8

Анонимен

преди 10 години

Калфин се опитва да бъде политкоректен, но истината е, че единствено Русия има вина за всичко. Те подкупиха Янукович да се изметне в последния момент от подписване с ЕС. Преговорите се водят от няколко години и досега нищо не е казал против и в последния момент, когато народът го чака да подпише, когато вече мислеха, че се е отказал от поруския си курс, той се обърна на 180 градуса, което е нагло и вбесяващо. После почнаха игрите с 15 милиарда и прочие глупости, с което още повече нагнетиха

7

партиен член

преди 10 години

Тоя мишок защо се обажда?

6

Анонимен

преди 10 години

koga shte izcheznete ot scenata ,vashiat red koga shte doide na parazitite v sofia.

5

Горкият

преди 10 години

До АнонименКолко ли сълзи си пролял за нашия разбит Ленин ? Защо не отидеш доброволец-милиционер в Киев. Да помогнеш на руските чукове.

4

Анонимен

преди 10 години

Калфинчо, първонов сладък, гола си вода. Нема кой да ти се върже на плямпаниците спуснати с поредната евродиректива. Тезата, че и едните и другите са виновни не е вървежна.Заедно с господарите си изтегли късата клечка. Пак.

3

Bulgatani

преди 10 години

До trafoPOST 3Какъв *** се провеждат избори по време на войната?

2

Калфин, Калфин

преди 10 години

подозирахме, че си еврогей, ама чак да чиракуваш на чичо САМ.... Никога няма да станеш калфа, а ще си останеш *** чирак

1

trafoPOST

преди 10 години

Калфин е прав така би постъпил още преди два месеца всеки нормален политик в нормална страна, но Янукович е сатрап милиардер и последното нещо, което ще направи е избори. Преди това ще разстреля собствения си народ, както многократно са го правили комунисти от различни държави.