206

...

преди 10 години

Има странни хора който си мислят, че ако Украйна тръгне по пътя на ЕС и ще се управи, други пък си мислят, че само с Путин Украйна има шанс .. Истината е, че само безпрецедентни мерки биха биха ги спасили от тотална катастрофа, но за момента никой не може да им предложи такива и най важното, ТЕ не трябва да бъдат предложени или наложени от никоя външна страна ! А в страна на роби като Украйна това изглежда невъзможно, именно заради това съм категоричен, че в Украйна предстоят трудни години !

205

...

преди 10 години

Мдаа.. НЯМА управия за Украйна ! Още преди 10-11 години наблюдавайки политическите процеси споделих, че е въпрос на време Украйна да се случи нещо като в България през 97-***! Мда ама, НЕ ситуацията в Украйна ще е много по тежка ! На практика това е една фалирала държава, но за разлика от Гърция тях няма кой да ги спаси ! Противовесът в страната само спомага крахът да е неизбежен и жесток ! Ако се направи анализ на украинската икономика става ясно, че нямат никакъв шанс в една конкурентна среда !

204

Анонимен

преди 10 години

Алооооо позитанооо я кажете-като е толкоз невинен, що бяга ***?

203

kangas

преди 10 години

Гледам ционистите са "вдигнали " нивото на платените си драскачи по форумите :)

202

Анонимен

преди 10 години

и асад и янукович са комунистически сатрапи само в българия не го разбраха

201

истината

преди 10 години

Измекярите които дремеха в парламента години наред сега хвърлиха вината върху 50 човека? За да създат илюзията че правят нещо добро и че те нямат никаква вина? Сега в момента върлуват шайки които убиват безнаказано из цялата страна. Започна като революция а се превърна в обикновен метеж... Жалко...

200

Анонимен

преди 10 години

Янукович е при братя Галеви и малкия Маргин ,за укрепване на българо-украинската социалистическа дружба."Пролеттарии и мафиоти, от всички страни съединявайте се"

199

истината

преди 10 години

Не пишете глупости! Янукович трябва да си получи заслуженото. Комунистите също. Но сте страшно дезинформирани. От нашата телевизия и от всички сайтове които четете. Киев е превзет от банда главорези и престъпници! Който поддържа връзка с някого от Украйна знае истината. Не си струва тук да ви пълня тъпите глави с факти . Защото повечето сте като овце!!!!

198

Анонимен

преди 10 години

Путин следва политиката на Баща и син Буш ,Клинтан както и всички американски президенти които са действали безкомпромистно и с твърда ръка.Само агресията му липсва за момента .Само агресията е гаранция за сигорен просперитет и империализам.Може да направи русия мощна държава като Америка но дали е дощатъчно могъщ да го направи .Мисля че да !!!!Предричам нова студена война

197

arhar

преди 10 години

Пуснаха заповед за арест на украинския сатрап, а тов. Сталинишев и тов. Кутев също взеха да се крият , вместо да излязат и да говорят, говорят, говорят...То да не е да дрънкат за псевдо - фалшивите бюлетини от Костинброд, а ?

196

Как къде

преди 10 години

крие се при своя сънародник Сергей Дмитриевич.

195

Анонимен

преди 10 години

WANTED !

194

Анонимен

преди 10 години

sega e red i na liliputa putin.toy e tartora na diktatorite ot izto4niqt blok.

193

mm

преди 10 години

teparva 6te mu izlizat kirlivite rizi na toa diktator

192

Анонимен

преди 10 години

В РУСИЯ СЪМ В РУСИЯ СЪМ

191

Свобода

преди 10 години

Издирват Янукович за убийство на 100-ина мирни граждани, а Башар Асад е убил 200000 пък никой не го обвинява в убийство!!?

190

Анонимен

преди 10 години

При разглеждане на видеозаписи в режим slow motion от уличните сблъсъци в Украйниа, се забелязва че протестиращите са професионално обучени да откъсват от групата отделни полицаи, да ги обкръжават и убиват. От всичките антиправителствени протести в Европа и САЩ за последните години, този в Украйна е единственият, при който полицията и спец-подразделенията ("Беркут") дават големи жертви. Според изказвания на някои политици, протестърите в Украйна са били обучавани в лагери в Литва и Полша.

189

Анонимен

преди 10 години

Защо толкова лесно падна Янукович? Как така бързо и под чий натиск се върна Тимошенко в Киев?Въпроси много, отговори малко, значи съмненията за големи въртели и игрички си остават!

188

разсейване

преди 10 години

Разсейване на вниманието с Янукович,кръвта е на ръцете на платените революционери,силите за реда са да пазят от анархия.Парламентарен британски политик-Галоуей ги нарича "терористи"и пита как би постъпила Великобритания с подобни въоръжени анархисти ,палещи и убиващи сили на реда.

187

Анонимен

преди 10 години

Тимошенко президент, Кличко премиер. Само на мен ли ми се струва, че украинците се прецакаха яко