56

партиен член

преди 10 години

А някой може ли да изчисли вредите за бюджета нанесени от Мазния Цонев?

55

Математик

преди 10 години

От 24 години крадене турците ,заедно с комунистите крадоха 20 години. Сега искат да изкарат ГЕРБ са крали само 3.5 г. и затова сме най-бедни. Да,ама не! Вие,мръсни фесове,заедно с комунистите,сте крали 6 пъти повече години и затова сега сме най-зле.Лошото е,че сега пак крадете и скоро пак ще фалирате държавата. Боко тиквата ви отърва преди 4 г. Но сега ще платите с лихвите.

54

митничар

преди 10 години

Дончо Ментата-пеперудата на Доган, трябва да ни обясни защо след като Агнеция Митници чиито шеф бе ВальоТанов взе лиценза на Мишо Бирата, съда му върна лиценза.Като е такъв отворко този нека да разбере колко и кой е платил на съда.

53

Анонимен

преди 10 години

капка в морето от спирт на пещерска и карнобатска "гроздова"

52

Анонимен

преди 10 години

Защо ли ми чудно, че такива ктото този плазмоид се занимават с работа която е присъща на прокуратурата.То е ясно само за глемат, а от това което прави този айдук не само няма да има никакъв ефект но даже ще има и обратен ефект.

51

Анонимен

преди 10 години

На усмихнати менти не вярвам. Да си гледа бисерчетата, пеевчетата, хидроинженерите, екзактните словоблудци, вечно усмихнатите" софиянски" кметове, кадърните съпруги и новите политици барековчета, които намират нереализирани некадърници, за да им припяват по личните телевизии и да сипят омраза и популизъм безкрай. Крадците от всякакъв род са с тях, защото имат полза от задкулисието и нищоправенето. В това безвремие само корумпираните печелят, но вече му се вижда края. Затова е тази ши жизофрения

50

Анонимен

преди 10 години

Една сламка! Проверете каква е връзката между мафиозите Ваньо Танов, Антоний Странджев и Катерина Мечкарова! Защо не се говори за една по-голяма далавера - тази с опростените десетки милиони левове от акциз на фирма "ИНСА ОИЛ" Русе.

49

Подрисов

преди 10 години

Ало Ваньо, абе Мишо Бирата пак ми се обади!

48

Анонимен

преди 10 години

До rrrrr Въпреки че политчиеската му кариера е започнала в Бургас - Ментата си е варненец, жени се за щерка на бургаски червен "вожд" и му "тръгва в картите"

47

АМИ ТЕ

преди 10 години

Ами те затова са го свитнали Мишенката Биринкатащото ного малко алкохолец нелегален е произвели го свитналитрябвало е повече да направи примерно 600-700 тонаили 800 000

46

rrrrr

преди 10 години

Бургаска *** проста-данчо ментата !

45

smehurko:))))))))))

преди 10 години

69:24=2.7т за месец 2700:30=90кг на ден Мента мента жалък и смешен специалист по финанси си:)))))))))))))))))))))) Едно малко казанче дава повече за ден:)))))))))))

44

Анонимен

преди 10 години

До Петървсичкото това е МЕНТЕ продукция, която трови НАС?!--------------- E, ти как разбра, че спирта е бил менте? Изобщо на кое викаш менте и изобщо имаш ли представа от спиртни напитки?

43

smehurko:))))))))))

преди 10 години

Данчо Ментата :)))))))))))))))))) пише за менте далавери;))))))))))))))).Къде е Бисеров Мента нещо заглъхнахте по тоз ?.Пеевски също ................. Хора който са директно за затвора разследат корупция.Пълен цирк в България.Мента Мента защо ли ти викат така .......Нека хората си зададат първо тоз въпрос.А прякорите са верни който носят хората дадени им от другите който ги познават много добре

42

Анонимен

преди 10 години

И къде е тоя спирт? Тука вече всеки почна да си произвежда тефтерчета и тетрадки и това се взима за неоспорим факт.

41

hahaho az

преди 10 години

че то аз само толкова съм изпил за тоя период ! това е като госпожо, гошко удари мимето докато ние палехме една бабка с бензин !

40

Анонимен

преди 10 години

А Ментата, построил ли е хотели и колко?

39

Анонимен

преди 10 години

До ПетърЗа две години са произведени тези количества, доказани с некъв тефтер, писан от Данчо Ментата :) А за пет месеца е отнет лиценза - това е друга бира. Не можеш да разбереш за какво говорят, а акъл лееш :)

38

v140

преди 10 години

тея 68 тона само на мен ли ми се струват супер малко?

37

Анонимен

преди 10 години

По колко са делкали с Боце - фифти-фифти или 40-60 ?