96

RADOSLAV19R0

преди 10 години

А СЕГА ДА ТЕ ВИДИМ ДОН БОКИКИО, КАК ЩЕ ПРИЛОЖИШ ПРАВИЛАТА НА ОМЕРТАТА !!!

95

Анонимен

преди 10 години

Напусналите парламентарната си група не трябва да стават независими а трябва да напуснат парламента и мястото им да заеме следващия в листата. Тях са ги избрали от заради членството им в определена партия а не като независими. Нямат място в парламента.

94

Анонимен

преди 10 години

До вихърайде теб торнадото да те отнесе,*** сега хубаво ви плащат,ама пра роднините ти дето са умряли за твойта свобода ***,се въртят като пумпали в гробовете си.Свтла им памет.Ако имаш деца,ще се отрекат от теб един ден.И НЕ САМО ТВОИТЕ,ПОЖЕЛАВАМ ГО НА ВСИЧКИ ПРОДАЖНИ ДРАСКАЧИ ТУКА.СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,И ДИМ ДА ВИ НЯМА ОТ БЪЛГАРИЯ.***.НЕ ВИ Е СРАМ.

93

тролейбус с тролове

преди 10 години

тоя е много проздпървичен ***

92

червен трол

преди 10 години

А що не питаш тези, които са гласували за тебе дали са съгласни подкрепяш турците и комунистите бе, проститутко продажна?

91

Strict

преди 10 години

Бе, Бойко да не е избирал депутатите си на конкурс по дебилизъм.Като гледам този май е бил на първото място.

90

Анонимен

преди 10 години

Марков да мисли как ще влезе в затвора,с тъпата си физиономия и голям интелект за нищо не става .Стигат ни такива маймуни в парламента.

89

До малката

преди 10 години

Парламента си отива 100% много скоро,но балъци като теб винаги ще бъдат ***?ани от ментета като Станишко,Яне,Баречков или кре?ена Сидерчо !

88

Анонимен

преди 10 години

Ако са много зависимите като вас, г-н Марков, ще има да гледаме още изцепки. Нищо ново под слънцето. Сигурно си мислите, че някой ви вярва. В дълбока заблуда сте. Всеки ще си получи заслуженото. Скенерът няма да ви се размине. Свършиха се наивниците. В България, освен незаконно забогатели и техните роднини, както и ***, има и здравомислещи хора с образование и морал. Идва времето на истината. Кой каквото е посял, такова ще пожъне. Тогава няма да има къде да бягат корумпираните.

87

Анонимен

преди 10 години

ТИ СИ СРАМ ЗА СВИЩОВ БЕ МРЪСЕН ДАЛАВЕРАДЖИЯ. С В.АДАМОВ ЗАТОВА СТЕ ПРИЯТЕЛИ ,ЗАЩОТО САМО ЗА ДАЛАВЕРИ ВИ БИВА ! КАК ПЪК САМО КРАДЛИВИ *** СЕ НАБУТВАТ ИЗ ВЛАСТТА БЕ ? КАК ДА СЕ ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ ,КАТО НЕ МОЖЕ ДА ВИДИ БЯЛ ДАН ОТ ПОДОБНИ НАГЛЕЦИ !

86

Анонимен

преди 10 години

Все повече хора ще напускат ГЕРБ, което е напълно нормално. Те нямат право на глас при Боко, а гласуват по поръчка. Нямат право на предложения, просто едни фигуранти са!

85

Анонимен

преди 10 години

Един по един ще се разбягат повечето хора на Тиквата и тогава дано се откаже от политиката. Това трябва да му покаже, че не става за тази работа.

84

вихър

преди 10 години

Депутатите от Герб разбраха за каква тиня става на въпрос в тази партия и започнаха да я напускат малко по-малко ! Нека бягат далече от Бойко Борисов и Цветан Цветанов ,че тия мафиоти въвличат всеки в незаконни далавери и тежки престъпления ...

83

Анонимен

преди 10 години

при положение,че половината БСП се разцепи,партийните организации в цели региони хвърлят оставки и същите тези да ми говорят ,че ГЕРБ се цепят ако не беше нагло,щеше да е смешно!!!

82

ИСТ

преди 10 години

Няма независими депутати, Всички са зависими от мафията и парите, Гласуването по съвест е скъпо платено,

81

малката

преди 10 години

Отива си тоя парламент,ама друг път.Ще си изкара мандата,а вие лайте тук колкото си щете

80

Анонимен

преди 10 години

Кеффф! ХАХАХАХАХАХА!

79

не син

преди 10 години

Да мисли какво ще работи в най-скоро време защото този парламент си отива и тези предатели като него ще забравят за политиката !

78

Анонимен

преди 10 години

Мдаа, повечето в Герб са все внедрени комунисти, барабар с Борисов и Цветанов...

77

Е га ти държавата

преди 10 години

Преди време гледах разследване на Нова- този човек е завлякъл държавата с милиони чрез фирмите си, които впоследствие се оказали собственост на... клошари. И същият този човек, удобно си седи в Народното ни събрание, гласува закони и има амбиция да създаде нова парламентарна група... Бог да пази България!!!