5

gtf

преди 10 години

таа, като гледам потна вода не е пила, та и само врели-некипели дрънка. Да трябва да се учи, през целия живот ..и толкова, другото са пълни простотии изречени от човек явно нямащ поглед върху реалността, подобно на наЩе "политици"

4

Анонимен

преди 10 години

И в крайна сметка какво да правят т.нар. подрастващи - да учат или да работят. Според госпожата най-добре е от малки да свикнат с мисълта, че са рррррррррррррррроооооооби, да свикнат на нищожни заплати, пък даже и хич да не им се плаща /ако може/, понеже сме имали т.нар. силен частен сектор /как е станал толкова силен пък и частен/, че и да не спират да учат цяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяял един живот. Хептен за зелена ливада ни взехте бе. Ха посмалете ***, че се оляяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяхте.

3

Анонимен

преди 10 години

Учудващо,но благодарение на приятели преоткрих за себе си творчеството на Станислав Стратиев.Макар да е умрял преди 14 г ,написаното от него е болезнено актуално.Един съвет за младите(по Станислав Стратиев):Последният(напускащ държавата) да загаси лампата и да пусне химна.

2

Анонимен

преди 10 години

Не можаха да убедят работниците да работят без пари, защо да не пробват с подрстващите!!!

1

Снежанка

преди 10 години

Много от младежите са научили вече и усъвършенстват навиците си да работят!Но работят върху себе си... :( *** то с това П**рно навсякъде, какво друго да усвоят. Може да почнат да се учат за политици, но там същото, а трябва и да могат да лъжат "електората"...Избор? Никакъв...То и седемте джуджета повече седят пред сайтовете... Не, че знаят какво е домейн или IP... Да не говорим за оня извратенец Ом или братчед му Кирхов...Бе... таковало си е онаковато...