125

зззззззз

преди 10 години

До Анонимен150 лева на климатици? Отопляваш се на климатици Х** Родителите ми са на климатици с КПД 6 най-добрите японски климатици за по 3 бона парчето. 2 броя. Сметката за ток е средно 400 лева за зимата. Може твоите да са някакви космически климатици де д

124

t

преди 10 години

Средномесечната фактурирана температура за топлия декември е 0.80 градуса! Нещо са се объркали, за да могат да надписват сметките

123

Анонимен

преди 10 години

До Анонименaz se otoplqvam na tok s 4 klimatika i nai visokata mi smetka e 145 lv i v sy6tiq period smetkata za parno bez parno mi e 150 lv haide kaji sega kakva istinata!

122

Анонимен

преди 10 години

На село с отделна къща и не плащаш за комшии и др. Но всички искат в София и да плащат високи сметки за парно на комшиите.

121

ДО141

преди 10 години

До АнонименАЗ ЗА ТОК ПЛАЩАМ ОКОЛО 70-80 ЛВ.,А ЗА ТРЪБИТЕ МИ ВЗИМАТ ТАКСА 50.ОО ЛВ! ХА КРИВИ СА ТИ СМЕТКИТЕ МАЙ!

120

ДО 143

преди 10 години

До Анонимен АБЕ ТИ НАЯСНО ЛИ СИ,ЧЕ СГРАДАТА И ОФИСИТЕ НА ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ СЕ ОТОПЛЯВА С КЛИМАТИЦИ?-САНИРАНА Е ЗА ПО-ЕФЕКТИВНО ТОВА КАКВО ТИ ГОВОРИ А?ХОДИ СЕ РАЗХОДИ ДО ТАМ,ЗА ДА ВИДИШ С ОЧИТЕ СИ!ВЕЧЕ НЕ Е КАТО НА ВРЕМЕТО ТОПЛОТО-ТОВА Е ЕДНА ИЗМАМНА МОНОПОЛНА СИСТЕМА,КОЯТО СИ СЛУЖИ С МАНИПУЛАЦИИ! АЗ КАТО НЕ ПОЛЗВАМ ПАРНО ЩО ДА ПЛАЩАМ ЗАРАДИ КОМШИИТЕ,ЗА ДА ИМАТ ПАРНО ПО ТВОЯТА ЛОГИКА?

119

Анонимен

преди 10 години

Кога българите ще разберат, че всичките им проблеми идват от самите тях..Винаги съм твърдял, че не Топлофикация е крадеца, е нейните потребители.Парното за мен е удобство, и явно имам късмет, съседите ми не крадат топло, защото сметките ми са ниски.Не разбирам как човек би искал да се върне 100 години назад, да си подгрява сам вода, да се топли на дърва?

118

До 141

преди 10 години

Точно това е проблемът - по принцип отоплението на ток е в пъти по-скъпо от парното, НО аз се отоплявам на так и ми излиза 3!!! пъти по-евтино, отколкото на парно!!!Лесно е да се сметне за какво става дума!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

117

Анонимен

преди 10 години

Интересно е за какво толкова реват-парното било скъпо. Ами отоплявайте се на ток да видите какви ще ви са сметките. За 150 лв сметка ще си отоплявате *** само. Айде стига простотии.

116

Анонимен

преди 10 години

Топлофикация е типичен пример за купуване на изборите, но никой не ги съди, защото купуването на гласове не е престъпление.

115

Лесно е

преди 10 години

Топлофикация трябва да стане нормално търговско дружество - а не монополист, рекетьор... Нека, както е редно, да мине през фалит. Ако трябва да се раздели на части, за да има конкуренция, и най-важното - да се подчинява на законите на пазара, а не да се крепи със специален закон и със специално отношение от общината и държавата.Сега Топлофикация и равно на - ДЪРЖАВЕН РЕКЕТ!!!Само така се нарича да плащаш нещо, което нямаш /откачил си/,не ползваш, не искаш...ДЪРЖАВЕН РЕКЕТ!!!

114

Анонимен

преди 10 години

Софиянци гласуват за ГЕРБ или СДС, но чакат държавата или някой друг да им плаща сметките за парното. Комунизмът свърши господа.

113

Анонимен

преди 10 години

Докога ще ползвате Топлофикация?Оставете я да фалира най-накрая и да се разбие монопола, за да се почне начисто.Единственото противодействие срещу монополиста е да спрете да му ползвате услугите

112

Топлофикация

преди 10 години

С Решение на Столичен общински съвет от 27.06.2013г. са утвърдени 8 вида споразумения на Топлофикация София с клиенти, които имат просрочени задължения и са в различен етап на процедурата по събирането им - споразумение за разсрочено плащане на дължими суми за топлинна енергия при текущи задължения; споразумение за разсрочено плащане на дължими суми за топлинна енергия, относно които е образувано заповедно производство; споразумение за разсрочено плащане на дължими суми за топлинна енергия при висящ исков процес; споразумение за разсрочено плащане на дължими суми за топлинна енергия след влиза

111

Da-ne

преди 10 години

Има едно решение на Столичния общински съвет от 2013 г. за сключване на споразумения мегжду абонати и Топлофикация за погасяване на задължения с тригодишна давност и заплащане на дължимите суми по график. Какво става с това решение, защо не се изпълнява?! Някой изобщо знае ли нещо?

110

Анонимен

преди 10 години

е не се оплаквайте аз за топъл ноември имам 230лв. без да съм пускал парното.С дистанционно отчитане съм.На жалбата ми отговориха, че сметката е прогнозна и на изравняването ако има грешка ще ми върнат надвзетото, но ако не я платя в срок ще ми начисляват лихви!За какво тогава е това дистанционно отчитане?

109

Димитрова

преди 10 години

По крадлива държава не знам дали има!!! Как може да измислят всевъзможни начини да крадът хората и да измислят небивалици не знам. Без да имам парно, защото когато съм купувала апартамента никой не е подписвал съгласие че цял живот ще бъдеш задължен към това гнусно дружество и ще те карат да платаш за нещо дето не ползваш и ще те осъдят и какво ли още не... ТОВА СА ПЪЛНИ УБИЙЦИ НА ХОРАТА В ТАЗИ СКАПАНА ДЪРЖАВА И НИКЪДЕ НЕ СЪЩЕССТВУВА ТАКОВА НЕЩО....

108

до 132

преди 10 години

Ти май забрави кой играеше карти и тенис с олигарсите. Топлофикация още е на герб. А за Фандъкова - съд!

107

ДА

преди 10 години

Виновни са комунистите, щото защитават монополите. Те нали всички откраднати от нас пари при тях отиват. Оставка, българоубийци!

106

Анонимен

преди 10 години

Аз се чудя защо вместо да окупирате университети, не окупирахте Голямото зло - Топофикация?Тогава със сигурност щяхте да получите подкрепа от народа