20

националист

преди 10 години

Щом има разцепление на БСП сигурно и за това говорят на 2 различни гласа или са получили раздвоение на личността, но истината е тази, че който е с Русия то той ще поведе българите! Все пак Русия е една православна държава и ни е освободила от турците, а това няма как да го забравим!

19

Анонимен

преди 10 години

БСП - ВИНАГИ Е ПРАВА!

18

Анонимен

преди 10 години

А какво ще каже тоя "експерт" за изявлението на кипърския външен министър ,че Кипър е категорично против каквито и да е санкции срещу Русия.Гледат си интересите и въпреки ,че ЕС ги залива с милиарди евро помощ ,те пак не играят по свирката им.А този бечко и разните експерти се надпреварват да дават съвети как отново да гризнем дървото и то здраво

17

Акъл море

преди 10 години

За всичко,което става в Украйна вина носят само и изцяло САЩ.Русия просто се защитава.Решително,безкомпромисно и интелигентно.Крим е епохална победа за Русия и голяма радост за всички руснаци.Черноморският флот ще пресече всички мераци в Черно море.Кой ще е следващия?Няма да има следващ,ако се остави Русия на мира.Русия не трябва да се дразни.Тя иска мир и приятелство със всички.С какво отвръща БГ.С американски бази и плюене срещу Русия.За какво трябва Русия да бръсне БГ за нещо?

16

Акъл море

преди 10 години

САЩ имат две цели с Украйна,които се допълват.Първо те искат конфронтация на двата братски народа.Да се избиват руснаци и украинци ще им даде много по-голям кеф от бомбардирането на друг славянски и православен народ Сърбия.Второ те мечтаят да имат бази в близост до Русия и за да могат да мачкат Русия и един ден да я лапнат.Крим е особено важен за тях,защото с контрола там те ще унищожат Черноморския Флот и ще направят Средиземно море недостъпно за Русия.Затова са като попарени сега.

15

Анонимен

преди 10 години

Не мога да повярвам ! Опорните точки почнали да ги изпълняват преди 8,00 ч ?????Другари, наспете се ,пийнете едно кафе.....

14

ODESSA

преди 10 години

Баси шайзето експерто, баси мутантите които държат българите във някаква мъгла.

13

Анонимен

преди 10 години

Това *** е новият"специалист по всичко"след Илиян Василев.*** и *** му ционистки.

12

Псевдо-специалист

преди 10 години

Този е някакъв нов "специалист", който се финансира от ционистките фондове. Не станаха ли много проституиращите псевдо-специалисти в нашата държава? Защото този не го чух да си казва мнението по казуса Косово. А по казуса Северен Кипър какво му е мнението?

11

Анонимен

преди 10 години

Мечтая за деня,в който ще сме вън от ЕС,а всички *** предателии агенти на антибългарската коалиция,като този ***,ще бъдат изритани от България!Да ходят при господарите си!

10

Анонимен

преди 10 години

V BSP NI6TO NE ME U4UDVA OTKAKTO SERGEI4O E BOS NA TAZI PARTIQ SE GOVORI EDNO DRUGO SE RAZBIRA PEDEGEISKA PARTIQ KVO DA PRAVI6 NE SI DYRJI NA DUMITE STARATA BRANTIQ BSP

9

Костов

преди 10 години

"Решителната и твърда" позиция на реформаторския блок ще го доведе до достойните 2 % на изборите, с които пак може да говори решително и достойно и от него нищо да не зависи.

8

тоя на снимката

преди 10 години

е еврейска марионетка !

7

КОЙ Е ТОЯ ШЕБЕК

преди 10 години

та се изказва. Бягай да бършеш *** на главния маймун

6

Нено

преди 10 години

А ако си храненик на Русия продажник ли си, ако защитаваш СОБСТВЕНИТЕ си интереси, ако Русия ти продава газта колкото в Германия то тя приятел ли ти е или си гледа интереса, слушайте ей РУБЛАДЖИИ долни от тези така наречени братя сме на този хал, но само чугунени комунистически тикви не искат да прогледнат.

5

az

преди 10 години

спаред "специалиста" - енергийната диверсификация и Шенген...Той да каже като влезем в Шенген, откъде ще си получаваме газа и как ще станем енергийно независими от Русия,като самия ЕС е зависим??...писна ни от такива "специалисти"...

4

Анонимен

преди 10 години

Единствените които говорят решително по този въпрос са тези от които нищо не зависи и няма да зависи.Всички останали са по-внимателни и поливариантни в анализите си.Самият Гочев не е категоричен и еднозначен за миналото,настоящето и бъдещето на Украйна,а само се мъчи да прави вятър на някого и гледа да се хареса.Най-сме категорични на маса,но когато трябва да се вземат решения и правят политики се появяват "обстоятелства" които ни карат понякога да си говорим сами ,особено новопявяващите се и нетърпеливи ПОЛИТИкАНИ.

3

Анонимен

преди 10 години

Този продажник така си е заврял главата в *** на евроатлантическите ни "партньори", че ще вземе да се задуши от желанието да се представи по-добре. Както и повечето политици, които забравиха какво направи Русия за нас. Защо не наложиха санкции на сащ, че снабдяват терористите в Сирия? Защо същите не подкрепят протестиращите в турция, които ги бие полицията? Защо не наложиха санкции на сащ когато нападнаха Панама, Ирак, Югославия и подкрепиха създаването на ислямска държава в центъра на Европ

2

Го4о

преди 10 години

Следващия референдум ще е в кърджалийско - организиран от ПРОДАЖНИЦИТЕ в ДПС/БСП и АТАКА. СидераФ от сега е заявил, че ще признае резултата за законен.(защото ГЕРБ нямали да го признаят)

1

Анонимен

преди 10 години

"старши изследовател и директор на софийското бюро на Европейския съвет за външна политика" от тоя *** дали има някаква полза "експертчетата" на ясла.