52

Внимание

преди 10 години

Боко подслушва гостите си и след това пуска записите да си прави PR. Прави го по навик!

51

ham

преди 10 години

Бойко Борисов: Не виждам нищо лошо да се подслушват министри

50

БГ

преди 10 години

*** КОМУНИСТИЧЕСКА.НИЕ ПОЧТЕННИТЕ И ПАТРИОТИЧНИ БЪЛГАРИ МНОГО МУ ВЕРВАМЕ. РУСКО-ТУРСКИ ***.МАРШ ЗАЕДНО С орешко И ОЧЛАТАТА ПЕПЕЛЯНКА 0Т ДПС. КАКВО ЛИ БИ ИМ СЕ СЛУЧИЛО НА местан И доган ЗА ВСИЧКО КОЕТО СА НАТВОРИЛИ НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ АКО ГО СРЕЩНАТ СТЕФАН КАРАДЖА И ХАДЖИ ДИМИТЪР ???? ОСОБЕННО ЗА ШУТОВЕТЕ КОИТО ТЕЗИ ТУРСКО-КОМУНИСТИЧЕСКИ *** РАЗДАВАХА В НАШАТА РОДИНА БЪЛГАРИЯ

49

Богдан

преди 10 години

А-аа..Йовчев,не така,не се измъквай по комунистчески,както втълпяват че Цветанов не е упражнявал контрол,така и ти ще отговаряш..какво е това Кой с кого се е срещал, какво са си говорили, какво е записвал и как е записвал, извинявайте, но това не е наш проблем"!?

48

Анонимен

преди 10 години

Как да не е ваш проблем, бе, господин справящ се с битовата престъпност? Това е скандално! Министър на вътрешните работи да твърди, че незаконно направено подслушване не е проблем на МВР?!?! Корифей! Защо не арестувате Алексей Петров като поръчител и организатор на това? Защото в крепи с компромати ли?

47

Райчо

преди 10 години

Има СРС в тоалетната на Борисов, за да го слушат как пикаел както той се изрази по медиите един път...

46

Анонимен

преди 10 години

Значи изразът "R&B" вече си има още един смисъл...

45

Анонимен

преди 10 години

Боце и Гоце отричат като комунисти на разпит, ама Румбата предаде четата. Заверата е ясна и проекта Белене е част от условията поставени от доновете на дона . Къде са протестерите да изпълнят Орлов мост с възмущението си? Няма кинти, Няма морал, Пфу...

44

Анонимен

преди 10 години

Румен с гъдулката, Бойко с масрафа... малей, ква коалиция ше се заформи около масата...

43

Анонимен

преди 10 години

Румен и Бойко...неочаквано, добра мутренска комбинация...

42

Анонимен

преди 10 години

Взе да става весело. Боце пак метнал палачинката... ся окончателно ша вдигне кръвно с журналистките... Трепнещо очаквам ся и форумната герберастия да са метне на Беленската амбразура да ни обясни за най-мирния и най-калоричен атом, за въздуха и слънцето ... *** още май снасят опорните точки ... да подскажа докат чакат - Костов, теменужки, драгалевци, един файтон, секта, кои сте вие... е, достатъчно за начало...

41

Анонимен

преди 10 години

Този май има нужда от два шамара да се опомни кой е и къде се намира. Когато се извършва престъпление, това е твоя работа продажен ибрик! Не се оповавайте на продажната свияня, тя не винаги ще бъде там и ще дойде време да си плащате сметката.

40

Цецо

преди 10 години

Ама той Бойко обясни каква е технологията - слушат се негови приближени и се хваща и той. При това се прави от МВР в друг град.

39

IIvanoff

преди 10 години

Ха, Ха, Ха,...Никой ли не може да се сети защо има толкова много полицаи на главица от населението... и какво се следи... и накрая - кой е врага ?...Ха, Ха, Ха..

38

dassy

преди 10 години

До ВладимирЕй ти, ***!

37

Анонимен

преди 10 години

Какво говори тоя, бе?! "Не е техен проблем"; "Въпрос на манталитет"...Не били държавни структури; не били в МВР, ДАНС,.... Че вашата работа опазването на държавата и на държавните структури ли е или опазването на хората от престъпления и посегателства?Ама вече въобще не се притесняват; откровено си казват, че единствено държавните структури са техен проблем!

36

Анонимен

преди 10 години

Ченге............

35

Владимир

преди 10 години

Махайте се от тази държава!!!!!!! Гадни уруди !!!!!!!!!!!!!!!

34

Джедай Мастър

преди 10 години

Верваме ти, червен ***!

33

Престъпления

преди 10 години

Монопола в България се държи от жените с цел опазване на нацията, защото не струват, нямат акъл и това все повече ще си личи оттам и злобата им, мислите ли ,че така трябва да бъде и да се подлагат на геноцид бели умни хора, понякога и жени, да има и умни жени с чужди гени. Защо полицията не разследва кражбите на *** ,строенето на къщи за много пари , а същевременно се заяждате с бизнеса на милионерите и кадърните хора, защо не разследвате собствените си жени ,които са в мрежа с чипове в гла