9

Милионер ка

преди 10 години

99 процента от българките подкрепят ромките ,защото са на един акъл ,нямат акъл, защо ходите да стачкувате пред парламента, залъгвате се ? Проблема на България е в простотията ,не виждате ли че жените ви са злобни, прости? Една нация не може да просперира с простотия иска се интелект,не чип в главата. Полицията да разследва дали се слагат чипове на бебета, от акушерки, ако е така това е ПОДСЪДНО!!

8

Сапьора

преди 10 години

Малко са им раздали,трябваше по някоя хилядарка да има за повече пиячка така щеше да има и по голям прираст ,защо да правят покриви като могат да направят някоя сватба...кой е баламата в случая ...давайте като имате мръсни кумоняги те ще гласуват ЗА вас..

7

Анонимен

преди 10 години

Това е дискриминация спрямо бедни от други етноси. Комисията за защита от дискриминация, да се самосезира и да осъди тази организация.

6

от Червен бряг

преди 10 години

Разбрахме ,че са им дали ,голямо джумбарле падна ,но за два ,три дни.

5

Рали1

преди 10 години

Кога ще дадете на български семейства безлихвени кредити ? Врати и прозорци нямат,те за стъкла пари им дали.Замъглили са погледа с ракия . Чакайте да върнат парите или ще натоварите с по-високи лихви коректните платци ?

4

zeus

преди 10 години

Парите са изядени и изпити, сега чакайте и да ви ги върнат:)

3

Анонимен

преди 10 години

Помагаите,помагаите след това"кой ми *** в гащите"

2

Анонимен

преди 10 години

tova e to - *** sa si chergari i mnogo malko ot tiah poddyrjat zilishtata si v red. na tiah krediti ne se dava!

1

sokrat62

преди 10 години

*** му работа, не използвали парите по предназначение, че те и със социалните помощи и детските тъй правят и това изобщо не е новина а ежедневие!!!!