39

Иво

преди 10 години

Да с мъжки!Да го направят това в Чечения например да се види дали са с мъжки!За Катар не говорим!Судитска Арабия пък хич!

38

Валентин

преди 10 години

Аве тия фемен не ги ли подменят от време на време. Вече на нищо не приличат. Едни ци*и като ци*и не могат да покажат да му се невиди.

37

мдаа

преди 10 години

Тези момичета са с мъжки сърца!

36

Анонимен

преди 10 години

baxti groznite ve6tici

35

Анонимен

преди 10 години

Решил радован Караждич да се маскира като стара баба. видяла го едан бабичка-ЗДрасит Радоване!Изпалшил се.Маскирал се на стар дядо. вижда го пак бабата-Здрасит Радоване.ИЗпалшил се повееч. Маскирал се на девойка.вижда го бабата-Здрасти Радоване.Предавам се - викна караджич - отивам в Хага, само ми кажи как ме разпознаавш.- А бре Радоване - не ме ли позна? Я сам Ратко Младич?

34

Анонимен

преди 10 години

събуждат се Путин и Медведев след Пиянски запой.- Дмитрий, Кой от нас е призидентът днес - пита Путин- Вие товарищ, Путин - отвръща Медведев- В такъв случай изтичай за една каса "Столичаная"

33

Анонимен

преди 10 години

бихте ли гласували за еврокесптичан партия с +, не с -

32

СОНЧЕ.......

преди 10 години

До СОНИ Коментарът ти е меко казано-детски профанически комплекс.Неможеш да обиждаш човек който е написал истината.И стига с тези изтъркани фрази,че младите плащат___напротив___ние(младите) днес живеем благодарение на това поколение и на това време за което пише в коментар 16.Ама явно и ти си от полираните малки мозъчета.По темата--Прекалено елементарно и глупаво,протестче.....

31

neni4a

преди 10 години

То и да си отиде Путин,то тия пак ще си протестират. Коя жена няма да се комплексира и да не е гневна при такива "Природни дадености". Инак русичката по-става от другата,ще й простя ,че и са малки циците. Тия да ходят да ги "напомпат",барем да могат да носят сутиен. То и ще се приключи с протестите им. Аиде бе мъжеее,напомпете ги, особено русичката,на нея поне близнаци й напреите.

30

Ъц

преди 10 години

Украинките протестираха по време на срещата на върха ЕС-Русия--------------------Режисьорите и сценаристите - на тази жалка и вече отбъскваща постановка - са хора без въображение, а изпълнителките - с тяхното бездарно "сценично" изпълнение - Отблъскваща женственност.

29

Анонимен

преди 10 години

Отиде ли си Путин, си отиват и каките по цици. Дръж се Путин, ние сме с теб :)))

28

АНТИМУТРА

преди 10 години

Защо не са си показали путинищата :D

27

Пъзел

преди 10 години

То пък щото в ЕС голем праз...карат те да защитаваш ***, да ги храниш с твойте пари, да им плащаш тока и водата и за 11-те деца все едно са твой.Карат те да защитаваш гейовете и да им симпатизираш.Карат те да събираш всички престъпници от арабския свят щото някой ги гонел, път те ислямисти терористи...Овце, СЪБУДЕТЕ СЕ!!!

26

до 31

преди 10 години

"...YOU TUBE-CHRISTIAN WOMEN AGAINST FEMEN(18+) ..."А тези "праведни" християнски жени, за които говориш истински вярващи ли са? или само ги бива да "разобличават" както си го написал (МНОГО ТОЧНО).Малко ми приличат с "разоблиюаването" си на Инквизицията.А у дома - садо-мазо инструменти за групов секс.Иначе на думи всеки е вярващ.

25

с какво ги хранят?

преди 10 години

Фемен,които са позор за женския свят с Богу-хулството и истеричните си ,грозни прояви срещат организиран протест от жени,които се разобличават действията им. YOU TUBE-CHRISTIAN WOMEN AGAINST FEMEN(18+) youtube/watch?v=f4q2XWKR1hQ

24

Някой

преди 10 години

Тия двете като ги гледам май са си ги забравили в къщи. А иначе и аз искам хубави...... атаки. ",,,,Зеееми тая..ц..а...!"

23

Tina

преди 10 години

"С голи гърди срещу Путин" - много силно казано. Къде ги видяхте тия гърди?Сега разбирам защо са толкова гневни...

22

Анонимен

преди 10 години

Ами нека си протестират лесбийките. В правото са си. Вас какво ви дреме ? Както написаха по-долу "То тяхното е между другото". Израза на недоволство е срещу "Съвета на Европейския съюз в Брюксел". Колкото на тях им дреме за нас толкова би трябвало и на нас да ни дреме за тях.

21

neni4a

преди 10 години

До аз съм българче Какви цици бе батка,те нямат нищо .Ако си издокара по-реалистична брада,тая мома на снимка 1 не моиш я различи от мъж,дори с със свалено горнище. Както и да е ,да си протестират. То тяхното е между другото Големи моралисти се извъдихте.Децата и да гледат това,няма да видят кой знае каква разлика.

20

Анонимен

преди 10 години

Дори и да си ги обръснат гърдите, все тая.