18

До Дедо Мито

преди 10 години

Абе дедо, чудно как си се научил коментари да пишеш и Интернет да използваш като по цял ден рЕпа вадиш?!

17

Дедо Мито

преди 10 години

Преместих си *** в другио крачол, белким стане по-голем номер: 17, 181 19 па и 20 може.

16

Discovery

преди 10 години

До Momo Кой те плюва пък теб по инерция бре, хахо??? Само виж каква глупост си написал!!!"Печели си някакви турнири, парички, титли... но те са си за него, а не за нас"Е ти какво искаш паричките с теб ли да си ги дели :D:D:D:D... не съм вярвал, че има толкова глупави хора, като теб, честно ти казвам. Предполагам си някакъв 16 годишен пубер дето изглежда *** не му става и сега избива комплекси в нета...

15

Momo

преди 10 години

Типично по български ме плюете по инерция.Покажете ми 2 снимки на които се гордее с българският флаг след победа или някъде където заявява, че се гордее, че е българин или нещо подобно.Чакам ви!

14

до 13

преди 10 години

Прочети малко в интернет за вчерашната купа- ройтерС и др - навсякъде пише булгериан Димитров!"Много си *** Сашеее......" това е ! Недей се излага.

13

до 13

преди 10 години

От къде имаш информация, че ще сменя гражданството ми е интересно? Гришо не веднъж е заявявал, че играе за България и се гордее с България. Такива като Гришо ще бъдат винаги българи, а такива като теб е по-добре да си ходят от държавата.

12

Анонимен

преди 10 години

Гришо е най-големия! Честит трети март!

11

Анонимен

преди 10 години

Браво Гришо!А и добре се е насочил към най-красивата млада състезателка - Южени Бушар.Още преди година казах, че тя е момичето за него :)

10

тцЪ

преди 10 години

До Momo"Печели си някакви турнири, парички, титли... но те са си за него, а не за нас." А защо е длъжен да ги печели за нас? Защото голяма част от българите, никога не хващали ракета, не спряха да го оплюват при всеки неуспех? След цялата тази "подкрепа" е учудващо, че все още се състезава за България.

9

Анонимен

преди 10 години

Super

8

Анонимен

преди 10 години

до 6Абе Момо ли си хомо ли си...къде си виждал някой тенисист на турнир от АТП да вее знамето на Родината си бе, нещастен скапаняко?

7

ххх

преди 10 години

На 460 точки е от топ 10 live-tennis.eu/forecast_atp_ranking

6

Ангелин

преди 10 години

Много е хубаво чувството, когато си поддържал един човек от началото... че си видял потенциала му и не си се отказал от него въпреки неуспехите. Истината е, че човек се учи повече от тях, отколкото от успехите си. п.п. Желая му да повдигне летвата на своите амбиции, защото тя е преодолима! Дерзай, Григор!

5

Momo

преди 10 години

Изписвали го били... Ми нали е с БГ паспорт.Да го видяхте някъде да е спечелил титла и да развее знамето ни? Не, нали? Тогава?!

4

Анонимен

преди 10 години

Абе Момо, а къде живее Джокович, къде живее (ше) Шумахер, какви са те по националност?Винаги когато играе Гришо се изписва, че е от България.Това е глобализацията

3

tozi

преди 10 години

Momo, *** си!

2

Momo

преди 10 години

Кое точно е нашето момче?!Аз не го видях да издигне нашето знаме и да се радва.Печели си някакви турнири, парички, титли... но те са си за него, а не за нас. Той никъде не се изтъква като българин. Живее и работи в САЩ и хич не му дреме за България, а тук го изкарват едва ли не национален герой.

1

Анонимен

преди 10 години

Вавринка кога би нашия миналата година беше 15-ти и за 7 месеца стана 3-ти.Защо и нашето момче да не може?