201

Смях

преди 10 години

Русия като някаква аномалия, която търпеливо трябва да бъде обучавана на правила за поведение, установени от Вашингтон---------------Държава на 200 г командвана от ЦИОНИСТИ ще обучава Русия ????Тези световни терористи ЦИОНИСТИ нямат спирачки пред нищо..Командват Европа, Латинска Америка във Азия се месят, тероризират света със войни и някакви си техни национални интереси.....Русия е спасението от световното зло USisrael !!!!!!

200

тя

преди 10 години

Хрушчов като украинец подарява през 54 година Крим на Украйна, но настъпва реституция и собствениците си я връщат.

199

тя

преди 10 години

Голям политик , но от съвременните няма такива които така добре да знаят историята на народите.

198

!

преди 10 години

Изолация в 21 век, това ми звучи като виц, още повече че 100% от всички стоки се произвеждат в Азия. Виж ако Азиатските държави наложат изолация, тогава ефекта ще е много голямо поскъпване на стоките в развитие страни но пак ще си има всичко, но западна европа или сащ да искат да изолират който и да е... само ще се измисли нова схема и 3ти лица ще станат богати на чужд груб.

197

Калашников

преди 10 години

Най-важното е да няма война...........

196

Анонимен

преди 10 години

Кисинджър, гори в ада!

195

Анонимен

преди 10 години

До :)хахха, много точно пичага, за булгаристанеца важи приказката-акъл море,патки пасе.тея хора никога няма да поумнеят и ще си останат бедняци

194

FCK

преди 10 години

"В Украйна трябва да се търси помирение, а не хегемония, зове Хенри Кисинджър" - това казано от устата на един от най-големите военно престъпници значи само едно "Америка загива".

193

Анонимен

преди 10 години

Този имаше една прогноза за разпада на псевдодържавата Израел. Надявам се да се сбъдне.

192

Ек

преди 10 години

Абе,стига с тази Ванга!Идол на неграмотници и хора с гузна съвест!

191

краси

преди 10 години

Ванга е казала - първия черен президент ще бъде последен. Разбирайте го както искате. Не съм очаквал, че ЕС ще позволи на Украйна да провокира война. НАТО явно са пропуснали позицията на Кремъл отпреди година, че ако Русия бъде нападната, ще използват ядрено оръжие за защита. В този смисъл какъв ще бъде изходът на една война няма никакво значение, защото нас просто няма да ни има.

190

към 223

преди 10 години

Важното е, че сам признава факта за "добавянето" на източната част изкуствено от Хрушчов. И не си прави труда - твоето мнение и без това го прочита докрай само 0,2% от коментиращите, а никой от тях няма да стигне до 30% от статията :-) Иначе съм 100% съгласен с теб :-)

189

Анонимен

преди 10 години

Тоя рептил още мърда?

188

Румбо

преди 10 години

Брей,много омекнал еврейския гуру!Но си остава змия,маскирана с благи приказки.Колкото и да се преструва,пак накрая избива идеята за световна доминация на САЩ-крайъгълен камък на американската политика.Последни издихания,както се казва.

187

Анонимен

преди 10 години

nai-hubavo e vyobshte da ne zapochva. nosi samo myka na izmychenite, trudeshti se hora.

186

Evropeets

преди 10 години

Приветствам речта на г-н Хенри Кисинджър. Боя се, че вече няма връщане към неговите умерени и балансирани препоръки.

185

data

преди 10 години

Блестящ !

184

Спонги

преди 10 години

Кисинджър е доказан дипломат - един от най-добрите за 20ти Век. Той е много прав. Русия няма как да се откаже от излаз на Черно Море. Украйна няма как да се откаже от пътя която са поели. Когато има компромис, държавите се уважават и вървят заедно напред.

183

dragko

преди 10 години

Тоя си мени мнението по-бързо от нашия Борисоф!Бляяяя,бля,бля........Истината е че Русия не е толкова силна!Силата и е била преувеличена и по времето на студената война.С годините САЩ са взимали все повече превес.Ако Русия беше това с което ни промиваха мозъците, нямаше въобще да се стигне до разни там перестройки,преходи,глобализаций и прочие.Това е!

182

Анонимен

преди 10 години

До До хпрез Кримската Война на Русия се налага да воюва срещу петима съюзници: Турция, Франция, Англия, Сардиния (предшественика на Италия) и косвено с Австрия. Т.е. Европа успява да се обедини срещу Русия------------------ А сега НАТО е още по-силен.