9

срамота

преди 10 години

откъде накъде тия сиромаси произвеждащи преко сили лечебна златна билка ще плащат акцизи не е редно...

8

гешев

преди 10 години

вижте, производителите вече си имат сдружения за изкупуване и износ на тютюна и те са собственост на техните представители, демек дпс! сега от дпс ги стряскат с цените, за да ги сплотят за изборите! винаги, когато наближат избори, така става! тях не ги мислете и съжалявате, защото сами са си го направили! а и мазниците от дпс няма да им позволят да правят нови фирми!

7

Рали1

преди 10 години

До 7 Анонимен,Преди откриването на Америка и преди тютюна да е внесен в Европа с какво се е занимавало населението на България?!Продавайте в Гърция,както си продавахте млякото и млечните продукти,както продавате на гърци меда.Те си печелят пазари с наша качествена стока и на такива като вас подхвърлят трохите.Срещу кого протестирате-ДПС?От години земеделието се ръководи от ДПС.Акцизни стоки могат да се внасят и да се изнасят-ЗАДС.Като дете съм низала тютюн и българите са гледали тази култура.

6

Никога повече ГЕРБ

преди 10 години

До sokrat62Сократе ти изглежда повече разбираш от земеделие и като гледам какво пишеш надали си насадил и едно дръвче през живота си. Я насади тУтУн на камениста почва и не го поливай па после ми се похвали какво си обрал. Промито кумунистическо герберче - чака държавата да му помага всяка година !

5

Анонимен

преди 10 години

Bulgarite da sprat da komentirat ot raboti deto ne razbirat,bulgari vie znaete li 4e v Garcia cenata na tutuna nay malko e 15 lv,4e darjavata vzima miliard lv ot akciz za tutuna i ne razreshava da se prodava izvan bg ot proizvoditelite aman ot ptosti hora

4

Един българин

преди 10 години

Не знам защо вечно с тях трябва да се занимаваме и защо все те трябва да са облагодетелствани !!! В тази държава дискриминирани са не малцинствата, а мнозинството от населението ! Поне да е за нещо добро, а то за отрова !

3

sokrat62

преди 10 години

До Никога повече ГЕРБАлооо, псевдоземеделецо, за овошките и зеленчука трябва вода и хумос а не камъни и суша, а дори да ги имат, що зеленчукопроизведителите изляха миналата година тонове домати на магистралата бе умник???? Къде изобщо е държавата, в земеделието не е, в съдебната система никак, в икономиката да не говорим, в здравеопазването ха, ха, къде са политиците само в делаверата, затова всички в един глас ривът, "Бойко е виновен". ОСТАВКА!!!!

2

Никога повече ГЕРБ

преди 10 години

Тия полудяха с тоя тютюн ! Нали сме пазарна икономика или се лъжа ?! Сееш това което се търси - що не насадите овощни или зеленчукови градини бре ? Защо държавата (всички ние) трябва да дундуркаме хора които знаят само тютюн да гледат и не правят никакви стъпки да подобрят живота си ?

1

Анонимен

преди 10 години

А може ли 10 процента от бензина да е без акциз?