9

diavolcheto

преди 10 години

Харесвам подобни предавания, защото в мъничка България има много, много прекрасни таланти! И не само певци. Но с все по-голяма тъга гледам подобни формати, защото, ненамерили подкрепа и истинска, заслужена реализация в България, тези деца, рано или късно, напускат страната. Да търсят навън своя път и своето бъдеще. И ме боли от това!

8

маца

преди 10 години

Всичко хубаво, но докога ще се лансират фолк певици? Няма формат, в който да няма по една фолкаджиика?

7

Анонимен

преди 10 години

Няма да го гледам заради Блатечки. Не желая да му гледам муцуната. След като яде от хладилника на хората, не желая дори в реклама да го виждам.

6

Анонимен

преди 10 години

Псевдоинтелектуалеца Любен ДИлов-син.

5

do 4 и 5

преди 10 години

Ами то ако се сещате, едни Арменци избраха Арменец в едно друго шоу, сега ще гледаме търската част. Иначе мога да кажа само едно : Салам за Блатечки!!!

4

Анадолски канал БТВ

преди 10 години

До Анонимен 4Според мен е напълно в реда на нещата в турската медия Байрам ТВ да сложат туркиня в журито на БЪЛГАРИЯ търси талант.

3

Анонимен

преди 10 години

аве таз дърта *** Дюранката, докога ще я пъхат навсякъде! Толкова ли няма заслужили и читави наши певци, които да оценяват

2

Анонимен

преди 10 години

Ваня сигурно ще оценява моралния аспект на показаното...

1

Гошо...Тъпото

преди 10 години

На фона на тоталната...безработица,африканските...доходи,безхаберната администрация и политическа...класа,цяло чудо ще бъде,да се открият в България някакви...таланти.А журито си е...дежурно;каквато ни е...държавата,такова ни е и...журито.