27

Анонимен

преди 10 години

До АнонименКаква партия на Царя сънуваш? Царя беше докаран и назначен от партията и ДС служителят Стоян Ганев и бивш СДС-ар сложи някой близки до себе си кадри, каквато е и въпросната дама. За да бъдеш назначен от някоя дружинка на даден пост задължително се иска родословие, няма случайни и това се спазва от всички партии.

26

Анонимен

преди 10 години

Беше в партията на царя

25

българска фамилия

преди 10 години

Агайн, какви хора ни управляват, просто стадо овце с чужди елементи за пастири.. егаси пародията

24

Ye,eb

преди 10 години

То, ..аман от Мафиоти, но Ний, Ний..сме ***! ( По идея на Хр.Ботев)

23

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 10 години

Кандидатурите са подкрепени от 67 депутати от ГЕРБ, 30 от БСП, 29 от ДПС и 2 от "Атака". "Против" са били 5 депутати от БСП и 4 от "Атака". Шестима представители на БСП и 1 от ДПС са се въздържали. Дневник.бгГРОБ И БСП/ДПС ИГРАЯТ ЗАЕДНО, ПРАВЯТ ВИ НА МАЙМУНИ, КРАДАТ НАРОДА !!!! Осъзнайте се, събудете се, излезте и протестирайте ! Протестирайте срещу всички, защото те са една мафия, едно зло ! Зло провеждащо геноцид над нацията, зло което вие лигитимирате чрез гласът си на изборите !

22

Брокер

преди 10 години

До Vijte kakva e taziНяма значение дали е Еврейка/ не е!/ , дали е комсомолка? / Българите само над 30 не са били пионерчета и комсомолци. Какво? Да ги избесим или да ги изгоним? Включително и всички новоизлюпени демократи, които ще трябва да изколят комсомолските си майки и бащи? В тази държава е важно всички гербаджийски корумпирани недоразумения и калинки да се махнат от власт, за да тръгнат поне малко нещата . Богоев създаде една корупционна система за полици, каквато няма в Европа.

21

Анонимен

преди 10 години

До БрокерЕдин комунист никога не краде! Запомни го това. Той преразпределя блага. Това е отговорен процес.

20

Анонимен

преди 10 години

Номенклатурен кадър! В България има само една партия БКП и всички съществуващи партии са комсомолски движения под шапката на партията майка. Затова няма никакво значение кой управлява за хората. Единствено има значение кая дружинка ще папа повече. Така комунистите разбират капитализма и конкуренцията.

19

Тя

преди 10 години

еврейка ли е?

18

Анонимен

преди 10 години

До кога ще назначават провалили се бивши царисти на ключови места? Безобразие!

17

Брокер

преди 10 години

Поне не е крадлива като това недоразумение Богоев - хем некадърен артилерист, хем самомнително и корумпирано хасковско селянче. Оскуба Ви всички да плащате незаконни вноски в ГФ и за зелени карти а Вие си траете. Отървахме се от самомнителното копие на Бойко в застраховането. Честито!

16

Петко

преди 10 години

Най младата депутатка в нашият парламент... Избрана още 24 годишна... Еврейка от Видинско, всичката и рода живее в ИЗСРАел...

15

Ралица Ъгейн :)

преди 10 години

Благодаря , че ме избрахте ! :) Ще работя за "добруването" на Народа , или поне за онази негова малка част , която ме сложиха на този пост за да свърша "ПРАВИЛНАТА РАБОТА" в "ПРАВИЛНАТА НАСОКА" за "ПРАВИЛНИТЕ ХОРА" :) ! Както , разбира се , да оправя...... ЖИВОТА! Опс.... Извинете! Имах предвид собствения си живот и този на цялата си рода до девето коляно! :) :) :) Благодаря ви още веднъж за избирането! Ще се "ОТБЛАГОДАРЯ" подобаващо на "ПРАВИЛНИТЕ ХОРА" :) !

14

Анонимен

преди 10 години

Оня австриец беше прав за *утите.Вечно искат да са отгоре,другите да им слугуват.

13

до 12

преди 10 години

Точно поради това. Не знаеш ли как става?

12

Анонимен

преди 10 години

е как ще изберат нея когато мъжат и държи един от най големите кредитни инстции

11

Анонимен

преди 10 години

Тази не е ли една от тризначките русенки!Тя май беше МНОГО МНОГО БЛИЗКА НА ОРЕШАРСКИ В ТРОЙНАТА КОАЛЕЦИЯс БЕЗУМНИТЕ КРАЖБИ!

10

Анонимен

преди 10 години

Отрепките на мадридския мушеник отново изплуваха - това е жалкия резултат от българския великден!

9

zidarov

преди 10 години

мъжът и албанецът Елвин Гури потрива ръце!

8

Orda

преди 10 години

Ралица-купонът се завърна помощ..щ..щ помощ..щ..щ помощ..щ..щ