154

bezpartien

преди 10 години

И защо трябва да искаме от китайците да ни строят магистралите? Нали за тази цел се усвояват пари от еврофондовете и строежа може да бъде поверен на български фирми?! Плевнелиев много добре го знае това. Само да не се окаже, че иска да уреди негови офшорки за строителството на тези магистрали!

153

Моника

преди 10 години

Или да бъдем по-точни ти исках да умножиш, твоите и на приятелите ти парите. Кога ще започнеш да работиш за народът си и за доброто му. Много ми е странна и съмнителна тази покана.

152

borkoslav

преди 10 години

Не им завиждам на китайците с такъв полазеник като Плевнелиев, няма да им тръгне добре на горките. Най-смешното в цялата ситуация бе как Роско се яви с едно листче в ръка с исканията за пари за магистрали, пристанища, летища и какво ли още, а какво предлагаме в замяна, така и не каза - корумпирана среда, картели, монополи и естествено неговите дружки като бизнес-сътрудници.

151

Izvestniq

преди 10 години

Честно да си призная, то не мисля, че този човек ще успее да уреди някакво финансиране за България. Като разберат китайците кой му е дружката и веднага ще се откажат. Не може да правиш далавери с олигарси като Иво Прокопиев и да очакваш, че ще те приемат с отворени обятия. Така ще бъде само за традицията, но не и за бизнеса между България и Китай.

150

Илияна

преди 10 години

Какви нови врати? Китай от години изкупува в големи количества продукция от България - много млечни продукти, вино и т.н. Вратите отдавна са отворени. Интересно как пък Росен Плевнелиев няма да помоли любимите си съратници от Америка с белите якички да наливат пари в родната икономика, а се сети да отиде на Изток??

149

H.Poirot

преди 10 години

По - голям популист от този няма... Защо говори неща, които всички знаем, че няма да направи поради една или друга причина ? Отдавна бългаският народ трябваше да го уволни и протестите срещу него не трябваше да спират !

148

TRAKIEC

преди 10 години

DO 147:*** SI TI KAFQVO CHOVEKOPODOBNO CIGANE OT GRUCKI PROIZHOD................

147

сашо

преди 10 години

тази лигла плевневка ,малките патки да ли са я опердаши ли .

146

тиквуниада

преди 10 години

до учуден - не продаваме а купуваме дори чесъна е китайски !

145

тиквуниада

преди 10 години

Oт плевнята нищо добро : пак предлага чужди *** (разбирай концесия "инвестиция*) като ментора си дето режеше лентички на "корейски инвеститори",А сега се чудиме какво да ги правиме ВЕИ парковете , най добре е да станеш невидим офшорко иначе няма да изкараш мандата.

144

Йово

преди 10 години

Тоя нали каза, че няма да ходи на изток в никакъв случай а ще ходи само на запад. Голям мъж няма що не можа да удържи на обещанията си, отиде при комунистите а уж не е комунист. ОСТАВКА.

143

Antoninov

преди 10 години

gledah dokumentalen film po nemski tv kanal minalata sedmica za proizvodstvoto na moderni jeans v china za eu - nemski firmi porachvat stokata i kupuvat za 2-3 dolara jeans i prodavat v eu za 60-70 dolara.a gorkite kitaici v ujasni uslovia rabotyat i jiveyat, poluchavat 30-40 dolara zaplati za 1 mesetz?!tesi hora ste sa mega happy da doidat v bg panelkite - ste se chustvat v tyah kato imperatori moje bi?! dano doidat v bg da jiveyat, ta da ima otnovo jiv narod v bg sela i gradove!

142

Анонимен

преди 10 години

*** простия народ има тук!?Човек да направи нещо добро за държавата си и веднага някакви *** започват всякакви *** коментари.Понякога не знам да ли съм в България на Европа или в Африка някъде.

141

Варненец

преди 10 години

одобрявам всеки политически и икономически контакт със Русия Китай и Южна Корея не одобрявам членството ни в ЕС.

140

И(збирател

преди 10 години

*** ум.рет и ку...ра преди това ни лапнете.

139

Анонимен

преди 10 години

*** Зинаида и нейния НК къде са, къде е Дебелянчо, Местанчо, Сергея и всички експерти начело с Орешарски.***, червена зган, самао ада за ВАС.

138

Гавраил

преди 10 години

Тия Жълти Маймуни използват България за инвазия в Европейския Съюз. Изобщо не трябва да бъдат допускани тук, защото после ще ни претопят, България със своите има-няма 7 милиона е колкото един малък китайски град. А, с китайците идват и Триадите от Хонг Конг. В Библията пише, че Жълтата Раса ще завладее света. Това *** Плевнелиев е за бесилото!!!

137

учуден

преди 10 години

"Според статистиката стокообменът ни с Китай през 2012 г. е бил 1.738 млрд.долара, от които 762 млн. долара български износ"Впечатляващо, не знаех че продаваме толкова много на Китай, интересно ми е какво?

136

Анонимен

преди 10 години

toz kat go vidq i se 4uvstvam krali marko...!!!!ujasen muhlio e no ni go natrese tikvata ot bankia dai ni drazni kat ggo vidim kakva mekica e!!!

135

Пореден гаф

преди 10 години

Отишъл Плевнелиев на среща с китайския министър ***, а Маргарита Попова го предупреждава:-Роско да не объркаш името,че много ще се изложим, Роско, запомни буквата в средата е "О", а не "У"! "О",а не "У", Роско!Тръгнал Плевнелиев за срещата, а в главата му само офшорни сметки и напътствията на вицепрезидента ("О", а не "У", "О", а не "У","О", а не "У"). Здрависал се с министъра и казал:-За мен е удоволствие да се срещнем г-н ***!