170

444

преди 10 години

До TRAKIECTi pyk ot kyde se prykna?

169

Анонимен

преди 10 години

колко сме злобни, колко сме лоши, колко сме прости...за съжаление!не можем да кажем просто"Браво, Юлия!"детето се пързаля леко, фантастически, каква пластика и какъв характер! какъв труд !а ние плюем!!!!!

168

Fuck the EU

преди 10 години

Много болни европеидни *** има по форумите...Седят си пред скапаните телевизори в гетото и им течат лигите :-)Глади, прости и болни мутренски тикви.

167

TRAKIEC

преди 10 години

PRABULGARITE SA SI TIURKI DRUG E VUPROSA KAKVI DRUGI KLANOVE SA IMALI TAM..... PRABULGARITE KATO CQLO SA SI TIURKOGOVORQ6TI TURANIDI(NAI VEROQTNO) A TOVA KVI SA BILI V DNESHEN AFGHANISTAN E DRUG VUPROS........ TAQ ISTORIQ ZA MADARSKIQ KONNIK Q ZNAM

166

boko

преди 10 години

185не намирам мисъл в написаното - но щом ще се пращаме насам натам - стани уахабитски демократ.г-н тракиецподминаваш въпроса с разговорния език, цитираш хипотеза,и съвсем другарски - прочети за бактрия и балх там има мадарски конник/тракийски/."опашката" на това царство превзето от александър се намира в индия а хората наричат себе си българи/не тюрки/

165

222

преди 10 години

От всичко написано виждам какви *** се упражняват в писане. Не са разбрали какво искаха да кажат руснаците с азбуката. Те просто се преклониха пред своите велики предци като ги изброяваха по азбучен ред , за да не се прояви предпочитание. Никъде не казаха, че азбуката е измислена от тях. Но нашите русофоби може ли да разберат това. В главите им мухи и бръмбари. Русия ще пребъде, защото народът й е велик и се гордее със страната си и историята си, не се срамува от миналото си като нас.

164

Теди

преди 10 години

Браво на нея ,успехи в бъдеще.

163

Анонимен

преди 10 години

Сега е малко ку.ве с тенденция да стане голяма ***. И Мадона така се премяташе доскоро. И какво от това? Олимпийското злато прави ли те уважавана жена? Не е задължително.

162

Анонимен

преди 10 години

След като миналата седмица в Москва едно генералско внуче застреля в училище учителя си по география и притичалия се на помощ полицай, вчера откачен бивш военен влязъл в църква в Южно-сахалинск и утрепал две бабички и ранил още 6 православни.

161

БГто

преди 10 години

Като гледам тук ми става ясноооо....българина наи-много мрази българите

160

TRAKIEC

преди 10 години

TRAKIICITE SA SI TRAKIICI A BULGARITE SA TIURKSKI NAROD OT SREDNA AZIQ(PODOBEN NA KAZAKHSTANCITE) A INACHE Q SE OGLEDAI MOJE BI BABA TI E TUAREG HAHAHAHA

159

EU citizen

преди 10 години

До АнонименБраво на малката! Де да бяха и нашите 15-годишни такива, а не пияни чалга кифли...-------------- Твоите може и да са пияни кифли, а моята е шампион по математика. Затваряй си шиб*ната уста.

158

1

преди 10 години

до 145 ,,Може и самият Путин да я опъва като гледам колко мил е на псевдоснимките.. Болен мозък и абсолтно празен.

157

EU citizen

преди 10 години

Всички са грабили, но само Русия продължава още да граби. Освен това ни дере с цени. На това трябва да се сложи край, славяни славяни, ама малко умереност трябва. Какво е това нещо - 140 милиона, а награбили ресурси като за два милиарда. В Индия хората не си дояждат...

156

BGto

преди 10 години

Поздравления за успеха! Днес коментираха по телевизията за нейния успех, но казаха че най младата олимп. шампионка е била на 13г по шортрек.

155

преди 10 години

До бокоKaza im go na teia typani pichaga. Estestveno che vsichki koito sa imali dostatychno sila sa grabili prez cialata istoria i shte prodylzavat da grabiat. Polovinata sviat govori ispanski ezik, portugalcite sa vzemali ot kydeto kakvoto mogat. Tyrgoviata s robi e bila delo na Anglia i Holandia. Francia imat ostrovi na drugia krai na sveta. I rusnacite sa syshtite.

154

Анонимен

преди 10 години

Браво на малката! Де да бяха и нашите 15-годишни такива, а не пияни чалга кифли...

153

боко

преди 10 години

173 а чте делает Путин и *** 300 години вече , те не грабят ли .Апропо какво за Ирак , кажи нещо за Катар , Дюбай , Абу Даби , Кувейт....казвам1 разбира се че грабят както са грабили и французи германци испанци и всички силни за деня2 Катар Дубай Абу даби Кувейт/и саудитска арабия/ не пращят от демокрация но са по-сговорчиви при сделките ,Садам се опъна /спря плащанията в долари и мина на евро и др/и беше варварски убит а Ирак РАЗ-ГРА-БЕН.А тая дето започва със ЩЕ - цял живот я слушам

152

Анонимен

преди 10 години

малко сладко п..е

151

боко

преди 10 години

г-н тракиецтъй като изправяш кривите влакна от преди дедо адам, ще ми се да те питам какво ще правиш ако се появи некой неандертал и си заиска земята? а иначе траките са много древни и са ЧАСТ от българските корени/а също гръцки и румънски/, за другите части може да се съди по използвания език в ежеднивните разговори.Чехи и поляци пишат като тебе на латиница но не се сърдят на себе си че са славяни.А като гледам каква злоба изливаш - дали пък не си и малко туарег.