27

Ганка Коева

преди 10 години

Не ни е толкова къса паметта и видяхме по телевизиите с кого се среща Бисер Миланов Петното - престъпник, току-що излязъл от затвора - с Орешарски, с Корнелия Нинова, с Мая Манолова да дава акъл за Изборния кодекс, с Цветлин Йовчев на когото обеща да арестува протестиращите и да помага за опазването на реда в държавата - престъпник се среща с престъпници.

26

данъкоплатец

преди 10 години

А лелееееееее !!! Тия в Народното Събрание ще се избият кой повече е крал и кой да е на власт та да краде.... ПОМОЩ ! БСП=ГЕРБ=ДПС= БКП

25

Iliyco

преди 10 години

Ataka I Gerb OUT. da jivee DPS

24

www

преди 10 години

ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОРАА ???????????

23

Анонимен

преди 10 години

НАПРАВЕТЕ КОМИСИЯ ЗА КОРУПЦИЯТА В РД"АА"ДАИ ЯМБОЛ,РЪКОВОДЕНА И КОНТРОЛИРАНА ОТ ДИРЕКТОРА ДИКРАН БОХОСЯН !

22

Анонимен

преди 10 години

До фактТОВА ДЕТО СИ ГО НАПИСАЛ СЕ ОТНАСЯ ЗА ЗЪБОЛЕКАРА И ПАРТИЯТА МУ ***

21

факт

преди 10 години

Тук е пълно с платени ГЕРБерасти но колкото и да се опитвате да защитавате вашият идол Бойко Методиев Борисов по-известен като "ТИКВАТА" той рано или късно ще свърши като колегите си...от куршум или в затвора.

20

до № 23

преди 10 години

Не,аз не съм тиква ! Тиква е фамозният прякор на една доказана проста мутра от СИК за която глазуваха мутромилиционери,*** и *** като теб...Бог да пази България и никога повече комунизъм и ГЕРБеризъм... с неуважение: ДА-ДА,АМА НЕ :-)

19

КРЕТЕНИ

преди 10 години

Тия от ДПС са егати наглите ***!? Как може да слагаш наравно следствения Бисеров, крал, лъгал, и т.н. със бръщолевенето на някакъв криминално проявен че бил се срещал с Борисов?! Което на всичкото отгоре не е престъпление? Егати смешната държава сме! Срам ме е че съм Българин вече! Тия се самозабравиха, мислят си че всички са плиткоумни като избирателите им! НАГЛЕЦИ! ДЕМАГОЗИ! НЕКАДЪРНИЦИ! ОСТАВКА!

18

Анонимен

преди 10 години

До да-да,ама неТИ СИ ТИКВА И ВСИЧКИТИЯ, ДЕТО ГЛАСУВАТ И РОНЯТ СЪЛЗИ ЗА БСП, ДПС И АТАСА .

17

дедо

преди 10 години

Преди много години баба Ванга ми каза че ще дойде ден когато един *** и неук пожарникар ще бъде министър-председател и ще доведе България до банкрут,фалит,мизерия и батак.Народа ще го свали с камъни от власт и България ще се оправи когато го вкарат в затвора...Бог да пази България !

16

ми4

преди 10 години

6.Танко_бг къртиш с точния коментар :):))))))Изключително точна картинка за реалния политически живот в БГ.

15

Анонимен

преди 10 години

Уважаеми сънародници, парламентарната комисия по случая Бисеров има задачата да замете нещата под дебелия парламентарен килим, а не да търси истината. Защото истината е, че разследването срещу бисеров е докладвано на доган, който е предупредил престъпника да се спасява.

14

Иво

преди 10 години

А бе аз ли нещо не съм разбрал или Мая Манолова се хвалеше, че е направила промените в новия избирателен кодекс именно с петното!?!?

13

Анонимен

преди 10 години

сетила се мара да се побара

12

Анонимен

преди 10 години

статията просто те кара да гласуваш за ГЕРБ

11

Анонимен

преди 10 години

Твърдял някой си от свитата на Петното че същия се срещал с еди кой си -после се разбра че този бил освен другото и от младежкото БСП -обаче *** и техните дружки депесари много услужливо забравят когато Петното бе не седенка при Орешарски ,и как се прегръщаше на снимка с онази дебелогъзата *** и как Бареков му плащаше на това Петно да прави масовки уж от симпатизанти на попиканата му партия . А Йордан Ментата да не злорадства щото ще дойде и Видов ден за такива мошеници като него !!!!

10

да-да,ама не

преди 10 години

И комисията ще се нарича : "Бисер в тиква с петно" ...Бог да пази България и никога повече комунизъм и ГЕРБеризъм.Мутрите в затвора,а не във властта.

9

123

преди 10 години

УУУУ... каква сбирщина на платени драскачи ГЕРБерасти има тук! Аз да взема да ви оставя да се хайдакате заедно!!

8

Анонимен

преди 10 години

че ще го осъдят на 2год отсега е ясно ,но поне да върне парите