168

Анонимен

преди 10 години

мила Родиноти БЕШЕ земен рай....

167

Банкеръ

преди 10 години

Чисто теоретично ако 500х. избягат,още толкова умрът и се родят 100 хиляди само и в голямата си част небългари картинката е много красива.Каква ли е целта на геноцида над населението 25 години.Извинете ме,но в Северна Корея няма хора да ровят по кофите.Може да оплакват политиците си,но има какво а ядът.Лично аз нямам мотивация да работя или да правя бизнес в България,все пак държа да ме заровят тук,където съм се родил.Паметник не искам ще го откраднат,това го има само в България нали.

166

Анонимен

преди 10 години

The difference between communism and capitalism is that in capitalism, man exploits man. In communism, its the other way around.

165

Цунь Хуй

преди 10 години

Разчистват аборигените да заселят терена за бимбайци и от юго- и северо-изток. Сичко бега на подредено така си е.

164

кубрат

преди 10 години

време е за ново преселениеда окупираме южният материки без това ще е мястото което все още ще става за живееневсе ще поеме 2 милиона души

163

дедо Ташунко

преди 10 години

Последният да загаси лампата!

162

Анонимен

преди 10 години

...А, в Русия търсят български дупедавци....

161

Анонимен

преди 10 години

А в Европа размитат за нас!...

160

ХИЧ НЕ МИ ПУКА..

преди 10 години

.....ЗА БЪЛГАРИЯ ....АМА ИЗОБЩО!!ОПРАВЯЛ СЪМ СЕ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ КОМУНИЗЪМ И...ОТГЛЕДАХ И ИЗЖЕНИХ ДЕЦАТА СИ!ЩЕ СЕ ОПРАВИМЕ И СЕГА!!!СВЕТА Е ШИРОК И ИМА МЯСТО ЗА ВСИЧКИ!ПО-ДОБРЕ ТРУДЕН ЖИВОТ В ЧУЖБИНА --ОТКОЛКОТО ЗЛОБА ,ГЛАД ,МИЗЕРИЯ И УНИЖЕНИЯ В БЪЛГАРИЯ!И ГОСПОД , НЕ МОЖЕ ДА МЕ СПРЕ !НИКОГА ВЕЧЕ НЯМА ДА РОБУВАМ НА МРЪСНИТЕ *** И ТЪПИТЕ *** , ЗА 300-лв/мес!БАСТА!!!ЖИВОТА СИ Е МОЙ И САМО АЗ ЩЕ РАЗПОЛАГАМ С НЕГО!

159

seira

преди 10 години

До атакаПРАВИЛНО!...ДОТУК ВИ ДОКАРАХА ВАШИТЕ ДЕПУТАТИ ... И ПО-ЛОШО ЩЕ СТАВА!!!

158

Анонимен

преди 10 години

Естесвено че приходите ще са по големи като никой не инвенстира в БЪЛГАРИЯ!!!Селяните първи напуснаха още преди 20години сега и в градовете като няма работа ще сеобезлюдат и ще останат само комунистите от ГЕРБ да се управляват по селски...

157

Анонимен

преди 10 години

И към тази сума не се сметнати доходите на германската фирма "Аурубис" АД, която е притежател на МДК - Пирдоп, годишните приходи на която са 4 млрд. долара. Канадската фирма "Дънди Прешъс Метълс" изнася годишно над 10 тона злато от България на стойност 800 млн. долара.

156

Анонимен

преди 10 години

Ако се сметнат и инвестициите на българите в чуждите банки, под формата на такси и лихви, чуждите вериги бензиностанции, чешката държавна ЧЕЗ,австрийската държавна ЕВН и чешката държавна Енерго Про,то общата сума на българските инвестиции в чужди икономики възлиза на 28 милиарда и 257 милиона лева.

155

Анонимен

преди 10 години

"емигрантите ни са изпратили към родината над 1.7 млрд. евро през изминалата 2013"-Само за 2011 год. в чуждестранните вериги "Кауфланд", "Метро", "Карфур" и "Лидл", в която 98% от стоките са вносни, българските потребители са инвестирали 2 млрд. и 894 млн. лева. В гръцката държавна фирма "Глобул" и австрийската фирма "Мобилтел", българите наливат годишно 2 млрд. и 55 млн. лева. Към тях се прибавят и чуждите молове, в които българите само през 2011 г. са инвестирали 6,5 млрд. лева.

154

Илиана Тролова

преди 10 години

Който не *** в полза на Нашата партия да се маха и ще се махне. Тук ще останат само нашите *** и Българи ще се казва Мафиотска република Тролия. Естествено, няма да е член на скапания ЕС (от който измъкнах доста парички евра за любимите ми *** и вечната власт на Мафията в Тролия).

153

STANIK

преди 10 години

По този начин *** ще преизпълнят програмата за трудова заетост от 250000

152

ХА,ХАА АМИ ,ДА...

преди 10 години

КАКВО ТОЛКОВА ЛОШО ИМА В ГУРБЕТА ,БЕ...???!!!БАЧКАШ НАВЪН, ПАРИТЕ СА ТИ В ЧУЖДИ БАНКИ , ИЗДЪРЖАШ ДЕЦАТА СИ ДА УЧАТ В ЧУЖДИ КОЛЕЖИ ...И ДУШАТА В РАЯ!ХИЧ ДАЖЕ НЕ МИ Е ЗОР ЗА БЪЛГАГАРИЯ И ЦЯЛАТА ТАЯ КОМУНИСТИЧЕСКА ***!!!КАТО СЕ ВЪРНА --ЩЕ ИМАМ ПАРИ И ..ЖИВОТ!!

151

от чужбината

преди 10 години

Браво! Кой ще стои при злобни и прости сънародници и мафиотска хунта управници??Да си стегат багажа свестните и да бягат, докато не са ги потурчили! Да не рискуват здравето и да не пропиляват живота си в ***!Нека останат само комунистите и турците,тях не ги щат никъде!!!

150

Възмутен

преди 10 години

как се живее в София с 850 лв доход 3членно семейство,жена ми е ветеринарен лекар с 450 лв заплата

149

Анонимен

преди 10 години

До д0 168Рискуваш да изхарчиш някой спестен лев и да не можеш да се върнеш, защото нямаш пари.