120

Абее, хей

преди 10 години

какви са ми на мен САЩ, че да мисе изказват за проблеми, касаещи България, и даже не са проблеми, а се раздухват от тези, на които не им е изгодно.Нахалници!

119

БАБА МАРА

преди 10 години

youtube/watch?v=LajTx3-49wo

118

до самотния вълк

преди 10 години

Или някой те е подвел (излъгал) или ти си лъжец а по скоро ти си такъв заплатите в Москва,Петер бург и другите големи градове в Русия е десетки пъти по голями от нашите цените са горе долу като унас с изключение на горива,парно,еленергия телефони на половината на нашите така,че не пиши лъжи.чение на парно,горива еленергия

117

кво искате ва?

преди 10 години

ние хамерекунците ви дадохме ЦЯЛ КОРАБ С развалена царевеца навремето, през втората световна подаръци/химикалки с взрив за децата,някои и без ръце станаха художници/ а за бомбите , сравнение с Хирошима сте цвете, а за индиянцие скалпирани и *** и вие тнамците и арабите и сърбите и ..., и ,.. и, и .... и нямат край на тия които не им показахме какви сме ний, и това че Руска кръв се е ляла за да станете наши за един кораб с развалена царевица, тва е насща ценностна система, ако не бомби и гърч

116

Самотният Вълк

преди 10 години

До АнонименТъпчо ти ходил ли си в Русия да видиш за какво става на въпрос ,един дърводелец в Москва взима до двадесет хиляди рубли заплата ,смятай 4лв и 30 ст за 100 Рубли за какво става на въпрос .А можеш да отидеш до Новороссийск да видиш за какво става на въпрос и тогава да пишеш тук глупости.

115

Анонимен

преди 10 години

До 107По спокойно с Русиятa друже.Коптор стaнa Бг зa 25 г. a Русияот коптор зaприличвa все повеченa нормaлнa държaвa и среднитезaплaти тaм сa нaд 2 пъти по високиот нaшите .Цени нa ток ,гaз ,бензин ,цигaри и мн. други сa нa половинaтaпочти нa нaшите.В Москвa среднaтa зaплaтa е 1480 $.но от цялa Русия тaм цените сa нaй високи.

114

Зашева

преди 10 години

САЩ отдавна не са фактор на Световната политическа сцена. Световен лидер си остава Русия, последвана от страни набиращи скорост, като Иран и Северна Корея. Това е истината.

113

Анонимен

преди 10 години

Марси, давайте реактори, давайте заводи, технологии, работа за тоя беден и озверял от мизерия народ, така ще бъдете обикнати, а не като си давате само мнението, на гладно вашето мнение е вятър и мъгла!(

112

Анонимен

преди 10 години

Нека да се меси, Уорлик рони крокодилски сълзи в Кабул и се моли на Алах да бъде сменен по- бързо! А и Доган не Бойко, да седи мирно и да козирува, хихи?

111

Анонимен

преди 10 години

След това, което стана известно за NSA, не мога да си представя как САЩ могат да говорят за "върховенство на закона". Иначе Сидеров е добре да го проберат някъде, дали в лудница или в затвора - все тая.

110

petar1905

преди 10 години

За какво върховенство на закона говори тая лелка, след като в нейната "правова" държава вече 50 години крият кой уби президентът Кенеди, сенаторът Кенеди и Мартин Лутър Кинг ?!

109

Ъц

преди 10 години

"... начинът, по който ще се развие скандалът "Сидеров" ще ни каже много за върховенството на закона в България".-------Много недвусмисленно изразена позиция от посланика на САЩ, което от своя страна потвръждава, че понятие, като "независимост" в днешната световна политическа реалност НЯМА.Що се касае до Простака... ами, "когато сам си го направиш, врагове не са ти нужни".Друг е въпроса, че с поведението си, Простака обезличи движението на национално-патриотичната идея.

108

Чета някой се изказал за Русия. В Москва средната заплата е 2500 лв. В Петербург е 1500 лв. В северните райони средната заплата е 4500 лв. Бензин А95 е 1,40 лв. Най ниската средна заплата в най бедните райони е 700 лв. Не съм ходил в Русия, защото не мога да си го позволя, но знам руски и всеки ден съм виртуално там (в нета). За сравнение средната заплата в България е 600 лв.Т.е. материално въобще не може да се сравняваме с руснаците.

107

Българин

преди 10 години

Вън тая нагла и грозна чума от България. Ако бяхме независима държава, щяхме да я оваляме в катран, да я поръсим с перушина и така да я върнем във ФАШингтон.

106

Гаджева

преди 10 години

На Сидеров му се клати феса....кеф..кеф... Свърших!

105

емигранд

преди 10 години

И благодарение на Атака вече диспечерите на летища в Европа задължително преди самолетите да излетят питат:"Имали атаксит в самолета".Чак тогава включват първа и потеглят.Снимката на Сидеров е разлепена по всички летища.

104

Дръпниухов

преди 10 години

До Анонимен 107Озлобен си, но масово в Русия се вземат около 800 долара в страната и около 1500-2000 в големите градове, като тока, газта и горивата са на половина от нашите, храните са с около 10-20% по-скъпи, всичко друго е като тука!...Има "мутри", но нямат нищо общо с нашите... Поне съм ходил там и го знам от първа ръка!

103

само ще подслушва

преди 10 години

Посланик Рийс няма да се меси във вътрешната ни политика. Тя само ще подслушва! Всеки, всичко, по всяко време!

102

Анонимен

преди 10 години

Зa кaкви московски " зaплaти" рублaджийски лъжете бре мaскaри? Все едно хорaтa не знaят зa бедносттa нa крепистните в русиятa ви, сякaш не знaем, че доходите сa им кaто нaшите! 2000 долaрa взимaт руснaците, когaто ти цъфнaт нaлъмите. И още нещо не е необходимо дa идеш в русиъ зa дa видиш кaкъв коптор е тaзи стрaнa

101

пухчо

преди 10 години

Кажете им го мис Рийс на тези ***,че то няма кой друг да им го каже!!!