10

qdosan

преди 10 години

Бай ***, не е трудно да се досетим, че този "бивш" БСП-ар е отишъл в ГЕРБ за облаги и после са го убедили, че ГЕРБ ще загуби и трябва да им помогне за манипулацията. Такива продажни *** има колкото искаш. Защо не отговори този хубостник сам ли е решил да отпечата допълнителните бюлетини или някой му е поръчал - този въпрос странно изобщо не се вижда в материалите на прокуратурата.

9

Джони Браво

преди 10 години

Прокуратурата е най-слабото звено в съдебната ни система. Мързеливи и некомпетентни, а в някои случаи и корумпирани.

8

Бай Ганьo

преди 10 години

До Един българин Може да е бивш БСПар, но към момента на печатането на бюлетините е общински съветник от ГЕРБ.

7

Един българин

преди 10 години

И не знам защо се отдели толкова малко внимание на факта, че собственикът на печатницата е бивш БСП-ар, при това знаейки, че в повечето случаи при тях думата "бивш" е само за камуфлаж !

6

:/

преди 10 години

сега ще разтакават до безкрай от цацаратурата ще печелят време и ще се молят хората да забравят преврата който направиха на 11 и12 май 2013 г. НЯМА ДА ЗАБРАВИМ НЯМА ДА ПРОСТИМ И ЩЕ ТЪРСИМ ВЪЗМЕЗДИЕ И СПРАВЕДЛИВОСТ,ТОВА УПРАВЛЕНИЕ Е НЕЗАКОННО И НЯМА ПРАВО ДА ТЕГЛИ ЗАЕМИ,ДА ПРАВИ ЗАКОНИ И ДА СЕ МЪЧИ ДА УПРАВЛЯВА НА НАШ ГРЪБ

5

Един българин

преди 10 години

"така и не бяха събрани доказателства за манипулация на изборите"Крайно време е вече твърдо и ясно да се заяви, че всъщност манипулация на изборния вот извърши БСП, чрез фалшивото обвинение на Манолова !

4

ААА

преди 10 години

Прокуратурата е блато и боза!

3

Бай Ганьo

преди 10 години

До ?!? Партията в която членува - да остане на власт - малка облага ли е?

2

Бай Ганьo

преди 10 години

До Бай *** Имаше и ненарязани, имаше и брак - тези 351 000 бюлетини бяха оценени като "годни за употреба " нарязани и правилно сгънати. Съвсем друг е въпроса дали са над количеството.... защото трябваше да преброят останалите в секциите след изборите - те + недействителните гласове + редовните гласове - трябваше да дадът бройката на поръчаните... А тези 350 - май са по скоро непотърсени, ако бяха за някоя далавера - нямаше ден преди изборите да са още в печатницата.

1

Бай Хой

преди 10 години

Няма по-големи смешници от прокуратурата, воглаве с оня кит Цацаров. "с цел да набави облага за "Мултипринт" ООД"??? Какво облага за печатницата бе, клоуни?!? Тя е спечелила конкурс, за да ги отпечатва тия бюлетини! Какво ще спечели ако произведе повече? И защо ВИНАГИ пропускате факта, че тия бюлетини са били ненарязани - на огромни листи (мисля 4 на 2 м.)?!?А после Гадните комунисти не били повлияли на вота. Айде бе!