48

крадци

преди 10 години

битката им е ясна...да крадат още повече,долу дпс.

47

111

преди 10 години

Най важно е в България да се въведе задължителното гласуване, за да може повече българи да насочват вота си за български партии в следствие на което ще се топят гласовете на ДПС и от части на БСП!!!ДПС с парите си купи Пеевски, той купи Бареков а Бареков вкарва депутати чрез пазаруване от други партии. Ето ви нов клон на ДПС

46

Анонимен

преди 10 години

Гласувайте за бога братя и тогава тези наглеци няма да имат повече от един депутат.

45

Румбо

преди 10 години

Нагли,по-нагли,наи-нагли,ДПС!И на тея избори ако идем за гьби,значи си заслужаваме протурското управление.

44

????????????????????

преди 10 години

Най големия ПРОБЛЕМ в Държавата са Ромите , България не интегрира ли ромите нема напредък

43

Анонимен

преди 10 години

ТОЗИ ПРЪЧ НЕЩО МНОГО ВЗЕ ДА ВРЕЩИ ,КАТО МУ Е ТОЛКОВА ЗОР ДА ЗАМИНАВАТ ВСИЧКИ ЗА ЕВРОДЕПУТАТИ ,НА НИВАТА С ТЮТЮНА НЯМА ДА ОТИДАТ ,ДА ЗАМИНАВАТ ,МЕСТАН ,ДОГАН БАТ САЛИ ,МЕНТАТАИ ВСИЧКИ КРАДЦИ ОТ ДПС.

42

mrazim se do kosti

преди 10 години

s Dikriminaciqm , Rasizam i Omraza nema da stane , ne6to drugo trea

41

Европа

преди 10 години

За предпочитане е да има Евродепутати от всички етноси , особенно от Ромския където проблема е належащ , така България най сетне да се интегрира в Европа

40

Анонимен

преди 10 години

Всяко нахалство има граници, само това на ДПС - не. Защо да се пъчат, нали медиите на Пеевски им подсигуриха и Бареков. Когато тройната коалиция се укрепи от всички страни, с чудовищни манипулации ще продължат да доубиват демокрацията, която макар и фасадна тук-там се усещаше. Няма да се излагат тотално пред Европа, я. Въпросът, който ги вълнува е как да гласуват по-малко хора, без да се стигне санитарния минимум, за да няма пълна излагация пред външния свят.

39

важен въпрос

преди 10 години

Интересно,този и останалите от ДПС какво ще празнуват на 3 март????Хора,за какво беше в България външния министър на Турция и кой му дава право да ни нарежда,какво да правим и какво не?Ясно е ,че БСП са под чехъл ,но НИЕ ЩЕ ПОЗВОЛИМ ЛИ ДА СМЕ ТУРСКА ТЕРИТОРИЯ?Идват избори,мислете,хора,мислете и гласувайте?

38

Петър

преди 10 години

alooo,Nastradin Hodga

37

Анонимен

преди 10 години

Ех,вече се срамувам,че съм българин.

36

NIKO11111

преди 10 години

Скоро битката на ДПС няма да бъде за депутати, а ще трябва да доказва дали е етническа партия и дали е работила за интересите на България или против тях през последният четвърт век.

35

Анонимен

преди 10 години

явно мазния ще подкрепи г*золизеца бюреков за повече евродепутати, дето можели да не са от дпс, ама тях да представят!

34

Анонимен

преди 10 години

Много хубаво го е казал Dinosaurus Номер 16"Ако ГЕРБ и Реформатори нямат повечв гласове от БСП и ДПС за ЕП...защо предсрочни избори? Хора, българи, чуйте го този ***!!! Заслушайте се!!! ГЕРБ имаха най-много гласове на нашите си избори, но БСП и ДПС направиха нелегитимна коалиция! ДПС с 1/4 от гласовете в НС управлява България и БСП! И заявява сега, че пак ще употреби БСП без да се яви в коалиция с тях за ЕП! Ще защитава турските интереси с български депутати...и нагло го демонстрира! Българи"

33

Анонимен

преди 10 години

Аз ви давам минимум шест. С тоя испростял народ може и седем.

32

Анонимен

преди 10 години

АЛО ЦАЦАРОВ. ТОЗ КОЗЕЛ ЗАЩО ОЩЕ Е НА СВОБОДА.

31

blizo e?

преди 10 години

не е далеко моментът когато украина ...ще бледнее от това което ще последва в БЪЛГАРИЯ .всичката политическа *** и *** на националния стадион .ПИНОЧЕТ

30

Шаран -БГ

преди 10 години

ДуПиСе дупетатите са уникални РОБИ ДЕПУТАТИ, КОИТО СЕ БОРЯТ ЗА СВОЯТА СВОБОДА, а като знаме в борбата им е "подвигът" на терористи! Вай заваллийте!

29

Анонимен

преди 10 години

BKP tova sa BSP I DPS vijte Mestan ve4e ne krie 4e sa edna partiya zatova turcite da imat edin naum pri glasuvaneto