127

ВЛАДИМИР АТАНАСОВ-сА

преди 6 години

Русия ще отвори световна война, но не и да отстъпи Крим! Така че препоръчвам на запада абсолютен ПАС по тази тема,тъй като Крим за РУСИЯ е въпрос на живот или смърт!!!

126

1878

преди 10 години

Вас дето сте на запад от Украйна никой нито ви пита, нито ви иска мнението по този вътрешeн руски проблем!

125

Вести

преди 10 години

Хакери разккриват истината как да се съботирареферендума в Крим!!! ЕС спи ли!?!Помощник военно аташе съветва военен каква пласта новак да направи- преоблечени терористи да нападнат летище и да обвинят Русия, за да бъдат развързани ръцете на Пентагона!!! Скандал!!!къде е ООН!!!къде е Брюксел!?! vesti.ru/doc.html?id=1369229

124

баиГаню

преди 10 години

САЩ/официалният световен жандарм/ и ЕС/преданият им слуга/ да престанат с опитите си и всички усилия за анексирането на Украина към ЕС!? Да престанат да се вживяват като господари на света и народите и да спрат да злоупотребяват с думата ДЕМОКРАЦИЯ при решаване на глобалните си интереси.Това одговаряме ние от България на г-н Барозу.

123

Анонимен

преди 10 години

кой са тези който да си налагат правилата .***

122

до144 Анонимен

преди 10 години

Приятел какъв Сблъсак между Россия и новия световен ред сънуваш??Ти ходил ли си скоро в Россия поддържаш ли контакт с хора в Россия?Там кризата и курупцията е жестока и в изключителни размери.Всички реват от недоимък.С немане на фронта не се ходи.Сталин изгори резервите като прахоса 40 милиона мъже на фронта 3ма с една пушка.Сега човешкияресурс емалко огрничен

121

info

преди 10 години

krimski i neonazistki formirovania e snabdiavat s orajie ot turska,cetete novosti ukraina-bg presa samo gluposti,cerno more blokirano,vsicko mirise na voina,

120

Крим

преди 10 години

Много съжалявам, г-н Барозу, но проблем е решен! Крим вече е отделен от Украйна и най-накрая се завръща у дома в Русия.

119

Анонимен

преди 10 години

Ще попитам един единствен логичен въпрос, хората колко са толкова пропити и защитават такова нещо като "Русия". Всеизвестен факт е, че комунистите, както в Русия, така и т.н "освободени държави" след ВСВ са взели властта с кръв и преврат.Сега четем, че Русия и един комунист казва, че правителството в Украйна е незаконно дошли с преврат. То тогава трябва да си зададем логичния въпрос, нима през последните да речем 70г. хората които са управлявали русия са били незаконно управлявали една страна

118

Анонимен

преди 10 години

Иск о незаконности назначения Турчинова и.о. президента Украины будет рассмотрен 19 марта. Высший административный суд Украины открыл производство по иску о признании противоправным решения Верховной рады о возложении обязанностей президента страны на Александра Турчинова.

117

АЗ

преди 10 години

Видях много от последните коментари и ме радва единодушието на пишещите тук по темата - само управляващите отново не са в час и са на точно противоположното мнение от това на народа си! Жалко, много жалко!

116

Анонимен

преди 10 години

Еврогейците да се засрамят от подкрепата на фашистката киевска хунта и да замълчат!

115

,,,

преди 10 години

Косово също бе успешно анексирано от НАТО под мантрата за ***"диктатора извършвал геноцид".И не само това но под лидерството на терористите от косовската армия за освобождение,ето това са новите"ценности"под които самоназначилите се чрез снайпери,палежи и терор нови лидери в Украйна искали,после идва терора над руснаците.

114

Анонимен

преди 10 години

Ясно е за всички, че в момента двете империи Русия и Новия световен ред се борят за надмощие. Докато Русия все още е сравнително независима, Новият световен ред поглъща все повече държави - едни ( като България) чрез, измамно чувство за свобода, демокрация, а който не иска, чрез сила - Ирак и т. н . Не казвам че Русия са цвете, но ако трябва да се избира, те са далеч по близки до нас, като дух и ценности. Иначе ни чакат чипове и доживотно робуване, докато си пиете "свободно" кока колата.

113

пак лицемерие

преди 10 години

Хайде стига лицемери!Когато колективно грачите против Русия под диригенството на тези на които служите,което не са националните интереси на страните ви ,така ли реагирахте когато "Израел"анексира чужда територия-Сирийските Голански Възвишения или когато заселва окупационното си население от"завърнали се"в окупирано територии.Тогава няма международно право,санкции,само кланяне до земята.

112

анонимен

преди 10 години

Споко ,бе.В най лошият случай ЕС ще излезе с Доклад , съгласно който Румъния и България са виновни за кризата в Украйна. На Русия ще и ../самоцензурно.....

111

Чичо Манчо

преди 10 години

Муааахахаха...! Вече никой не обръща внимание на *** мърлячи! Руснаците си правят каквото искат и изобщо даже вече не обръщат внимание кой какво дрънак! Кой беше този Барозу? какви Г-7, какви визи? Те си взимат Крим, после и цяла Украйна, а вие си плашете грагите!Мецана си похапва мед, а псетата, дето требва да пазят кошерите лаят ли лаят 0 и кво от това? хахаха! Некъв лемур-мека китка на заплата още малко и ще уплаши Путин, че нема да му даде виза за Брюксел! Смех в залата!

110

Анонимен

преди 10 години

Барозо, прекратете анексирането на *** на Яйцето и Русия ще спре с анексирането на Крим :)

109

Анонимен

преди 10 години

A защо не каже как ЕС и НАТО ни анексира нас без да питат народа,последиците от тази анексия я усещаме много добре ,но най добре ще я усетим когато ни въведат еврото.

108

Боташев

преди 10 години

Геополитика уже давно занимается вами. Когда уничтожается образование, а в школах из людей воевавших на стороне фашистских войск делают национальных героев, когда девушка считает нормальным придти на выпускной вечер практически в нижнем белье или заняться оральным сексом прямо на дискотеке у всех на виду, когда от наркотиков в год умирает десятки тысяч молодых людей это все геополитика.