88

panteley

преди 10 години

За Евроизборите:В какъв случай бих /евентуално/ гласувал на евродепутатските избори? Отговора - в края.Малко или почти неизвестен факт: в,,антисоциалната''Холандия например, соц.депутатите се разписват ме-сечно за 10000 евро /става въпрос за местните/.От тази сума моменталически превеждат 7000 ев.в социални фондове и си харчат живи и здравиостаналите 3000. При опит за завой от това железно/неписано/ правило излиташ от депутатската банкакато пилот от бомбандиран ,,Стелт''. Каквоще кажете? Питам и отговор не желая!И така. Една елементарна аритметична сметчица.Ако/подч

87

Платени проучвания...добри проценти си дават всички, ама не забравяйте, че не днес, не и вчера бяха евро изборите- има време, ще си покаже кой ще вкара евродепутати...А що се отнася до това, че недоверие има към Атака, това не е вярно- само това, че постоянно ги хулите, плюете и слагате на последно място говори, че са на прав път и ще вкарат евродепутати...минимума е един!!! Хората, виждат всичко, как манипулирате всичко и всички навсякъде.

86

Аз пък друго четох някъде, агенция АФИС дава на Атака един евродепутат...сега на кого да вярваме, всички сте си платили, личи си. Но най- важното, в момента, е че Атака има голяма преднина пред всички останали псевдо патриотчета- в това лице Бареков и компания, Слави Бинев и сие,Реформатори, гергьовци- всички са измислени герои, националисти ми били, патриоти големи!!!

85

Петър Петров

преди 10 години

С най- голямо недоверие се гледа на вас, на тези, които си плащат , за да са сред първите в платените си проучвания....Сигурен съм, че Атака ще докаже на вас и на цяла България, че заслужават да имат минимум 1 евродепутат!!! Само защото те са единствената автентична патриотична формация в България, другите са пародия- Бареков, Росен Петров и Слави Бинев

84

Анонимен

преди 10 години

Не мисля, че ще имат равен брой депутати. По скоро ГЕРБ ще е с 1 или 2ма повече.

83

мими

преди 10 години

Изненадата ще бъде голяма. Така както се е случвало през последните няколко избори, а на Бареков ще му се хлопне вратата под носа.

82

Ая

преди 10 години

ГЕРБ са с доста по- голяма преднина пред всички!

81

григор

преди 10 години

БАРЕКОВ ДА ВЗЕМЕ ДА ПАДНЕ ОТ ТО1Я РЪБ КЪМ ПРОПАСТТА И ДА СПРЕ ДА НИ ЗАМИНАВА С ГЛУПОСТИТЕ СИ

80

Зойка

преди 10 години

Ама престанете да редите БСП до ГЕрБ, няма такова нещо. БСП се разпадна, край

79

bobi

преди 10 години

БСП да изпрати своите избранници в Русия , а ДПС при Доган да му мият краката ,че тях в Турция надали ще ги приемат

78

тони

преди 10 години

ГЕРБ ще има поне 8 депутати в ЕП народа няма доверие в БПС И ДПС

77

tino

преди 10 години

Не бива да позволяваме Бареков да се намесва в политиката. Не е здравословно!

76

Пламен

преди 10 години

Аз не вярвам ,че е възможно български политик да подари на партията си 500 000 лв. ! В нашата история има само един дарител и това е Евлоги Георгиев. Не споменавам брат му Христо Георгиев, защото е починал преди освобождението през 1872 г.

75

mdsu

преди 10 години

От Вашите социологически проучвания само БСП и ГЕРБ са партии.Това го дръбете на глупаците но не и за мислещите хора. Никой не Ви вярва на статиската наречена по точно нагодистика.

74

Анонимен

преди 10 години

Не ми се вярва, че след водената през целия преход антинародна политика на БСП и нейните сателити, ще има още заблудени, които да гласуват за нея. Да си във властта толкова години и да направиш своите управници милионери, а избирателите си най-големите бедняци е не само неморално, но и престъпно. На социолозите не вярвам. С малки изключения те са силно зависими от тези, дето ги направиха богати. Убедихме се, че тези съглашения нямат нито страх от Бога, нито срам от хората. Обичат палачинки.:)

73

Не думайте!?

преди 10 години

Как така, Баречето не е ли първа сила? Тц тц, толкова много екскремент се събра в неговата яма, и пак не е първи? Ееее, Пеевски трябва да се понапъне още малко явно! Айде мамин, напъвай...!

72

dragko

преди 10 години

Бравос!Нагласиха ги!Евала..........

71

Евроидиоти еврофашаг

преди 10 години

За който и да гласуваш - грясуваш за еврофашист. Защо ли? Защото Евросъюзът подкрепя една фашистка групировка в Украйна, узурпирала власта с преврат. Така че Евръосъюзът симпатизира на фашизма. Какво се оказа. Че тези, които наричаха АТАКА фашистка и националшовинистка партия, са в един кюп с Украинските фашаги. Тоест, всички, които имат и които се стремят да имат *** в Евросъюза са прикрити фашизирани партии, а не АТАКА, която си е чисто националистическа. Егати парадокса Европейски.

70

айдеее

преди 10 години

...... и промивката на малкото останали хора нека започне СЕГА. Тези проучвания са пълен тшк...като се зададат избори и занаизлизат едни коментатори политически, едни агенциики, почва се едно писане. Ужас бе братче, не се трае това

69

Анонимен

преди 10 години

АБВ да има по-малка подкрепа от Атака - това е просто абсурдно :D