102

с

преди 10 години

значи вместо църквата ,която е доста богата институция и в бг и в целия свят, да взима от богатите и да помага на нуждаещите се ,кво излиза дядо добри проси и дарява на хора които имат и линкълни и ролекси, и това не е само у нас, в гърция съм виждал поп и монахиня да си тръгват от супермаркет с BMW X6 , хубаво е човек да носи вярата и доброто в сърцето си ,а на поповете хич много да не вярва че те са наи големите сребролюбци

101

nemo

преди 10 години

До evgeni1234какви попове бе евгени, тоя Човек е у Бога, той живее за слава Божия, ти за попове говориш. живеем в едно време с един свет Човек, да го оценим, както подобава с поклон и смирение. малки сме, много сме малки, а той е великан на духа.p.s не е важно, че новината се оказа невярна, много хора чуха за дядо Добри- това е важното. в това оскъдно на добро време, имаме нужда от такива примери. Бог да го благослови и да пази България! Амин!

100

отец Нафарфории

преди 10 години

Деца мой продайте си имотите и дарете парите на мен.Ще ви са отворени портите на Рая.

99

Анонимен

преди 10 години

Дядо Добри е от друга епоха ! Дядо Добри е с друга ценностна система ! Дядо Добри е велик българин !

98

Дидо

преди 10 години

Економист и Тайм спокойно могат да разпостранят историята и да сложат една снимка на корицата, ама ще обидят хорат от други религии!

97

реалиста

преди 10 години

Човек, който не гледа на земното, а на вечното. Господ да го благослови човека. Трябва да е пример за нас. Дава без да очаква нищо от никого,а само от Бог.

96

Анонимен

преди 10 години

До "До Me4o #103" - понеже ми омръзна: публикувана е снимка с претенции да е "скриншот" на постинг на папата. Тя показва измислен постинг на папата от 25 юни 2013 г. Посочих ви фейсбук-страницата на папата, потърсете там постинга! Не се доверявайте на фалшивата снимка, дето уж била копирана, уверете се сами!

95

evgeni1234

преди 10 години

До: sinod***abv.bgОтносно: Колкото и да не искате-ще бъдете обръснатиДата: Четвъртък, 2014, Януари 9 13:04:01 ЕЕТЧуйте сатанински слуги-попове!Все повече ще ви се иска,заблудените вярващи да защитават каузата ви,която е пагубна,иска ви се всякакъв вид безредици и проблеми,за да се справите със "ситуацията",но едно не разбрахте.Че Господ е рекъл: ще потъмнее сатанинското ви царство.Ще наблягате все-повече на това,че заблудените са на прав път,чрез ласкаене на "егото им" и чрез ревността на същото.

94

evgeni1234

преди 10 години

До: sinod***abv.bgОтносно: до православното капище "синод": Не се блъскайте ,в колона по един, с маршова стъпка и "там".Дата: Четвъртък, 2014, Януари 9 13:26:40 ЕЕТНе можете да се аргументирате с Божието слово(Книгата),но с лукавите си попщини.Желателно е да си седите мирно на запарените дърти миризливи ***,да не заблуждавате вече народите чрез сатанинствата си и по възможност да се приведете в подобаващ приличен вид-посещение на бръснарница,фриз.салон или берберница.Може и при Стилист Капанов.

93

evgeni1234

преди 10 години

Тука има,тука нема! Дървена дъсчица-иконка,която всъщност прави Цудеса-Преджобвайки бабетата,идолче-кръстче,кандилце,попски мрънкания(попопеения)-покана на бабичките не за танц ,но за "кой колко даде",при възможност на "по-голяма вяра" и цялата пенсийка.. И бради и аплодисменти от лобисти и медийни Отразявания.Тук дали има или няма,ама Сопа има !

92

До Me4o

преди 10 години

Цитатът е точно от страницата на папата (copy - paste). Потърси преди да постваш ...

91

ддт

преди 10 години

как го е пропуснал дянков,да не му тресне една глоба,че не се е регистрирал по ддс

90

Me4o

преди 10 години

До Цитат: Точно това, което цитираш, е фалшификатът, публикуван в пресата и разни сайтове! Виж датата на постинга, отвори страницата на папата на адрес:и намери такава публикация!

89

Българин

преди 10 години

ТОВА Е ИСТИНСКИ ЧОВЕК !!! ДОБРЕ ЧЕ НЕЗНАЕ КАК СЕ ХАРЧАТ ПАРИТЕ МУ .... Папата е католик ....

88

Цитат

преди 10 години

Цитат от страницата на папата във фейсбук:"FATE GIRARE - E arrivato al 98esimo anno di età Dobri Dobrev, un uomo che ha perso l'udito durante la seconda guerra mondiale.Ogni giorno, ancora oggi, percorre i 10 chilometri che separano il suo villaggio dalla città più vicina, Sofia, ...Visualizza altro"

87

Bravo

преди 10 години

Има такава публикация на страницата на папата:https://it-it.facebook/pages/Papa-Francesco/462506780488230

86

abv

преди 10 години

до nqkoi si Прав си но това явно му е наи малкия проблем

85

Me4o

преди 10 години

Как може да сме толкова жалки комплексари бе! Страницата на Светия отец е:https://facebook/pages/Papa-Francesco/167172593333184?fref=tsТам НЯМА такава публикация! Нещо повече - той не е писал нищо на 25 юни 2013 г.! Дядо Добри е свят човек, но да си фалшифицираш постинг на Папата, за да си пълниш сайта - толкова е долно!

84

juliasimova

преди 10 години

Да е жив и здрав още години,колкото Бог му дава,но е добре да помислим какво е направил този човек.

83

juliasimova

преди 10 години

Да е жив и здрав още години,колкото Бог му дава,но е добре да помислим какво е направил този човек.