86

Лала

преди 10 години

На мене пък мъже с токчета много ми харесват. Значи че имат чувство за хумор, не са задръстени , имат широк мироглед, те са мъже които могат да усетят, разберат и почувстват жената до себеси! Аз търся такъв мъж, а пък "мъжкарите" да го ду.ат!

85

Анонимен

преди 10 години

Като гледам лицата на "инициативата" се замислям дали не е като гей-парадите, където американското посолство води платени чужденци, които да дефилират в страните от Източна Европа...иначе идеята е ясна - разрушаване на традиционните ценности в главите на биоорганизмите, наричащи се хора, и имплантиране на една единствена идея - либерализма!

84

жена

преди 10 години

Ще ме прощавате, ама ако видя мъжа ми на такова място, обут с токчета, ще си имам сериозен разговор с него относно някои негови наклонности. Не мисля че нормален мъж ще сложи токчета, независимо по какъв повод.

83

Анонимен

преди 10 години

Сякаш няма друг начин да се каже "Не на насилието!"***! Измамиха ви онези с флаговете на дъгата и лека-полека си прокрадват скапаната им натрапчивост към гейщината! Днес вместо за ненавист към насилието, независимо какво е то... се говори за насилие над жената. *** работа! Никакво насилие не трябва да има, не само над жената. Ама там са се събрали една купчина гейове които ми ги представяте като "мъже". И утре ще искате да ми ги пробутвате пак тия на митинги "за наличието на гейпаради".

82

Анонимен

преди 10 години

До година ........ по прашки .

81

А.С.

преди 10 години

Шъ бягът ами - отзаде идът жените им с чеxъл в ръка !

80

армията

преди 10 години

Само ге*ски изпълнения,те са на мода.

79

Анонимен

преди 10 години

А могат ли да вартът газолина и да дефилират...

78

Анонимен

преди 10 години

Идииоте до един.

77

От една друга мацка

преди 10 години

До Една мацкаАло, далтонистите! Не са само червени, има и бели. С всичко правите политически паралели!Много сериозно го давате, трябва малко по-свободно, като тези веселяци.И честит 8-и март на всички дами. :)

76

pepi

преди 10 години

simpatiagi

75

Една мацка

преди 10 години

Ама защо само червени обувки? Подозирам, че са им ги раздавали. Забележете, не само червени, ами и един и същи модел!

74

Поп Грую

преди 10 години

Ха! На снимки 4 и 5, в дясно от чичкото с очилата, се вижда един гнусен чалгар, ром с турско име и "нестандартна" сексуална ориентация!Пфу!

73

Поп Грую

преди 10 години

А жени-арматуристки кога ще видим?Пък и никой не кара жените да ходят с токчета...

72

chai

преди 10 години

ami chorapi na dupki?! kratki rokli s tzepki? bluzi s goli garbove? mini jupi?

71

Гневен българин

преди 10 години

8-ми март е изцяло женски празник.Точка.Това,което трябва да направим е да покажем на момичетата,че ги обичаме,ценим и уважаваме и то не само днес.Много българи се сещат,че имат жена до себе си само на 14 и 8,като първото дори не е български празник,а чужнопоклонничество.С едно цвете не можеш да измиеш целогодишната липса на присъствие и уважение.Ако искат да направят нещо ,то просто не трябва да вдигат ръка срещу жените си.Това е промяна.Снимките са евтина и прикрита пропаганда.

70

морски

преди 10 години

Ето това са европейските и евроатлантически ценности - всеки мъж да обърне резбата.

69

Анонимен

преди 10 години

Силно ме заинтересува пасажа "и набират милиони долари ". Като как става тази работа-само с обувките ли или трябва и вазелин

68

Pedali ot Lovech

преди 10 години

Честит осмми март бе, "мъжлета".

67

Таня

преди 10 години

Няма да измислят нещо свястно ,ами само гейски простотии,ама нали членуваме в ЕС изпълняваме техните морални ценности ГЕОВЕТЕ НА ПОЧИТ!