11

Анонимен

преди 10 години

За 20 години видях как екосистемата БСП срина на няколко пъти държавата. За 3,5 години видях, как недоизградената екосистема ГЕРБ, въпреки проблемите създавани от червените ***, създаде неща, дето комунистите ще се опитват да омаловажат и замажат още 10 години... Изберете сами.

10

395 милиона лева

преди 10 години

един " завод " за *** ! 500 милиона за един " язовир " ! 10 милиона за " километър " магистрален път ! 300 милиона за издръжка на " дупетати " ! За заплати- един среден пръст ! Още ли сте тук ?

9

men

преди 10 години

шо лъжете бе ей, аз тоя завод за *** отдавна сам го построил, така че ми дайте кинтите да ги добавя към моите 4 милиарда еврака. между другото за тея дето не верват и си мислят че съм демагог, лъжец, трафикант на дрога и хора, турско мекре, само ще кажа че завода казва се ГЕРБ и толкова произведе че вече се амортизира.

8

Анонимен

преди 10 години

Идат избори и пак се почна със завода за ***. Те червените *** друго не не знаят, я ударете предизборно един асфалт на Ломско шосе и не се мъчете крадци такива.

7

АНТИМУТРА

преди 10 години

15 години насам все усвояват парите за завода за *** а той все го няма и няма!!!!!!!

6

АНТИМУТРА

преди 10 години

Стига сте лъгали1!!!!!Тоя завод за *** все го строите от 15 години насам!

5

Alex

преди 10 години

Айде, бе, айде, ще доживеем ли, или ще се самозаринем с ***? То не бяха обещания, то не беше "ще". И пак не разбрахме: кога и какво ще откриват, както пита Джейн?!

4

Анонимен

преди 10 години

Докато построят .. завод току виж закрили ЕС!

3

jane

преди 10 години

Аз не разбрах,сега какво откриват завод, инсталация, депо или какво? И ще заработи ли нещо тая година или ще глътне още 400 млн. и ще се отложи за когато започнат санкциите от ЕС.

2

Анонимен

преди 10 години

бах тая инфлация... 2007ма Тиквун Великолепни говореше че щяло да струва 20-30 милиона...

1

Анонимен

преди 10 години

44000 TONA NE 44TONA AZ SAM NEGRAMOTEN AMA VIE STE MEDIA MNOGO DOBRA NOVINA PO MALKO ZAMARSIAVANE NA OKOLNATA SREDA