39

titi

преди 10 години

Otdavna sam kazala savsem iasno , ot dodini sam savsem loi4no s Borisov , i znaia vsiaka negova stapka , garantiram 4e ne e zloupotrebiaval s ni6to !!! Neka prestanat nedostoinite i glupavi zaiajdanici na vsi4ki okolni , neprekasnato BORISOV IM E V USTITE !!!!! Savsem dobrovolno , i savsem li4no sam do Borisov o6te predi da bade sekretar na MVR !!!! Neka Stani6ev i kompania da sprat da drankat vreli nekipeli !!!! Savsem padnnaha v o4ite na horata

38

Анонимен

преди 10 години

То това бразилче не е ли имало здравна застраховка, която да покрие разходите по транспортирането и лечението му ?

37

олд пергиш

преди 10 години

До Анонименами научил се добре от бсп

36

Анонимен

преди 10 години

Някой да си спомня Боко-Будата да не е лъгал? Дребномутренското Му поведение, глупавото Му себеизтъкване, а и самата Му визия на дребен хитрец не ви ли омръзнаха? Това *** ли ще допуснем да бъде пак фактор в политиката и управлението?

35

bai Stavri

преди 10 години

Vsichki sa za pandelata.....

34

Анонимен

преди 10 години

айде пак го оправдаха.как Тиквата ще е виновен бе.НЕЕЕЕЕ.

33

Анонимен

преди 10 години

Ако бяха искрени кумомягите защо не провериха ипредишните

32

НАЙ ГОЛЕМО КОМУНЕ Е?

преди 10 години

СЕЛЯНИНА СЕ ИСТРЕСЕ ПАК С НЕГОВИТЕ ПРОСТОТИИ.....АМА НАЙ-НАКРЯ СЕ РАЗБРА ЧЕ ТОИ СИ Е НАЙ-ГОЛЕМОТО ***, ИМАЧЕ КВО ЩЕ ЗАГОВОРНИЧИ С ПЪРВАНОВ??????????

31

Лаком за власт

преди 10 години

Вчера се самозапали още един българин.Дано това правителство постъпи като ББ и си подаде оставката още при първият случай на самозапалване.

30

Бай Вълчо от Хисаря

преди 10 години

Мауму стара съвсем се увълчих.Та, нашия виден полиглот и още по-виден център нападател от Бербатов се загрижил за едно бразилче.Нема лошо, хора сме.Ама 7 човека се запалиха миналата година покрай неговата човещина.Каквото и да се напише ,ще е пословично- малко.Те, двамата с Цуро щурото черпят енергия от скеча на ,,Комиците-Ванката и Сайшето.Що не намерят някое по-дълбоко на Искъро и да спрат да ни занимават с техните дивотии.

29

dnes bg

преди 10 години

До пак не стигнаха симвПак не стигна мястото да напиша целия си пост. Това 500 байта е много голям размер. Едно време като работих с правец 16, флопи дискетата ми беше 1.44MB. Кажете, колко пари са ви необходими. Ще Ви купим и изпратим един хард от 1TB. Сигурен съм, че ще Ви стигне поне за 5 години.

28

пак не стигнаха симв

преди 10 години

всяка година българите плащат: - на църквата за услуги и артикули иначе Църквата нямаше да има банки, касиери и ревизцоривсяка година бълг. плащат и на държавата за данъци. - 3% от всички приоходи в бг. църквите отиват безвъзмезно за руската патриаршия (чиста печалба с нулеви разходи за тях) - данъциАз ли нещо не разбирам или сме платили два пъти за един огън. Да не кажа три пъти, защото наши пари от наша църква отиват в чужда такава. Явно имаме един Бог, но когато стане дума да плащаме за

27

Гого

преди 10 години

Алоооуууу др. Борисов , министър председателя на една страна открива само ВАЖНИ И ГОЛЕМИ НАЦИОНАЛНИ ОБЕКТИ, аманннннн от популизъм, за това докара държавата до тука, от многото откривания.

26

Следовател Иванов

преди 10 години

Нека си лъже на воля , той си мисли че му вярваме !Фриволен мошеник , но има и други показания и то на негови хора......

25

The king

преди 10 години

Като е ползвал авиоотряда само за служебни пътувания, защо на личният си профил на сайта на парламента не въведе отчет за разходите си? Хората так ще са по-спокойни и ще оценят прозрачността.

24

анонимен

преди 10 години

Ама ти още се заблуден , бе приятел...Не разбра ли още ,че където и да чукнеш комунист,ще се обади.А много поздрави и от Ив..Костов....

23

заблуден

преди 10 години

В БГ прокуратурата съществува единствено да сплашва неудобни и да прикрива гафове на управляващи. И Борисов и екскурзиантите до Сидни са невинни. Ние всички българи знаем това и от сърце им благодарим за разхищението и кражбите на нашите пари. Благодарим ти Партийо любима..люпилня и хранилка на БСП на ГЕРБ на ДПС ....мамка Ви ***.

22

1

преди 10 години

Бреееей колко знайковци! Борисов е бил "по работа" /примерно на мач/, а другите /кои ли са те???/ на разходка до Синдни! *** кажете кои са тия де то са ходили на Бермудите и са се отклонили до Сидни, че така излиза "една жена каза", пък и докажете, че е разходка и отклонение, а не държавно посещение например.

21

Анонимен

преди 10 години

БОРИСОВ Е ОБВИНЕН НЕ ЗА ПОЛЕТИТЕ , А ЗА 2 КИЛА ФЪСТЪЦИ , ИЗЯДЕНИ ПО ВРЕМЕ НА ПОЛЕТИТЕ ... А , ДРУГАРИТЕ , ЧЕ СА СЕ РАЗХОЖДАЛИ С ПРАВИТЕЛСТВЕНИЯТ САМОЛЕТ ДО СИДНИ И СА ОТКЛОНИЛИ САМОЛЕТА ,ЗА ДА РАЗГЛЕДАТ ГРАДА , КАТО СА ОЩЕТИЛИ ДЪРЖАВАТА С 50 000 ЕВРО САМО ЗА КАЦАНЕТО И СЛЕД ТОВА СА ЛЕТЕЛИ ДО БЕРМУДИТЕ , ПАК НА РАЗХОДКА , К О Й ЩЕ ПЛАЩА ?????

20

Анонимен

преди 10 години

Все още Кутевските дръскачи не знаят какво значи ГЕРБ а пишат ГЕРп .Не са прочели и опорните точки на БСП???????