20

Анонимен

преди 8 години

До АнонименКоментарът до Анонимен е до # 1.

19

Анонимен

преди 8 години

До АнонименБраво, пич! Точно така си е и как добре си го казал! А Йоско е велик!

18

мед сестра

преди 10 години

Тоя *** още ли не хвърлил петалата?

17

да

преди 10 години

Така е, Йосиф: не любовта, секса, мъжете, жените;САМО работата ни прави да израснем, да имаме смисъл в живота!Премахни работата от живота на някогао: все едно да премахнеш НАДЕЖДАТА му! Познавам и и друго "момче"- варненец трето поколение, който отиде да живее на село.Съдби, различни истории.. оцеляване...и в това е смисълът на живота..

16

Анонимен

преди 10 години

Йосиф Сърдчаджиев е чешит отвсякъде.Противоречива личност,голям актьор.Мощен и обсебващ талант.А що се отнася за греховете..безгрешни хора няма.Всеки си плаща.Не бог ни наказва,а нашите грехове ни го връщат тъпкано.

15

човек на Костов

преди 10 години

Този на снимката е човек на Костов. Ако не беше Костов, който с политически натиск му осигуряваше роли, той изобщо нямаше да види сцената.

14

Хм

преди 10 години

Баланса на силите е нарушен защото селските момчета които избраха града са многократно повече.

13

АНТИ

преди 10 години

Хитрото еврейче трябва всеки ден да пали свещи на менората, за да не го викне Йехова на небето и да ни освободи от глупавото си присъствие!

12

Анонимен

преди 10 години

Статията е 100% лъжа. Аз го срещнах Й.Сърчаджиев по улица Раковски в София преди месец. Едвам ходи, едвам вижда и чува, вероятно е прекарал инсулт.Снимката в статията е правена сигурно преди 30 години.За какви постановки, за какво цепене на дърва пишат казионните български журналисти? Или просто пробват до колко потребителите са дезинформирани...

11

до Коко

преди 10 години

Откога българското село се свързва със социализма? Елин Пелин, когото наричат "певеца на българското село", да не би да създал творбите си по време на социализма? Напротив, точно по време на социализма започва процесът на урбанизация, който за няколко десетилетия опразва българските села.

10

Коко

преди 10 години

Този актьор би трябвало да се срамува от крайностите си. Който забърква каши, а след това бяга не е достоен за уважение. Забравата и безразличието е техен продукт, който ги поглъща всеки ден малко по малко, накрая не остава нищо. Единственото им спасение е покаянието, ако има чувство за вина.

9

Коко

преди 10 години

Й. Сърчаджиев искаше промяна. Изигра трагичен образ с реване пред екрана, защо не си остана в клоаката на демокрацията, а избяга в чистото от морална гледна точка село, което ни свързва емоционално и физически със стойностите на миналото от времето на социализма. Йоско да си стои в София, там където той и такива като него създадоха днешната мръсотия в душите на хората, а не да черпи от социалистическите устои на село. Голям хитрец!

8

Анонимен

преди 10 години

Пиандирник!

7

Анонимен

преди 10 години

Виждам *** и фашаги са цвъкнали хейт... Колко си приличат обаче. Как иначе, комуизъм = фашизъм.

6

муспи

преди 10 години

Аз още не знам и не вярвам да има еврей творец! Те са *** по програмиране.

5

тривиални клишета

преди 10 години

Този е най-големият бездарник. Липсват му талант и креативност. Изпълненията му са тривиални клишета. Всеки самодеец от някое селско читалище е по-добър от него!

4

Наско

преди 10 години

Този артист е истински демократ,за разлика от Ст.Данаилов!Не е подлизурко! Уважавам го!Жалко,че истнските хора,често страдат от ужасната среда и нищета,в която са принудени да живеят!

3

муспи

преди 10 години

И евреите могат да хленчат заедно с народа, уж и ние сме от вас, но да споменат поне че лошата власт от четвърт век е изцяло еврейска, че България е подложена на геноцид от евреите - не го допускат.

2

Тръба

преди 10 години

Умен човек. Респект!

1

Анонимен

преди 10 години

Виждал съм възрастни хора които умират от скука и мъка в големите градове.Истинта е ,че живота е там дето когато викнеш се чува на километри.Дето кукуриго те събужда ,а часовника е просто тиктакаща машинка без никакво значение.Някога живота в градовете беше и щастлив,имаше работа и забавленията бяха от сърце.