151

Бигуй

преди 10 години

Борисов е отсекъл, че никой нямал право нерегламентирано да го шантажира. Или, с други думи - шантажирайте регламентирано. А това, че с Първанов не се бил срещал дори в тоалетната, няма особено значение, тъй като дори и да са се срещали там, ако не е било мълчаливо, с кой човек какво си говори *** си е лично негова работа.

150

Недко

преди 10 години

Време е да се срещнете както казваш под земята.

149

Анонимен

преди 10 години

Този човек как има нерви да се занимава, не знам... То не бяха компромати, то не бяха обвинения. Пародия. Българският парламент е ПАРОДИЯ! Жалко, все пак е институция, едно от лицата на българската държавност. Направо ме е срам да ги гледам, пък те как се понасят - не знам.

148

додо

преди 10 години

САМО БОЙКО ПОЗДРАВИ ОТ БИСТРИЦА

147

знаещ

преди 10 години

Лъжеш брато лъжеш,срещате са и то редовно едни същи сте в едно гърне пикаете а нас искате да ни заблуждавате.

146

Ива

преди 10 години

Никой досега не е успявал да се пребори със службите, г-н Борисов. Те са навсякъде, защото бедните, безработните, необразованите, пенсионерите...стават все повече и повече, а България обезлюдява прогресивно. Не можем да се сърдим нито на младите, нито на възрастните . Всички имат право на нормален живот. А от Вас много се страхуват защото объркахте плановете. Дано имате сила да се преборите в едно цяло с мислещите хора. Моралът и мисленето помагат там, където моженето не е достатъчно. Успех!

145

Андрешко

преди 10 години

Будо, не разбра ли, че каквото и да плямпаш никой отдавна не ти вярва. Та барон Мюнхаузен пред тебе ряпа да яде...

144

Анонимен

преди 10 години

Мале че долнопробни писания... Тук само с простотии ли се забавлява ДС. Отврат. А какви смислени коментари има понякога...Къде са те сега.

143

хи хи

преди 10 години

Френски социалисти заподозряха лидера на ПЕС Сергей Станишев в опит да прикрие съветското си минало и да заблуди милионите привърженици на лявата идея на Стария континент.Според тях Станишев, който е и председател на партията на българските социалисти, е публикувал своя неточна и манипулативна автобиография на електронния сайт на ПЕС (виж ТУК), на която до сега никой не е обърнал сериозно внимание.В нея е посочена само рождената му дата, но и дума не се споменава, че това се е случило в град Херсон, Украйна, а самият Станишев е бил до скоро съветски гражданин. Не е посочено и второто м

142

Анонимен

преди 10 години

Да , за луната варианта се изключва по презумпция , до сега хора там не са се срещали , винаги са се срещали на земята и от там са тръгвали заедно към луната , виж под земята са се срещали толкова много хора , че бройката им надвишава днешното население на планетата , но тъй като и двамата герои са живи , явно и това отпада и Бат - ман е прав до тук , но все пак в Банкя са се срещали доста хора , така , че е напълно възможно и тез двамцата да са го направили ;)

141

Анонимен

преди 10 години

Алооо,Гоце,Буда е на телефона!

140

Debora1

преди 10 години

До Анонимен 149"На Луната няма как да се е срещал," ***Защо да няма ? Че нали Бойко асфалтира и лунната пътека !

139

Debora1

преди 10 години

И на Луната, и под земята не съм се срещал с Първанов! Не разбирам престъпление ли е да се срещнеш с Първанов, Иванов ли Стоянов ? Живеем в свободна страна и щом сме на свобода можем да избираме сами и свободно с кого, кога и къде да се срещаме без да даваме обяснения и да плащаме данък обществено мнение

138

Анонимен

преди 10 години

До язовир Студена има една любима на бай Тошо ловна хижа . Приятно тихо местенце на добра локация и заради статута на резерват , добре охранявано и не много посещавано.Въобще ходи ли някой там ? Освен чужденци за някой скъп обстрел ?

137

Анонимен

преди 10 години

Някой може ли да ми отговори на едно елементарно питане !До летище София имаше малко стадионче и до преди година беше невзрачно !Сега си има поливна система дренажи и нови седалки ! Кой ли си го ремонтира ? РВД-то ?

136

Анонимен

преди 10 години

На Луната няма как да се е срещал, както всички знаем американците още не са стъпвали на Луната.

135

Анонимен

преди 10 години

Nyama da se uchuda ako izleze che Borisov e strelyal po papata i JFK !!!?

134

ОБЕКТИВЕН 200%

преди 10 години

Г-Н БОРИСОВ, НЕ СЕ СЪРДЕТЕ НА СТАНИШЕВ, ЛЮТВИ, БАРЕКОВ, МИШО Ш, ДЪРЕВА, ДОГАН, СИДЕРОВ... ТЕ САМО ИСКАТ ДА ПРЕДПАЗЯТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОТ ОЩЕ ЕДНО ВАШЕ ЯКО КРАДЕНЕ, ЩОТО ДОСЕГА ОТКРАДНАХТЕ САМО 4 МИЛИАРДА ОТ МАГИСТРАЛИТЕ И 1,7 МИЛИАРДА ОТ ЗДРАВНАТА КАСА КАТО ОБРАХТЕ ПАРИТЕ НА БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ И ГИ ОСТАВИХТЕ ДА ТЪНАТ В МИЗЕРИЯ ЗАЩОТО СЕДМИНА ЧОВЕКА ИЗГОРЯХА КАТО ФАКЛИ ЗАРАДИ ВАС, ЗА СМЕТКА НА ГОЛЕМИЯ ВИ ***. АШКОЛСУН, ТАКАВА ЛАПАНИЦА БЕШЕ, ЧЕ ЗАКОВАХТЕ КАНТАРА НА 130 КИЛА! ДА - НИКОГА ВЕЧЕ ГРОБ!

133

ОБЕКТИВЕН 100%

преди 10 години

Г-Н БОРИСОВ , НЕ ИМ СЕ СЪРДИ...ПЛЮВАЧИ КАТО СТАНИШЕВ , ТРАКТОРА , ЛЮТВИ , БАРЕКОВ , НАГЛИТЕ , МИШО Ш , ДЪРЕВА , ДОГАН , СИДЕРОВ ...ТЕ ДРУГО НЕ МОГАТ...ТЕ ЗАТЪНАХА САМИ В ТАКАВА ВОНЯ....САМО ИМ КАЖЕТЕ СЛЕДНОТО--КОГАТО ГЕРБ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ,БЪЛГАРИТЕ БЯХМЕ НАЙ-БЕДНИ , БОЛНИ ..ЗЕМЕДЕЛИЕТО БЕ СЪСИПАНО -ВНАСЯХМЕ И БОБ , МАРУЛИ..ЗАВОДИТЕ БЯХА ЗА СКРАБ , БАНКИТЕ ОБРАХА ПАРИТЕ НА ХОРИЦАТА , МИЛИОНИ НАПУСКАХА СТРАНАТА.ПРИ ЖАН ДЪРЖАВАТА БЕ ФАЛИРАЛА ..А ПРИ ГЕРБ- СТАБИЛНОСТ

132

Венелин

преди 10 години

"Никой няма право нерегламентирано да ме шантажира, отсече Борисов." Той човека шантажираше само регламентирано, а сега такова отношение!Чудно за Мишо Бирата къде се разбраха? Агент Гоце е агент Буда сигурно се срещат в някакви тайни квартири...