludi vsicki.Nie Kirdjali ne davame na Turcia.Bez tva sme v samata mayka TURCIA.

334

Анонимен

преди 10 години

Да умира тоя станишев , доган и местан бе боже мой !!!

333

Анонимен

преди 10 години

Както казва Кутев този дали не е спинозен.Тои дори не е украинец а полу евреин и ще мисли за доброто на България ама друг път.Гласуваите отново за него и ще цъфнеми ще завържем.

332

~

преди 10 години

До Kличко-ти си ***

331

tnt

преди 10 години

От един месец седесарите и гербаджийте ТОЧНО ТОВА ПИШАТ по форумите-за референдум в Кърджали,сравнявайки го с референдума в Крим!Цял месец дърпат дявола за опашката ,а сега скочиха като ужилени!Дано имат малко акъл в тъпите кратуни и да прочетат внимателно интервюто,та да разберат за какво става дума.

330

хаха

преди 10 години

Колкото и отблъскващ да е самият Станишев, 80% процента от хората начело със неграмотника Борисов и идея си нямат какво иска даже той. Въшката се изказа изключително точно със политически език, но кой да го разбере....

329

Анонимен

преди 10 години

Станишев, само да не си правиш пиар акции както при референдума за Белене. Такъв фарс и толкова лъжи не съм виждал и чувал. БСП загуби с този референдум цяла северна България. Ако си мъжко момче отвори Белене.

328

Анонимен

преди 10 години

Простите крадливи герберунгели се чудят за коя дума да се хванат.Абе , *** нещастни , забравихте ли какви ги ръсеше другаря Боку Тиквански?Простотията е отличителен белег на всеки гербер-милиционер , а глупостта и наглостта бяха задължителен атрибут за лидерите им на всяко ниво!

327

Анонимен

преди 10 години

Аналогия с Крим и Кърджали направи от Лондон и ония сурикат президента, що не сезирате ДАНС и за него???Иначе Станишката и той съвсем изперка, с тия нелепи сравнения!!!

326

Kличко

преди 10 години

Примера с Кърджали е верен и актуален, защото всичките аргументи за законност, Конституция и прочее в една изменена политическа ситуация падат като загнили круши! Примера с руската анексия (противиконституционна, и незаконна!), според украинското и международно право, практически бяха погазени брутално от руската страна, а 441 вия ***, като дава "примери" с "автономната" Крим, или пък с Шотландия, що не се замисли с кокошия си русофилски мозък, защо Кавказките републики са все още в РФ?

325

Анонимен

преди 10 години

Кърджали е град в България, а Крим беше Автономна Република със самостоятелно управление в състава на Украйна двете нямат нищо общо.Пример Шотландия-78 772 км2 население-5 062 011-столица-Единбург - Страна в Обединеното кралство. Тя може спокойно да се отдели колкото и да не им се иска на англичаните :)

324

Венелин

преди 10 години

Хора, не се заблуждавайте! ДПС няма да дадат Кърджали на Турция, по простата причина, че след това няма да могат да влизат в Българския парламент, а още по-малко да управляват.

323

белята

преди 10 години

До ШопКак така е прав?!Вие усещате ли се какво пишете?!От къде накъде град в България ще се сравнява с автономия,който и да е той?!

322

Samo minavan

преди 10 години

Когато алармирах за недоразумението на снимката,че е безроден въшкар-комунист,скачаха *** по форумите и адресираха гневни възклицания.Така е ***,нямате Родина,род,за вас няма нищо свято.Проклети да сте комунистическа ***.

321

белята

преди 10 години

Идва ми да му фрасна един в мазната муцуна!Де да можех!

320

анонимен

преди 10 години

Този човек загуби в Кърджали!

319

турчин

преди 10 години

Всички който правят такива изявления да се подведат под отговорност. Това е жив сепаритизъм и внушават че турците искат отделяне. В България има доста хора който трябва да се пратят в Карлуково. За там са Сидеров, Борисов сега и Станишев.

318

Анонимен

преди 10 години

NIKAK DAJE NE MU E IZPIT MOZYKA MNOGO GRE6I6 SYSELA I MONIKA SA TOLKOVA XITRI KRADCI I IZPE4ENI MO6ENNICI 4E MILIONI NAPRAVIXA A NIE DUXAME SUPATA

317

Анонимен

преди 10 години

Съселе,съселеееее,кой ти изпи мозъка бре?!