39

Bedstvie

преди 10 години

За мрънкащите за залата - ходил съм им на концерт в ЗАЛА Берси в Париж през м. юни. Същата седмица тогава, концерт имаше и Роджър Уотърс.

38

ViEh

преди 10 години

До дреме ми за тях !!!!Ми не ходи бе!Кой те кара?Ама да кажеш ,че те на теб трябва да платят да ги слушаш направо си е грандиозна простотия!

37

rumen maiden

преди 10 години

гледах шоуто в Румъния убийствен концерт!!!Това трябва да се види пак! MAIDEN! MAIDEN! MAIDEN!

36

the trooper

преди 10 години

Където и да е - тоя път съм най отпред . А на *** с негативните коментари ... абе айде няма да ви падам на нивото . "Пенсионери" били ... Това е най великата банда за всички времена и завинаги . Up the Irons

35

Фен

преди 10 години

До Анонимен"Пенсионерите" не са ли хора,бе Анонимко! Да не мислиш , че цял живот ще си млад! Или щракаш с пръсти на чалга "зВЕЗДИТЕ". Това е КЛАСИКА !! Колко време се задържа т.н. "ХИТ" на чалга-звезда???

34

Жоро Павето

преди 10 години

Ехеее, идват точно за моя рожден ден. Ще се къртят мивки !!! \m/

33

BURZUM

преди 10 години

Добри бяха на младини ,когато и ние бяхме млади хаха въпреки ,че те са по дърти от мене доста.Въртят го бизнеса добре ще се пенсионират май на 70 с максимална пенсия.

32

maiden

преди 10 години

Страхотно,направо фантастично.Maiden не са идвали в България от 2007.Концерта в Букурещ беше страхотен.тази новина ме направи много щаслив.Само не разбирам защо някои се оплакват от новината че maiden ще свирят в зала? Какво толкова нали пак щте се гледат.Вярно на стадион особено в лятно време е много по добре,но и в залата няма няма да е лошо.Сега щте чакаме 16 Юни.

31

дреме ми за тях !!!!

преди 10 години

те трябва да платят на мен за да им слушам дивите крясъци наречени "музика "...И СЪМ МНОООГО ДАЛЕЧ от чалгата за несведущите !!!!

30

iron

преди 10 години

В зала душици , защото с 1.30 мин. концерти в тегаво темпо с много приказки те посещават само най-отявлените ти фенове - другите се парят по веднъж и после спират да се вълнуват и си слушат радио.

29

ViEh

преди 10 години

Страхотна новина!Осмисли ми деня направо!Тъпо ,че ще бъде в зала посред лято но...все пак по -добре от нищо!През 2012г бях на Ред Хот Чили Пепърс в "Армеец"и се чудех защо такава група я завряха там,сега пак се чудя ...Тия групи са си само някъде за открито!

28

10010

преди 10 години

Хубава новина. това, че е в зала ще го преглътнем. Важното е да се слуша истинска музика.А колегата по-долу с бръснатите крака и вероятно с бръснатата глава да ходи да си слуша чалгата и да не се изказва неподготвен.Up the Irons!Rock & Metal Forever!

27

Анонимен

преди 10 години

Е що в зала бе ???То пак ще се ходи, но дано поради огромния интерес решат да го преместят на Васил Левски

26

ТИМ

преди 10 години

Нали мутрагеньо си построи зала и сега трябва да избива от някъде със събития. Лято и зала са несъвместими в света на рок музиката.

25

Милко Калайджиев

преди 10 години

И аз съм там , пичове и пички ! ......... Ще съм подгряваща "ЗВЕЗДА" на "Мейдън" заедно със Сашка Васева и Оркестър "КРИСТАЛ"............ !!! :))))))))))))))) ............

24

3

преди 10 години

тва хубаво време в зала??

23

Анонимен

преди 10 години

защо не е в КАВАРНА ?

22

Цонко Метъла

преди 10 години

Важното е да има вятър, да върти перките, че да падат кинти.

21

до 14

преди 10 години

Вземи си последния албум на Девицата и не говори повече глупости!

20

Армена ареец

преди 10 години

Лятоска в зала?! Вий сте ненормални бе!