52

Дзвера

преди 10 години

До ЯнуковскиИ как по-точно ще изхвърчи???

51

Анонимен

преди 10 години

До Януковски И докато немците дават 200 000 пленени и 70 000 убити, то руснаците дават над 1 млн. жерви (убити), от които над 15 000 застреляни "дезертьори"... Срещу финландската армия по време на конфликта за Карелия - руснаците дават почти 300 хил. убити, при условие че воюват срещу 150 000 армия. Не за друго, просто военните са били повишавани в звани и длъжност по партийни заслуги, а не по военни - във Финладия, Халкин Гол и ВСВ - тепърва се учат да воюват.

50

Сталин

преди 10 години

До ЯнуковскиПоредния *** дето и понятие си няма от военна история! Тъпо създание на discovery chanel.Типичен продукт на USA.

49

Януковски

преди 10 години

До Шоп--75 ;Споделям мненията ти. Русия ще си трае защото ще изхвърчи от Г-8 и другаде.Никак няма да и е приятно.

48

Анонимен

преди 10 години

NA KNIGA SA NEZAVISIMI.BYLGARIQ SY6TO NO NI6TO NE ZAVISI OT TQX OT NAS SY6TO XAXAXA

47

Януковски

преди 10 години

До до Шоп--74 ;При прословутата Сталинградска битка съотношението беше повече от 6;1 в полза на отбраняващите се. Нападащите бяха 280 000 а отбраняващите над 1,5 милиона.От Нападащите само 6-та армия бяха немци.Другите бяха румънци, унгарци и италианци които не бяха мотивирани да се бият.Точно там пробиха Рашите

46

Януковски

преди 10 години

До Атакист-59 ; Украйна и бившите републики на СССР са Независими държави след сгромолясването на СССР. Гледай си работата Атакистка проста ТИКВА.

45

Шоп

преди 10 години

Кого ще извикат не е толкова важно, казвам как стоят откъм правната страна. А иначе ако влязат в Украйна, ще загубят Сирия. Мисля, че влизайки в чужда държава без санция от ООН, ще се съгласят, че НАТО може да хване Асад за ушите и да го прати в Русия заедно с цялата им Средиземноморска ескадра. Но все пак Путин има оправдание да не се намесва - предстоят му Параолимпийски игри.

44

Шоп

преди 10 години

Колкото изявленията на Едуард Сноудън от мазето на Лубянка може да се смятат за истински, толкова и на един провален президент, избягал в чужда държава. Фокуси за простаци.

43

Шоп

преди 10 години

До едно време си мислех, че Янукович просто ще разиграе руснаците, ще им вземе милиардите и евтиния газ и ще си ***, но той бил много прос или зависим. Всъщност не изключвам и да са го отвлекли, както направиха със Сноудън. Янука в момента е капитан, който е напуснал потъващия кораб, тоест - нищо, ноль, цифром и словом.

42

Анонимен

преди 10 години

До Гост10 000 яд.заряда са си 10 000 причини да си пуши където си иска-------------- Със сигурност. С тая логика ще го пуснеш да пуши и в детската стая на децата ти. РУСОФИЛ = ***

41

Анонимен

преди 10 години

SCHOPE ELEMENTAREN SI NE TIE QSNA NIKAK TAQ VYN6NA POLITIKA

40

Гост

преди 10 години

До Шоп: Армения не му е родна, баща му е арменец роден в Тбилиси, майка му е рускиня родена в Грузия, роден е в Москва. 10 000 яд.заряда са си 10 000 причини да си пуши където си иска. Сега си припомни колко години е бил в ООН, още от времето когато се пушеше навсякъде.

39

Шоп

преди 10 години

Руските напъни са обикновена дива селяния, руското малцинство никой не го закача, признали са Украйна в този вид и няма какво да бъркат сега в чуждата паница. Защото ако руснаците могат да викат някого на помощ, и украинците могат и ще стане мазало. Като искат база в Севастопол - ще я имат. Като искат руски език, ще им върнат закона и точка. А Янукович се доказа като *** марионетка., май верно са го били с х*й по челото...

38

Шоп

преди 10 години

Лавров е един обикновен ***, известен с това, че не искал да спре да пуши в сградата на ООН. Не може да се съобрази, че пречи на другите хора, това ли му е интересното? Динозавър е, защото зад него стоят 10 000 ядрени заряда, ако беше министър на родната му Армения щеше да е динозавър, ама да си завира дини в Г3

37

Анонимен

преди 10 години

еее дано САЩ пуснат един nuke на Русия, та да се сложи край на тая зараза комунизма.. заедно с всичките си последователи :)

36

Гост

преди 10 години

До 60: Притеснени са, така са се разбързали, че ще се спънат :) Лошото е, че пак може да памне Кавказ с това тяхно бързане. А Саакашвили бил видян на майдана... мда.

35

Гост

преди 10 години

До 58: Спокойно Зелени, ако си мъж на място и там ще се справиш. Мъжкарът и в Африка си е мъжкар.

34

Анонимен

преди 10 години

:) RE ГостХЕ ХЕ! Притеснили ли са се че като руската мечка заиграе у съседите ще дойде и в Грузия ли?

33

Атакист

преди 10 години

Не търсите конфронтация с Русия, искате само да завземете, и използвате и омърсите Укайна и да изтласкате Руското влияние за да се стегне обръча около Русия! Ваше дело е хаоса там, вие въоръжихте определени групи и провокатори. Вие сте изметта на човечеството, вие сте американци!