119

Анонимен

преди 10 години

Ако има грешки ?! Йовчев, за да се чудиш все още, значи или си сляп, или глупав, или умишлено се правиш, че не разбираш ! А това във всички случаи значи, че мястото ти не е там !

118

iliyan.uzunov

преди 10 години

Най добре шее глпрокурор да тия поиска!!И да потъркаш наровете в затвора!!Вместо дай искаш оставки!!Най добре застани като мъж и подай твоята!!!И понеси отговорноста!!!*** то за комунисти оставка нема или смърт или нема лабово!!

117

Nasko

преди 10 години

Този Министър, вместо да иска оставката на другите, да подаде своята, заедно с тази на целия Кабинет "Орехови":)

116

Анонимен

преди 10 години

Знаеш ли Писанчев,ще съжаляваш,бъди сигурен,ти знаеш защо.И когато си изпратихте двамата агенти от ДАНС,някога по времето на Флоров за да "разберат дали съм изпратил мейл до израелското посолство -тогава"(непосредствено след тер.акта в Сарафово),целта ви бе друга.Но не знаехте с достоверност какви са възможностите.Сега ти казвам следното: Понеже заложихте семейството ми от времето "Кипър",до ден днешен,то аз съм също недобронамерен към тебе и твоите "модулации".Много по-малко би струвало на всички,включително и на американските високотехнологични *** в орбита.Но засега -"Точка",до развръзк

115

evgeni1234

преди 10 години

До: dans***dans.bgОтносно: Писанчев,ще висдиш има ли спътникови "Кикита" !!!!!Дата: Петък, 2014, Март 14 23:38:50 ЕЕТИнтересно е по чие предложение тази акция стана и по този "сценарий".Отговорът за което трябва да даде Владимир Писанчев по "спусната версия".Трагедия с загуба на човешки живот,ранени и сринато доверие в ДАНС !

114

evgeni1234

преди 10 години

До: dans***dans.bgОтносно: Писанчев,ще висдиш има ли спътникови "Кикита" !!!!!Дата: Петък, 2014, Март 14 23:38:50 ЕЕТИнтересно е по чие предложение тази акция стана и по този "сценарий".Отговорът за което тръбва да дае Владимир Писанчев по "спусната версия".Трагедия с загуба на чоивевшки живот,ранени и сринато доверие в ДАНС !

113

ха

преди 10 години

Цял ден ни занимават с един ненормален и неподготвен спец отряд. Всеки държавен служител знае, че има: Мерки за безопасност. И всеки ги спазва. Това, че ,,спец отряда" е пренебрегнало тези мерки и това, че някой казва: аз се предавам...и после стреля, ясни са ми СПЕЦ ОТРЯДИТЕ на Бг. И никой не казва истината. Истината е, че един ненормалник разполага с арсенал, който е известил и никой не е предприел действия за предотвратяването му! Няма такава държава. Психично болен да разполага с оръжие!

112

ЮЮЮ

преди 10 години

не си търкаи брабатата бнещастник ....човек нормален със съвест ......си поддава оюставката -без коментар .ДА ТИ ПРИСЕДНАТ .....ПАРИТЕ

111

Анонимен

преди 10 години

Не са дремали - разузнавали са хората. Така именно са установили, че лудият не е излизал от апартамента с години, а междувременно негова холограма е заплашвала децата на улицата и ги е замервала с камъни, които му е носила майка му.

110

Анонимен

преди 10 години

Къде дремаха от 20.02.2014, когато директорът на училището е подал сигнал в полицията, до днес - 14.03.2014 г.?! В нормалните държави оставката е на най-високо ниво.

109

Анонимен

преди 10 години

ОСТАВКА НЕКАДЪРНИК. ЕДНА АКЦИЯ КАТО ХОРАТА НЕ НАПРАВИХТЕ. И С БЕЛИЯТ АВТОБУС ВИ БЕШЕ *** АКЦИЯТА ,ЯВНО СТАВАТЕ САМО ДА БИЕТЕ ЖЕНИ И ДЕЦА СТРУПАНИ ПО ПЛОЩАДИТЕ !?

108

ВЧК

преди 10 години

Феликс Дзержински-комунист, революционер и държавник. СССР.Основател на ВЧК - Всеруската извънредна комисия за борба с контрареволюцията, спекулата и и саботажа. Дзержински е от дворянско семейство , изключен от училище за революционна дейност. Железният Феликс Чекистът е човек с хладен ум, горещо сърце и чисти ръце" е приет от органите на сигурност в СССР. След победата на демокрацията се заменя Полицаят е човек с хладно сърце, без ум и с мръсни ръце"Умира през 1926 година от инфаркт по време на заседание. Оставя 500 рубли в книжка за погребение.

107

STANIK

преди 10 години

Май трябва де се започне с твоята оставка,опа забравих вие *** сте ,,безгрешни"

106

Баба Яга

преди 10 години

Спомняте ли си един дебел *** Виктор Михайлов, който беше МВР мимистър? Когато убиха баретите в Белите брези, заради Карамански, Ботьо Ботев и Иван Иванов, той каза, че това била ювелирна операция. Същия *** е и този Йовчев. Хем е некъдърен , хем подъл и върховно нагъл. Жалко за момчетата.не може да изуеш цървулите, да скокнеш в кубинките, да люпиш семки на публично място, без притеснение от униформата, да се чудиш какъв бизнес да врътнеш, а да нямаш подготовка и умения и да ходиш на акции.

105

Тотев

преди 10 години

Всички депутати така се бяха разтревожили ,че в залата в 13 часа имаше 5,6 депутати

104

Анонимен

преди 10 години

Първо той (Йовчев) да подаде оставка!

103

Анонимен

преди 10 години

ТУК ВСИЧКИ СТЕ ЗА ПСИХИАТРИЯТАААА ПИТЕЕЕ СИ ХАПЧЕТАТА ДО ЕДИН ДО ТАМ ВИ ДОКАРАХА ПОЛИТИЦИТЕЕ ДА СТЕ ЛУДИ И ЗАБРЪКАНИ

102

Мукарчо

преди 10 години

Лично Цветан Цветанов назначи човека в Лясковец където не си е свършил работата а ти че си на яслата на Герб господ ще те накаже за четири годешния геноцид на българския народ след четири годишното управление на Герб и човека слънце!

101

чугунена глава

преди 10 години

пак герб ли ти са виновни бе ...*** ОСТАВКА *** ЧЕРВЕН

100

POLICIA

преди 10 години

Навремето имаше един трик да се член на Ловна дружинка , та да може да се получе разрешителна за ловна пушка