174

Българин

преди 10 години

Всички политически сили са обединени с една цел - да ни унищожат! Би трябвало да сме го разбрали за четвърт век. Всичко останало е политически театър с тук-там казване на истини за да клъвне народа. Нито едно правителство не осъди предишните престъпници, което значи, че всички управляващи са заедно! Даже така наречените националисти са фалшиви! Сега само Бог ни е закрила, както през турското робство! Православието ще ни спаси! Иначе - агония и смърт!

173

bbs

преди 10 години

eh, po balgarskite zakoni ima dupka v bg darjavnata hazna ujkim, a bg deputati si uvelichiha mesechnite zaplati s 350 - 400 bg leva?! tova si e darjaven finansov terorizam na bg tzentralnata administratzia kam bg narod?! ste ima vsenaroden boikot na 25 mai i na chlenstvoto na bg v eu.

172

Анонимен

преди 10 години

KОЛКОТО ПО СКОРО СЕ ОБЕДИНЯТ ВСИЧКИ МАЛЦИНСТВА В БГ , ТОЛКОВА ПО БЪРЗО ЩЕ СЕ РЕШАТ ТЕХНИТЕ ПРОБЛЕМИ В СТРАНАТА .

171

ТЕРОРИЗЪМ

преди 10 години

Това по Американските Закони е ТЕРОРИЗЪМ

170

до 199

преди 10 години

И при гербавите беше същото. А казанлъшката кметица (от герб) на всеки празник ги храни безплатно.

169

Гамен

преди 10 години

На всеки влак със скраб да закачат по един празен вагон .Да товарят *** крадци в него,и да вървят заедно със скраба по предназначение.Огъня му е майката!

168

Боже пази БГ

преди 10 години

Боже,къде живеем,в гето ли сме в що ли-това е ужас

167

действияя

преди 10 години

Ясно е, че *** са тумор, ясно че тези *** никога няма да станат хора, но само да си пишем по форумите нищо няма да се промени. Да не се гласува за про-*** партии като БСП и ДПС ясно, но давайте идеи и други. Аз например не давам просия на ***, колкото и жалки и сълзливи да изглеждат. Не изхвърлям стари дрехи в контейнерите, а търся бедни българи, на които директно да ги подаря. Всеки според възможностите си трябва да се бори с този тумор...

166

избирател

преди 10 години

Ами на другите избори пак гласувайте за БСП или ДПС или въобще ни гласувайте, което е едно и също..и после пак ревете по форумите...ВМРО, НФСБ, Расате - има реален избор на националистически партии..Дайте им шанс. ВМРО предлагат модела на т.нар. грамотна и осъзната раждаемост, което ще е директен удар срещу ***!

165

Анонимен

преди 10 години

Ами да си вземат охрана на влаковете, толкова ли е трудно? За тия 500 хил щети само от едната кражба щяха да хранят 50 човека охрана за 2 години.

164

Анонимен

преди 10 години

smotano, impotentno upravlenie. kade si krume-e-e-e...

163

трибют

преди 10 години

До Долу ИБРИКАопа-а-а-а Платен коментар

162

Strict

преди 10 години

ЕС предлага шокираща идея, която България няма да понесе!? Обмисля се създаването на държавата Ромелия, която да се намира в територията на България. Времето за което тя ще бъде създадена ще е около една година. През тази година, *** ще бъдат екстрадирани в новосъздадената държава, а българите ще бъдат изпращани в държави, членки на ЕС по техен избор. Държавата няма да е част от ЕС, но въпреки това ще използва помощта му.

161

void

преди 10 години

Да закачат и един вагон с червени барети и да се открие ловния сезон за римляни.

160

европа

преди 10 години

Европа им налива пари чрез разни фондации , с идята да си стоят в България, а всъщност ги размножава. От Хелзинския комитет си мислят, че като ги защитават само нащ ще тормозят и ДО ХЕЛЗИНКИ ще стигнат . Господ ще ВИ го върне ЗАПАЗНЯЦИ , че им платихте да се размножават за да ни ограбват.

159

хора

преди 10 години

ХОРА ТОВА НИ ЧАКА. Правителствата ги отглеждат на наш гръб, те се множат, не учат , не работят ... децата им също. Ще ни грабатя и малтретират защото политиите и държавата ги защитава за едните избори. Затова бягат хората. Отидете бърза помощ да видите какви хора са там, без осигуровки но с килограми злато по тях.

158

CDRom

преди 10 години

Отстрел трябва не затвор. Човек свикнал на мекото и лекото няма как доброволно да се откаже от него. А превъзпитаването на *** ще е по-скъпо от ползите които биха донесли като работници.

157

Кирил и Методий

преди 10 години

За бога, братя и сестри, използвайте в писмените си упражнения кирилицата, аман от тази неразбираема *** маймуница, приличаща на *** писмо!

156

хан Крум

преди 10 години

По мое време като ги хванехме не ги хранихме и пояхме, а им чупихме и двете ръце.

155

Бодлива тел

преди 10 години

и евро-шенгенски визи. Изселване в Брюксел и Париж. Там им е мястото на тези европейци