25

муспи

преди 10 години

Евреите са абсолютното зло, те не могат нищо а и не знаят нищо, затова дявола им е дал много пари, че от уважение към богатството да могат да им казват - умни, изсраел са го направили цветуща градина. Те и България са я направили цветуща, - не вярваш - виж как живее редактора на вестника, за експрезидента бай Първан не говоря, милиардер, не говоря и за целия политически и финансов елит - някъде към сто хиляди. Това са им го направили българи. Ако ги нямаше, нямаше да дойдат тук за ***.

24

Анонимен

преди 10 години

До BulgataniIslyama e putya i istinata! Na sveta jiveyat é miliarda islamisti ***!! Shte vi udavim pak v Cherveno more! Gnusen evrein, mameto ti tumor dolen!!

23

Bulgatani

преди 10 години

Моля, отговоряш ли ми - очакваш ли исляма на твоята земе?

22

бърлога

преди 10 години

Дааа..и други хвалят"Израел",че помага срещу Асад,който води война срещу тероризма.Times of Israel'We have no beef with Israel,Syrian Islamist rebel group says .The Yarmouk Martyrs Brigade ,which operates near the border,praises Israel's medical assistance for refugees,fighters."Иначе на контролираната преса не еразрешено да пише за водещите се преговори,милиони семити палестинци чакащи правото си на Завръщане.

21

Анонимен

преди 10 години

До БлинИзраел е держава с най-голямите проблеми от атаки исляма! Но те са били в състояние да създаде от дивата пустыня цъфтят рай. Това е Израел сега! Беше много трудно, наистина! Че дори и при постоянни атаки и бомбардировки от арабите. Българи, готови ли сте исправи срещу исляма, както и Израел? Ако не сте готови- ислам ви очаква!

20

gorituz

преди 10 години

Ходорковски си отива при ония, дето на времето му бяха поръчали да им продаде руския нефт - Exxon Mobil, Chevron.

19

Блин

преди 10 години

До Debora1Познавам много евреи от цял свят, гадняри, каквото и да имаш предвид, има навсякъде. В никакъв случай не мога да кажа, че при евреите са повече. Напротив моите наблюдения са, че са много позитивни хора с изострено чувство за справедливост.

18

Debora1

преди 10 години

до 16 БлинЕвреите са нация с най нисък процент на неграмотност. Вщ внес аз не срещнах необразован евреин, който да не знае - колко, каде, кога как и какво става. Това са петте въпроса които съпровождат всеки евреин при всяка ситуация. Един който е преминал през израелската казарма в която и точка на земята да го пуснеш ще се оправи, Друг е въпроса че са гадняри, не позволяват да ги лъжат и света не ги понася, Само можем да им завидим в тов отношение

17

Debora1

преди 10 години

Едва ли ще остане в Израел. Повечето руски олигарси с еврейски произход след кратхк престой в Израел заминаха за КанадаИзраел не е страна за хора които не обичат да излагат живота си под ракетен обстрел.

16

Блин

преди 10 години

До сега не съм виждал антисемит да е интелигентен, широкоскроен, позитивен човек. Слагайте минуси сега некадърници.

15

US

преди 10 години

U are the man Misha.

14

Березовски

преди 10 години

Където и да ходи при мен ще дойде.

13

Анонимен

преди 10 години

Този мъж е бъдещият президент на Русия. Това няма да сбъдне амбицията за Съветски съюз, но пък ще е по-добре за останалия свят.

12

панерсикиш

преди 10 години

както пееше Высоцки :СПУТНИК В КОСМОСЕ ЛЕТИТИ НА НИМ КРОНШТЕЙН ВИСИТЕВРЕИ ***, ЕВРЕИКРУГОМ ОДНИ ЕВРЕИ

11

Бънди

преди 10 години

Ходорковски не отиде в Изрел, а се върна в Родината си. :)Така заглавието щеше да звучи по-добре?

10

pepi

преди 10 години

Моля ви научете се да пишетепо текста се познава колко ви липса - интелект, знания и желание!Не злобен коментар просто неможе да се приеме за нормално да се пише така

9

stams

преди 10 години

На инструктаж при господарите

8

nerez

преди 10 години

Аха , там е сборния пункт на мишоците

7

Анонимен

преди 10 години

Втора част на блокбастера Бандата Бонано - Отново заедно...

6

St. John Red

преди 10 години

Нас този крадец, какво ни интересува?Ако го гръмнат да напишете нещо, а дано, ама надали.