137

до 141 петкова

преди 10 години

Петкова,питкова кой му дава право да подарява 59 хиляди на тоя 100000 на оняТи ли му даде правоА, д знаеш че това е престъпно поведениеДянков не даде стотинка на пенсионери и на работещи , защото''държавата била в криза''А за бонуси - намерилиИзвратеняци, а не политици са товаВ затвора им е мястото, да се таучат, че е лошо да се граби държавнотоТи може да те го разбираш,ама тая партия се разпада без подслушване, защото е клиентелистка

136

Анонимен

преди 10 години

Какво стана с ДнковОграби държавата и офейкаЦветанов направи кодекса на труда на нищоМалко му е да лежи в затвораХората не магат сега да си позват отпуските с цветановите глупави ''графици''Отговаряй да кражбите цецкоПосле и другите да си кажат50 хиляди лева за нищо ги няма тая стригана глава проста

135

Anonimen

преди 10 години

Цецоооо,а когато ти слухтеше,а?

134

миро

преди 10 години

Поредните мутренски шмекерии на Тиквата и Цвък-кой ни *** в гащите?!

133

От подслушан разгово

преди 10 години

- Шефе Боко?- Кажи Цвоко?- Да ти пазя ли масто при бай Ставри. Южното крило.- Да-а. Скоро и аз ще дойда. Ще си взема единствената книга "Винету" да си я четеме там. Ще имаме доста време да поседим.- Айде! До скоро!

132

Ушко

преди 10 години

Цвъчко се увлякъл до толкова в предишното си амплоа, че започнал сам да се подслушва. По навик.

131

Слухчо Слухчев

преди 10 години

Абе какъв е тоя глагол "слухтян"? Заради него ми секна желанието да чета статията. Пък нека го подслушват Цвъки, пука ми...

130

maora

преди 10 години

Abe zashto si misliat che sa mnogo vajni. Shte sedna toz glupak da go podslushvam.Za kakvo? Osven da chuya nekakvi prostotii za pidali i t.n. Terminal 2 mu e maikata ....stiga ste si davali mladinite i jivota za tia keleshi. Dreme mi na onaya rabota dali go podslushvat ili ne.

129

USA

преди 10 години

A njakoi ima li sumnenie che e Podslushvan..

128

Анонимният

преди 10 години

Много тъпо е обаче, когато един адвокат прави *** опити да нагрее маслото телевизионно преди гротескния обявен вот на недоверие на правителството от ГЕРБ и то точно по темата, в която са най-мерзко жалки, тази на сигурността.

127

Анонимният

преди 10 години

Ще го подслушват и трябва да го подслушват, защото Цветанов е способен на всичко за да притисне свидетели по делата си и това знаем поради менталните особености както на характера му, така и от управлението му на МВР по време на управлението на ГЕРБ.

126

Анонимният

преди 10 години

В арестите непрекъснато обвиняемите са със СРС-та, лицата с мерки за неотклонение са със СРС-та, а Цветанов бил опозиционен лидер.И сега някакъв си Менко проглушава държавата, че бившият вътрешен министър бил репресиран.

125

The king

преди 10 години

Крадеца вика дръжте крадеца и глада да отклони вниманието от належащите въпроси.

124

ГЮРО МИХАЙЛОВ 1

преди 10 години

Несериозно е да коментирам Цветан Цветанов. Това са несериозни хора в сериозното пространство, наречено политика!!!

123

Петкова

преди 10 години

Те не го подслушват във връзка с някакво престъпление. Първо за всички е видно че комунистите се задушават от яд само при мисълта за всеобщото предпочитание на ГЕРБ пред БСП. Те се опитват да разберат каква е активността на ГЕРБ по подготовката на предстоящите избори. Това е подслушване на политически опонент.

122

Анонимен

преди 10 години

Оказа се, че един физкултурник познава престъпността по - добре от маститие полицейски кадри на БСП - намалиха контрабандата, спряха килърите, отвличанията, намалиха значително битовата престъпност, не като сега! Откъдето и да погледнеш, БСП са мноого по зле от "необразованите" ГЕРБ. Въпреки БСП дори решават проблема със софийския ***, ако не забелязваш. Въпреки, че теглиха толкова кредити от БСП, емиграцията продължава да нараства! А хора в БГ почти не останаха! Как става това?

121

Анонимен

преди 10 години

Понеже той слухтеше,и си мисли,че и него го слухтят!!!

120

!!!!

преди 10 години

До анонимен 123: Венци Стефанов е привърженик на БСП. Поразрови се малко по ТВ предаванията и ще разбереш колко си в грешка. А точно той каза,че Борисов никога не е бил в СИК.

119

Бай Вълчо от Хисаря

преди 10 години

До Димитър-127 постЗаписал си:Цветанов подслушваше ЗАКОННО ! и не го отрича .А сега Цвъчко Йовчев и неговите служители подслушват НЕЗАКОННО и не си признават! Миткоооо-о ,откога един физкултурник познава законоста и Се-Ре-Се-ТатаТа, Цецо шлифера няма висше образование , а само едно квазиобразование от бившия ВИФ.Колкото Стоичков е културен и възпитан на терена толкова и Цецо шлифера познава законите в нашата татковинаКогато се срещнат един див пожарникар и *** милиционер, е неистово тъпо

118

Мистър Z

преди 10 години

До Анонимен 128Не сте разпознали всичките. Сектите на кастата БКП са доста. Засега четири явни са в парламента. Появява се нова секта, именувана с първите букви на кирилицата. Има и други, който са или слабо активни или в летаргично състояние. Направо тихо, мълком изтупаха от праха чл.1 от ланшната конституция на НРБ-то и го вкараха в експлоатация без обсъждане.Явно нродеца това състояние го топли. Вся власть... и т.н.т.