67

prof.Solomon

преди 10 години

БРАВО НА СОЦИЯЛНИТЕ СЛУЖБИ

66

дрън-дрън

преди 10 години

До 21: и. Господ как точно да помогне на мизерстващите? Да им хвърля салам и чушки отгоре? Имали са съселяни, който помогнал помогнал, после фелшера. Господ спасява душата, храна и дърва или сам, че имаш ръце или помощ от другите, ако не са прекалено ангажирани да гледат в точка

65

ha,ha

преди 10 години

.......а нашите управници милеят за някави си бежанци, да им осигурят топло, храна, дрехи, лекарства, а българите, кучета ги яли. НЯМАМ ДУМИ.

64

garo

преди 10 години

Пуснете статията до всички олигарси, до офисите им, до министър председателя, до народното събрание. От глад и в в Африка вече не умират! На виновните, тези, които окрадаха и продължават да крадат от всеки човек, всеки ден, чрез различните си сделки и машинации трябва да се каже - Вие господа сте виновни! От тук нататък само Господ вече ще ви съди, защото при нас в БГ няма такава институция. Мир на праха та тези хорица!

63

!!!!!

преди 10 години

Глад, студ, мизерия, всеки ден застреляни по улиците, отвлечени момичета, самоубити студентизатворени заводи, хиляди работници останали на улицата, растяща безработицаХубаво е при Орешарски, нали ?

62

Веселин

преди 10 години

За Роми който нямат и ден стаж имат по 300 лв помощи а на хора който са работили за Държавата поне 30 - 40 години умират от глад господ да ви накаже господа в парламента Българоубийци и предатели.

61

Анонимен

преди 10 години

Така ще е при червено-турската шайка.

60

#$%&

преди 10 години

А, в същото време една блондинка със силиконова гръд се опитваше да докаже, че скъпият й джип се ползва с особено предимство пред всички останали участници в невъзможното софийско движение...Айде, със здраве и да ви е честита европата:(

59

Анонимен

преди 10 години

Няма да се учудя, ако са гласували за БСП и за кмета от БСП.

58

realist

преди 10 години

До Нклei aide da me vzemesh i mene

57

zachydniak

преди 10 години

До Dalaver4uama, to kogo da izberem?!

56

Позитано 20

преди 10 години

Еееее...кво се оплаквате толкова бе ! Дадохме ви топла зима, да не мръзнете, не е като виденовата зима! Още малко да останеме на власт и ще ви дооправиме......

55

Анонимен

преди 10 години

maleeee

54

Уоуо

преди 10 години

Какъв ужас ,докато лудите ни депутати ходят на луксозни почивки и се напиват от 3000лв бутилка вино ,двама дамско платеци умират като кучета.Това си избра простия български народ .

53

кокчо дунев

преди 10 години

Кво ви е бе ? Ние сме добре ,,,,,ОП са ,оп ,са.....

52

от матряла

преди 10 години

За тези хора по селата бившия говореше ,че са лош матрял, на него му пречеха и не искаше да се отделят пари за тях да не забравяме, че им беше замразил пенсиите. напомням го да се знае ,че до тук мизерията е докарана от всички който са биле в Парламента ! Като Парламента не е виновен за това тои е историческа сграда, а МАТРЯЛА в Парламента е виновен !

51

зико

преди 10 години

За 24 години България от атомния век стигна африканския начин на живот.

50

Само Бсп

преди 10 години

Така се грижи Бсп за народа!

49

където...

преди 10 години

......има развит комунизъм има глад и мизерия.....търпи и ще си спасиш душата...това ни се пада!!!!

48

гаден живот

преди 10 години

Браво управляващи Бок ....ци !!! Защо трябва изобщо да я има една държава която е анти-социална към населението си ? Трябва да я има за да обслужва и служи за забогатяване на група хора и обслужващия я персонал , такъв вид управление се нарича ТИРАНИЧНА ОЛИГАРХИЯ ,като не визирам само сегашните управляващи !