7

Гошо Тъпото

преди 10 години

На мегдана в Кривунделово се чува, че щели да го вземат... теляк в Байхуево.Хаир да им е.

6

Анонимен

преди 10 години

До крайНяма как човек, който пише фуДбол да дава акъл. НЕМА НАЧИН!

5

Анонимен

преди 10 години

Най-лесно е да закрием футбола. Я кажи направо кой други спортове да закрием. Леката атлетика, вдигането на тежести, борбата, волейбола ако не върви може и него да закрием. Може да закрием и държавата. Когато нещо не върви трябва повече работа за да тръгне. Да позная ли физкултурата не ти е бил любим предмет.

4

край

преди 10 години

Забранете професионалния фудбол в България. Промива мозъците на момурляците да се тепат по улиците и да драската по стените. Това не е спорт това е далаверата на батков щганчев, коко динев и свинаров от лудогороц. Преди време един приятел каза че гара дембеле е идол на сина му. Призля ми. Този май мун хванат да кара пиян с фалшива книжка дадена му от гонзо - идол на бяло българче от добро семейство. Апропо случая беше бързо и благоприятно решен за да не загуби едни кинти Бай ***.

3

Нига

преди 10 години

Вече маймун не иска в ПФК ***. Честит юбилей с поредна калъфка!

2

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

ЛЕВСКАРИТЕ ДА ПОЧАКАТ ОЩЕ 1,5 ГОДИНИ И СЛЕД КАТО ПООГЛАДНЕЕ МАЛКО БАЙ-*** САМ ЩЕ ГИ МОЛИ ДА ГО ВЗЕМАТ НА ,,ГЕРЕНА'' А ЗАПЛАТАТА ДАЖЕ И НЯМА ДА Я ПОВДИГНЕ КАТО ВЪПРОС.КОЛКОТО МУ ДАДАТ. ТОЙ ДРУГАДЕ ДОКАЗА ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ВИРЕЕ А ТУК ВЪВ ТОВА ЛЮБИТЕЛСКО П-ВО МОЖЕ И 50 ГОЛА ДА ВКАРА НА СЕЗОН.

1

Анонимен

преди 10 години

Гара е отсвирил Подуене.Левски неможе да бъде отсвирен!