15

Трудовакь до Сакис

преди 10 години

Ами като не знаят, ще се научат - крайно време е! При това на пълно безплатно.

14

ИСТИНАТА

преди 10 години

НЕДЕЙТЕ ДА СЪДИТЕ САМО ПО "КЛЮКА" ОТ ВЕСТНИКА!--НИКОЙ ОТ ТУК ОБАЖДАЩИТЕ СЕ НЕ Е ВИДЯЛ ИСТИНАТА, НО ПИШЕ, ЗАЩО?---ПОГОЛОВНО СЕ ПРЕСЛЕДВАТ ЕМИГРАНТИ ПО ВСИЧКИ КРАЙЩА НА СВЕТА, И СЕ УНИЩОЖАВАТ, ЗАТОВА НЕ СЪДЕТЕ, А ТЪРСЕТЕ ИСТИНАТА И СЕ МОЛЕТЕ НА БОГ.

13

Сакис

преди 10 години

В Кипър явно не знаят, че да се бяга от местопроизшествието е част от многобройните културни особености на българите.

12

Beta

преди 10 години

Мръсната джигитка си е мислила че кара в България. Сега ще си има проблеми...Вчера една друга джигитка почти се уби и без малко да убие и сина си. Навлязла в насрещното, но явно е имало автомобил, защото е отклонила и е изкоренила крайпатно дърво. За къде ли е бързала толкова със сина си?...

11

ДА

преди 10 години

Е КАК ТОЛКОВА БЪРЗО БЕ,ХОРА-ИЗПРАТЕТЕ Я В БГ И ЩЕ Я ПУСНАТ УСЛОВНО!!КИПЪР-ИЗОСТАНАЛА ДЪРЖАВА!!

10

Трудовакь

преди 10 години

Глупава постъпка на жената! Трябвало е веднага с *** газ да премине в Северен Кипър - демаркационната линия минава през центъра на Никозия. От там няма как да те екстрадират - за всички страни без Турция и Автономна Република Нахичеван Сервернокипърската Турска Република юридически не съществува, т.е. няма към кого да се отправи искането. Ако се отнесат до Турция, тя ще го отклони, защото така ще делегитимира признаването на Северен Кипър от нея. Ако не напуска Северен Кипър, ще и се размине.

9

Snorky

преди 10 години

В неделя убива велосипедиста и в четвъртък гледат делото. До края на седмицата ще е осъдена. Вулгаристанските номерца вървят само във ***...

8

Арети

преди 10 години

Эаконите на човечеството претърпяха эа съжаление силна ТРАНСФОРМАЦИЯ!!! Начинът на мислене също се промени!!! Това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ беэ мярка эа ОТКЛОНЕНИЕ!!!

7

тцЪ

преди 10 години

Българка или не, надявам се да получи адекватна присъда. Инциденти с автомобили се случват, но да оставиш блъснатия от теб човек да бере душа, а ти да се скриеш - това е меко казано нечовешко

6

Chr

преди 10 години

От 6: А понякога може да падне и регистрационния номер отпред, който не е толкова здраво закрепен, колкото задния. Пък и 2 го написа трябва да си пълен античовек и ***, за да избягаш и то си е за разстрел.

5

Chr

преди 10 години

И да си изоставиш колата със следи от удара, кръв, дреха на публично място, да се покриеш и да мислиш, че ще минеш метър. Трябва си луд. Правилното е да се спре и да се помага с каквото може. Това е олекотяващо обстоятелство. Другото, което е направила е утежняващо. А при такова нещо винаги ще те хванат, защото или някой ще види и ще има свидетел, или камера ще снима /в град/, или ще останат достатъчно парчета и части от удара, по които ще се определи цвят и модел на колата.

4

Анонимен

преди 10 години

3-ти не си прав, много *** карат. Това, че ти не си видял е отделно. Само от нашия вход има две.

3

Анонимен

преди 10 години

Там не е България и ще има подобаваща присъда.

2

Анонимен

преди 10 години

ДО 1. КЪДЕ СИ ВИДЯЛ *** ДА КАРА КОЛА? *** ДА. АМА ***? НЕЩО НЕ СЕ ВРЪЗВА ИТЕРПРЕТАЦИЯТА ТИ..

1

Анонимен

преди 10 години

Да блъснеш някого и да избягаш, като го оставиш да лежи безпомощен... Не затвор, а разстрел за такива анти-човеци.