12

Анонимен

преди 10 години

До ГагаринTova che neshto e kartografirano predi 50 godini ne znachi che niama kakvo da se nameri. Za razlika ot rusnacite, amerikancite ne sa spreli da praviat otkritia. Are s ruskata propaganda u levo.

11

Гагарин

преди 10 години

Целият Марс беше подробно картографиран от руски космически сонди още през 60-те и 70-те години на 20 век. Сега американците повторно "откриват" и картографират откритото отдавна от руснаците. Кратерите заснети от русите. Янките крадат чуждите открития и ги обявяват за свои.

10

A

преди 10 години

До , също и Виетнам са пращали. Абе въобще тия с дръпнатите очички са си звездни раси :)))

9

преди 10 години

Sega severna koreia shte otreche , te veche sa prashtali chovek tam...

8

СС офицер

преди 10 години

До Черен ПетърДаже на китайците лунохода им се прецака - съвсем пресен случай

7

Анонимен

преди 10 години

Лично мое мнение е, че новината е важна. Кратер се образува от паднал върху повърхността на планета метеорит. В случая е по добре, че планетата е Марс, а не Земята, многознайковци.

6

Черен Петър

преди 10 години

Факти:Луната е куха. Русия и САЩ от десителетия спряха полетите и програмите до там. Някой им забрани. Странни обекти на обратната страна на Луната.Под Антарктида има интересни неща и тунели. Топла вода и проходи. Също и на другия полюс.Стари тунели на различни места на Земята, водещи много навътре.НЛО.ТЕ са тук.

5

Зелено човече

преди 10 години

Да не ни занимават с безбройните кратери на Марс, а да кажат откъде се е взела нацистката каска захвърлена там? Да не крият и историята с НЛО то със знака на СС на корпуса, потопило американски военен кораб близо до полюсите !

4

Анонимен

преди 10 години

Ура нов кратер нова дупка Ура ЧУДО ГОЛЕМО!!!!!!!!!!!!!!!

3

Черен Петър

преди 10 години

Някой ден това ще започне да се случва и на Земята.То затова извънземните предпочитат недрата на планетите за живеене.То затова и някои богати и посветени земни си строят подземни градове.

2

И ту мама тамбиен

преди 10 години

Откриват си разни интересни неща на Луната и Марс, а нас ни замиват очите с кратерчета.

1

И на луната също

преди 10 години

Това добре, ама къде скриха марсианците? :)