27

А у нас или в СССР??

преди 10 години

А у нас или в сегашния съветски съюз някога някой да е бил свидетел на подобен закон? У нас съдът е непоклатим и не се предвиждат никакви обезщетения за незаконно правораздаване.Нашият съд е безгрешен.....

26

анонимен

преди 10 години

Всъщност американската система е единствената, в която подобна съдебна грешка може да бъде поправена. Във всяка друга страна, в която има смъртно наказание, а и у нас преди, присъдата щеше да е отдавна изпълнена и невинният отдавна изяден от червеите. Кел файда, че след 26 години щеше да е реабилитиран посмъртно.

25

До 13

преди 10 години

Ако за тебе 13000000 $ не са нищо ми ги дай на мене ! Мн си *** ! За този пропилян живот тези пари са нищо!!! *** Хамериканска Система .

24

Strict

преди 10 години

Няма безгрешен! Все за нещо е виновен.

23

за Витков!

преди 10 години

Е...ахти! Гледах я тази новина преди малко в новините и направо ми стана меко казано тъпо. Значи съсипват му живота на човека и после получава потупване по рамото и някви там смешни пари! Е...хти тъпнята неземна. Няма по-ценно от свободата!

22

не син

преди 10 години

Смрад ! САЩ,демокрация,права на човека !!! Смрад и пълна демагогия !

21

До 24

преди 10 години

Ти в кой свят живееш бе, човек? Несправедливости - колкото искаш. Ежедневно, да не кажа ежеминутно. Много хора в страни като нашата дори не биват обезщетявани, биват унижавани и подритвани. Отворете си очите, такъв е животът. Има късмет, че е жив и е излязъл от затвора, защото някои нямат този шанс. И кой точно предполагаш да бъде екзекутиран? Следователите, прокурора, заседателите, съдията? А може би обикновените полицаи, които са го арестували? Уточни се поне, въпреки че няма как да стане.

20

анонимен

преди 10 години

Бог да пази всеки да не пада в ръцете на тези убийци. Нямам думи това е ужасно нещо отвратително. И 100 милиона д аму дадът все в ***, такива грешки са недопустими, става въпрос за невинен човек и за живота му. Бил е на 38 год мъж, млад и свободен, а те му отнеха свободата е *** хората, заслужават те да бъдат екзекутирани, поне тщхната вина ще е доказанна и сигурна.

19

Циника

преди 10 години

20, ти си много наивен. Ти наясно ли си, че ако си бедняк и не можеш да си позволиш истински адвокат и го караш на служебен, просто си отиваш зад решетките като изкупителна жертва. Този човечец е изкарал огромен късмет, че все пак истината е излязла наяве и поне името му е било изчистено, а неговите роднини няма да изпитват срам. Мир на праха им на всички онези, на които системата е лепнала обвинение,за да си пише актив с висока разкриваемост

18

pacata34

преди 10 години

Здравейте.Човека не се е стряскал като му хлопат на килията защото е надживял всичко това още след първата година,а след 26 та-вече му хлопа дъската.С парите ще ощастливи роднините си.

17

Мамантос

преди 10 години

Американски ***! Съсипали 2/3 от живота на човека! Едно от много малкото порожителни неща, дошли с демокрацията у нас, е отмяната на смъртното наказание. А тия *** още убиват хора в затворите на някои щати!

16

Анонимен

преди 10 години

Системата не е съвършена, дори в страни като САЩ, където действително ИМА правосъдие. Стават грешки и това е напълно в реда на нещата. Все едно в болниците да не умират хора - няма как да няма жертви на системата. Та, като гледаме реално на нещата, така и така тези години няма как да му ги върнат, поне ще вземе някой и друг долар (направо ще си е милионер) и до края на живота си ще живее като цар. За предпочитане е пред това да си остане в затвора и да го убият или да излезе и да бъде просяк.

15

Анонимен

преди 10 години

В такива моменти се питам, колко ли са тези като него, които са похарчени заради имиджа на американската съдебна система. Колко ли невинни гният по затворите в момента, а колко ли са били екзекутирани без да имат вина.

14

stan31

преди 10 години

Сега да осъдят на 26 години съдията който го е осъдил.

13

Анонимен

преди 10 години

Тука пишат някакви хлапета ,които хабер си нямат какво нещо е живота. Мислят си ,че парите са всичко, но всеки като си мине по пътя, се научава (може би) кои са важните неща

12

svetlio

преди 10 години

Всеки път когато се е потропвало на врата му е изтивал целия,като е мислил,че идват за изпълнението на присъдата...

11

Анонимен

преди 10 години

Единствената "демократична" държава ,в която има концлагер, където с години хора лежат без съд и присъда това е сащ и лагерът е Гуантанамо ! Този *** обаче е бил съден !

10

Анонимен

преди 10 години

До До 6Хах на 65 години -милионер.Пропилян живот или не милионите са си милиони.В БГ като свободен гражданин може да ти си пропилее живота съществувайки с месечни доходи колкото тия пандизчии изкарват седмично.На 65 (ако въобще докреташ до толко) вместо милиони ще се чудиш дали си събрал достатъчно кеш за погребение или ще бъде в кашон.Твоят живот като не е пропилян дори половината от неговите пари имаш ли?Нямаш.Е тогава на кой е пропилян животът?

9

Анонимен

преди 10 години

Колкото и пари да му дадат младостта му никога няма да се върне.Вие какво бихте предпочели?

8

До 6

преди 10 години

Абсолютно точно казано. Това е един пропилян живот. Да не говорим за разбитата психика на човека. Всеки момент в продължение на 26 г. да очаква да го повикат за изпълнението на смъртната присъда. Колкото и много пари да му дадат, нищо не може да го обезщети. Това е пореден пример за "демокрация" по американски. Всички злини в света идват от "великите" САЩ.