6

Александър

преди 10 години

До стоян петровСтоенчо, немой така бе! Мамка ти не те ли е учила да не се държиш просташки с непознати чичковци? Някой по-нервозен може да ти отвърти такъв шамар, че да си глътнеш не граматиката, а лексиката. Щом българите са толкова заможни, защо риват?Защо маршируват като гламави на селското гезме?Защо разни *** се пишат за ранобудни, без да са студенти?Икономиката ни се скапа, нравите - също.И такива скромни главички като теб тръгнали да воюват! За какво? Че съм казал една истина?

5

Анонимен

преди 10 години

Номер 1, ти може и да си я видял в Адме.ру, ама ние не сме, защото не влизаме в руски, таджикски и босненски сайтове. Но и не очакваме екипа на Днес.бг специално да отлети до Китай, за да снима скалите, така че айде без дребнавости!

4

Анонимен

преди 10 години

Мария, пиши за секса!

3

стоян петров

преди 10 години

Руснаци може да са най-пътешестващи само в твоята кратуна. От 143 млн. само 4 милиона са излизали в чужбина за 2012 г. И представи си гладните българи от 7,5 млн. 1 милион за ходили в чужбина през същата година. Ти от пропорции панимаеш ли?Та оставете ги тези опорни точки.

2

Александър

преди 10 години

Китай е изпълнин с чудесии! С такива природни красоти, които няма да видите никъде другаде! Юннан, Гуйлин,Тибет! Ами сътвореното от човека! Може да стане туристическа дестинация 1 в света. А самите китайци в момента са най-пътуващите хора на Земята. Следвани от руснаците. Съдете сами чии икономики вървят нагоре...

1

Анонимен

преди 10 години

Благодаря, вече я видяхме в adme точка ru.