36

Българин

преди 10 години

Абе тези няма ли да си ходят най-накрая или трябва да грабваме оружието, за да ги прогоним?

35

11.01.2014 g.

преди 10 години

sliven.mvr.bg ima ukazatel na slujebni telefoni, a ne sa deistvitelni. zasto li?

34

нона

преди 10 години

НАПУСНЕТЕ ТАЗИ СТРАНА! не пропилявайте годините си в очакване, както направихме ние....

33

Анонимен

преди 10 години

Червените фесове се готвят да векуват, каптън Спарен Сайдеров и карибските му пирати ще им го крепят, а греберастите ще бъркат в кофите за *** и ще надуват зурлите, чиновниците ще рекетират, а гражданите или ще плащат или ще влизат в затвора, сирийски кюрди и африканци ще се върнат там откъдето са дошли и вероятно ще настъпи световен мир, защото и Таиб няма да може да ги накара да се върнат у нас!)))

32

Анонимен

преди 10 години

Като гледате какви хора са назначени и искат да назначат в съдебната система няма смисъл от коментар. Който оневинява престъпници има бъдеще. Тези хора всички се назначават от наглите политици.

31

Анонимен

преди 10 години

И продължават с наглоста си с новия изборен кодекс, наказателния кодекс, правата на Йовчев да създаде отново дс,сидерастията която налагат по места, Мая Манолова в Кюстендил назначи всичките си фенове и приятели на възлови места. Всички я наричат кадровика на града а тя лъже повече и от ромите които я избират. Зам. председател на народното събрания за заслуги към дпс и пеевски. Жалка работа!

30

Анонимен

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! k1Дал ти Бог дърво, нещастнико! Твоите хуманоиди вече 8 месеца се опитват да затрият България и от ден на ден бележат все по-голям успех.Единствено успокоение е, че такива като тебе първи ще ритнат камбаната! Успехи!

29

Анонимен

преди 10 години

Даването на подкуп трябва да е позволено, но вземането незаконно.В настоящия начин никой няма сметка да разкрие другия - който и да се обади, и двамата са иновни.

28

Анонимен

преди 10 години

А добър ден, най накрая успяхте да го забележите. 25 години сме на тоя хал. Познавам поне 10 такива които станаха милионери благодарение на службите които заемаха и заемат. Държавата ги пази, измислиха си закони за неприкосновенност от бсп а народа вълци го яли. Дано този народ се събуди и изяде вас изедници.

27

Анонимен

преди 10 години

Абе защо направо не запишат в новия НК,че престъпниците задължително подлежат на най-високо държавно отличие?

26

tt2

преди 10 години

зяпайте турски сапунки и чалги и не си търсете правата, не гласувайте, после се оплаквайте

25

Boska

преди 10 години

Герберастите пикаят газ, раждат таралежи и дефекират кактуси, осъзнали, че няма да се върнат на власт. Много яко! Ха-ха-ха-ха-Ха

24

алтернатива на фалша

преди 10 години

Всичко крало чрез властта- на съд, краденото обратно + вредите от тъпо управление! Става с БУНТЧЕ- мирно и всенародно. НЕ за нов овчар, а за пряка власт на гражданите във ВСИЧКИ власти с ВСИЧКИ права за пряк контрол. БУНТ се прави с минимална организация свързват се 2-3 млн. и договарят промените и как да станат, вкл. издигане на кандидати, подписали да въведат веднага тези права /с гаранция/. Но най-силна гаранация са повсеместните събрания, готови за БУНТ при измама.edname4ta.dir.bg

23

Анонимен

преди 10 години

Парламентарната група на "Атака" станаха и се държат като ------ "Карибски пирати"

22

Анонимен

преди 10 години

НК,НПК и всички останали нормативни актове са писани от кабинетни плъхове или от хора,чийто материален просперитет е свързан с прилагането или възможност за неприлагане на съответните норми!Къде е защитата на обществения интерес и какво ги интересува обикновените хора,превъзпитанието на убийците и подлежи ли на превъзпитание рецидивист с няколко присъди за кражби,грабежи и др.престъпления?Защо не се премахне недоразумението"продължавано престъпление"?!

21

връзка

преди 10 години

Простотията има правопропорционална връзка с наглостта

20

vesko02

преди 10 години

В повечето случаи мафиотите и обикновените престъпници са свързани с държавата в различни хранителни вериги източващи различни фондове.

19

Анонимен

преди 10 години

До Бай ГаньoЩе видим дали няма да сме по-зле

18

PR

преди 10 години

Реформаторски блок + ГЕРБ = Вечна любов :))) Щом се искат младите нека се вземат! Само незнам кой ще е булката.

17

Анонимен

преди 10 години

САМО ВОЛЕН-САМО АТАКА--ТИ СИ СПАСЕНИЕТО ЗА БЪЛГАРИЯ......НАПРЕД И БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ *** И ТЕХНИТЕ ПОМАГАЧИ...!!!!!