8

bolka

преди 10 години

Българското земеделие трябва да бъде зелено и биологично."?Е, няма как да стане вече.Как да се върне отреченото и погубено старо и чисто земеделие? С новите чужди сортове, със запустелите плодородни земи, с *** и ограбени напоителни системи?С намалялото население у нас или с трайно безработните и научени да не работят ***, чакащи само на социални помощи и детски и опоскващи всичко по пътя си? С безбройните *** бариери и изисквания, които провалят и затрудняват всяка инициатива?

7

Анонимен

преди 10 години

Българското земеделие-зелено и биологично,но въпросът е ОТ КЪДЕ ще се намерят средства за инвестиции в това производство,КОЙ ще изкупува продукцията и КЪДЕ ще се реализира!!Какъв процент от населението ползва продуктите на това биоземеделие у нас и по света??Пак си ги говорим едни,че и сами не се вярваме в резултата!!

6

Рали1

преди 10 години

До ОнзиМоже да е професор,може да не е *** ,но е ЗАВИСИМ .И му личи .Какво е това "био"-че по-био от земята и раснало на въздух има ли ,и на естествена светлина и топлина ?В момента био-е с торове,уж от някакви калифорнийски червеи?,с торове и подобрители на почвата? и само защото е с етикет био знаете ли какво е вътре,като животните не ядоха такъв зеленчук-пробвала съм?За съжаление бизнес за сметка на нашето здраве.

5

Анонимен

преди 10 години

И кво като трябва? Зелените продукти са по-скъпи, така че не е лоша идеята, обаче само с изявления какво трябва няма да стане.

4

П Стоянов

преди 10 години

Българското земеделие трябва да бъде зелено и биологично"По този начин ли ще пребори внос на зеленчуци от Турция, плодове от Испания, Полша и др ??????????? Реално производство трябва Греков, правиш се на *** ти лисицо :) Зелено и биологично земеделие е "бутиково" занимание! Няма развита европейска и не само страна която да разчита на биологично земеделие! Посредствен беше като студент, посредствен като преподавател такъв ще останеш и като министър, айде гледай си бубарството и не пречи!!!

3

Онзи

преди 10 години

Този Греков поне разбира от земеделие, за разлика от всички други преди него.И никак не е ***, щом е професор

2

Tozi

преди 10 години

Toзи Греков е е дин *** и крадлив смотан селянин !

1

qdosan

преди 10 години

Гл_пак, какви млади фермери, бе кратун, то стари не останаха, той - млади търси?