65

The king

преди 10 години

С рестартирането на АБВ и всичката кал, която започна да излиза за субсидиране от ГЕРБ наистина Първанов и Калфин пеят последна песен. Нищо чудно след евроизборите да се окаже още по силна и изчистена от гнилите плодове.

64

Прометей

преди 10 години

До Илиадане разбрах кого считаш за предател - Станишев и обкръжението му ,който такова и майката и бабата на столетницата , като осребри всичко що беше останало или Гоце и групата му ,който може би носталгично се опитва да запази спомена за лявятя пяртия?

63

Илиада

преди 10 години

В Илиада, Одисей убива предателя Долон с думите: "Един предател е еднакво вреден и за чужди и за свои."

62

Божо

преди 10 години

Как не мога да се сетя за едно свястно политическо "лице" в тази партия, само неприятни комерсиални лъжци !!!Използват мизерията и простотията, както и зависимостта на чиновниците, за да унищожават БЪЛГАРИЯ !!! Дядовците на някои от тях са им предали този "майсторлък", а дядовците на други си сигурно умират от срам, като ги гледат от небето !!!! Забравих, че комунистите са безбожници и *** и не им пука от тези неща :((((((

61

Умерения

преди 10 години

Интересно дали Първанов ще събере поне стотина гласове.....

60

Духовников

преди 10 години

Свидетели сме на историческо самоубийство!

59

ДИДИ

преди 10 години

Така глупост от иначе умни хора, не съм очаквала!

58

бай иван

преди 10 години

хаха. Румен Пикоча? Това да не е новото партизанско име на Румен Запалката, известен още и като Румен Шадравана?отива му.

57

бай иван

преди 10 години

единствения, който си е направил политическо харакири до момента са Сидероолу и Бисероолу. да видим кой е следващият - аз залагам, че е Сър Гей Стани Шеф. Гоцето Седефчов близа рани от провала да детронира Гея на конгреса на червените *** и сега такъв ще му го натърти, че Гея ще ги снася големи като щраусови яйца в тоалетната.

56

американецо

преди 10 години

Първанов дръпна дъртите разбойници около него - Румен Пикоча, Росица-Кметица, и др. закоравели *** и ше таковат таковат на Станишев, който превърна БСП във филиал на партията Доганова.

55

Пасам

преди 10 години

Всичко зависи от изборите. Ако няма много фалшификации ще стане абсолютно ясно, че управляващите фашизоиди от БСП/ДПС/Атака нямат доверие на мнозинството от избирателите.И тогава дори и за пропагандната машина на свинчо ще стане трудно да удържи положението без предсрочни избори.За да предприемат(Калфин и Първанов) тези действия със сигурност имат сериозни основания. Бъдете сигурни, че има натиск и от страна на ПЕС и др. евро-структури.Хунтата на Станишев води страната към тоталитарен режим.

54

Пасам

преди 10 години

Изказванията на Антон Кутев са си точно 'опорни точки' или 'как да обясним случващото се'. Дори и чисто семантично това са доста несвързани брътвеж - глупости! Хвърля някакви бомбастични думички от типа 'харакири', 'ритуално самоубийство', ама било 'безобразно' .. за да плаши електората.Само, че според мен истината е друга: и Първанов, и Калфин са меко казано знакови фигури за БСП.Тяхната съпротива срещу сегашната криминална клика, която е окупирала ръководството на БСП е много сериозна.

53

Анонимен

преди 10 години

По-добре коалиция Гоце - Боце отколкото Доган и Ердоган да командват България! Вярно че и двамата не са цветя за мирисине но са по-малко зло от гея бея и злодея! Които дадоха на концесия България и разделиха народа и всяват омраза!

52

Анонимен

преди 10 години

Това е най-смисленото действие, което иначе залязващия екс-президент и екс-шеф на БСП може да предприеме. Тампон Путев определено демонстрира, че са уплашени и тоя ход на Гоце и Калфин не е безобиден. Гоце мисли в перспектива. След като Станишев го смаза на последните няколко конгреса като номинация - целта е първо да се овладее партията майка и след тая перестройка да се излезе на избори. Правителството ще падне, а това ще дойде от Гоце. Той ще си дръпне депутатите от БСП и край с кворума.

51

Антрополог

преди 10 години

Ако им трябва помощ - аз съм насреща. При това безплатно.

50

ник

преди 10 години

До сега трябваше да са получили шут в *** докато декламирате"Земята се очиства от отровната си плесен"!

49

Shark

преди 10 години

Малииии, страх!!! Драги ми смехурко (Кутев), отивате си!!!!

48

Анонимен

преди 10 години

БСП все още е партия от сталински тип т.е БКП.Първанов и Калфин са достатъчно интелигентни и умни за да разберат до къде това маже да доведе БСП и България.25 години управлявана къде в кадър къде задкулисно от БСП България изпадна демографски,икономически интелектуално.Неоспорим факт е че ние сме аутсайдери.Българина не обича революциите той се бори пасивно.Той напуска България и изгаря всички мостове след себе си.Това е един отчаян опит на Първановс евросоциализъм да се реанимира БСП така и БГ

47

Анонимен

преди 10 години

Позитано изживява троянски КАТЪРзис !

46

П.Петров

преди 10 години

До калфазан 58.Интересно тълкуване. Ако е вярно, нещата са по-зле отколкото изглеждат.