19

Анонимен

преди 10 години

В България има пенсионерски геноцид и холокост.

18

От Германия

преди 10 години

Твоята работа може да е натоварена, но в случая става въпрос за останалите 99,9% "шапкари", които си го местят по цял ден по крачолите. Бил съм в казармата и съм ги гледал как се "натоварват" като ги събудиш от сън в работно време. Да го .... "шапкарите".

17

до 10

преди 10 години

Не се заигравай със "шапковците" негоднико защото нито имаш компетентност,нито можеш да издържиш и три дена на работата ми а аз съм издържал почти 30г преди да се пенсионирам а "големите" пенсии на военните идват не от високите заплати а от факта,че са осигурявани на реалнатите им доходи а не на минималната заплата както е при повечето фирми,затова не вменявайте вина на "шапковците" а си търсете правата при шефовете си които ви ощетяват като ви внасят ниски осигуровки -сега ясно ли ти е умнико?

16

Трябва

преди 10 години

Трябва да приемат закон според който, ако някой е бил в управлението на държавата да се задължава да живее след това само от максималната пенсия.

15

един

преди 10 години

И когато последния Българин напусне държавата тогава всички мангалии ще се изнесат,защото няма да има кой да ги храни.Пенсионна реформа има да ......но не и в България.Не може един работещ да осигурява трима че и повече *** ии те да се плодят като мишки

14

С такива управляващи

преди 10 години

С успешната си политика, така ги докарахте нещата. Нека държавните служители да останат *** и пенсиите. Господ здраве да Ви дава, дълги години да живеете и да гледате собственните си внуци как мизерстват. Аз съм тръгнала на 40 години да търся къде да се изместя да живея, защото само кухи *** ни управляват и крадат.

13

Анонимен

преди 10 години

Вдигнете пенсионната възраст на 90г та дано останат пари за олигархията да си купува бентлита яхти самолети силиконови цици офшорни сметки да има пари и за *** вашите избиратели когато има избори да ги купувате за 20 лева и кебапчета с бира!

12

Анонимен

преди 10 години

Урааааааа!!!!

11

STARBUCKS-USA

преди 10 години

Като има повече пенсионери , това ли ще е повода да дръпнете още някой друг милиард заем, уж за пенсии....................... !?

10

Анонимен

преди 10 години

спокойно според статистиката 50-53 набор са последните с по- голяма раждаемост. После започва демографският срив.Освен това децата ни са в чужбина и ние ще заминем ,за да умрем при тях,а и да има пари само за ***.

9

Анонимен

преди 10 години

Шапковците ги пенсионирахте на по 40 годинишна възраст с 20 заплати,а умират тези с по 40 години трудов стаж но без достигната възраст,защото тя непрекъснато се увеличава!Мизерници-много добре сте го измислили!

8

Анонимен

преди 10 години

Хората след 50 години молят за милостиня или пенсия, защото просто няма работа. 250 хиляди работни места са крайно недостатъчни, защото частните фирми продължават да уволняват.

7

изгубен в прехода

преди 10 години

Няма работа, няма пенсии. Продадохме си имотите за да преживяваме.Започнете да ни евтанизирате, за да не се палим отново и да струваме скъпо на здравната система.Ние живеем в държава, където и майката на Васил Левски е докарана от глад и мизерия да се удави в градския кладенец.Милост не чакайте от управляващи и олигарси.

6

Дани

преди 10 години

Защо само в България нашите бащи и майки пречат на разцвета на икономиката на България и просперитета на младите?Нещастни политици, все пенсионерите им в устите, то поне да взимаха по 1000 евро пенсии а то нашите вземат по 180 лева или 90 евро, направо тъжна история.Даааааа , за некадърната политика пенсиите са виновни, и предните управляващи начело с Бойко Капацитета пак пенсионерите му бяха изяли пък бюджета моля ви се.

5

Анонимен

преди 10 години

Ако не подадат молба за пенсия ще останат без пари.

4

йорданов

преди 10 години

пенсионери ще има, но защо никой не каза колко починали има без да доживеят пенсия.....това никой не го отчита....

3

Анонимен

преди 10 години

вдигнете я на 100 години .....

2

Анонимен

преди 10 години

Безработицата продължава да расте и заплатите падат.

1

Анонимен

преди 10 години

Ама как така... Нали обещавахте, обещавахте и пак обещавахте... нали за това бабичките гласуваха за вас за да могат да се пенсионират преди да навършат 100години... *** и резани чатали само ни крадете...