45

Анонимен

преди 6 години

На право всички са измамници и продавачи и брокери. Жал да ти стане от простотията в БГ само това мога да кажа. Аз съм си купувала и продавала имот с брокер от Варна и съм супер много доволна до последно бяха до мен и не ме оставиха до последно. Фирмата е малка а брокерите са с 15 годишен стаж в бранша а и не са алчни и нагли..

44

кака

преди 10 години

един съвет от патил от агенцияне подписвайте никакъв документ без Ваш адвокатагенциите са мошеницине издават касови бележкикомисионната се прикрива зад така нареченото стоп капароа работата на агенцията приключва до подписването на предварителен договор и даването на комисионнатаза всичко друго бягаш сампитам аз тогава защо смъкват кожите на клиентите с дебели комисионниимах работа с такива,след жалба до НАП спряха да ме заплашватнервите и бягането след сделката остаха за моя сметка

43

???

преди 10 години

До АнонименБез посредник ли купихте в Гърция? Защото там се уважава чуждия труд, а в България - само собствения!

42

BROKER

преди 10 години

До huк - Що за антисемитизъм!

41

Анонимен

преди 10 години

Преди време търсих да си купя жилище..Вече няма да търся заради проклетите брокери и фалшиви продавачи-също измислени посредници. Всичките искат да лапнат астрономическа комисионна. Всячески гледах да ги избегна, защото услугите им са формални и често фалшиви. Имот си купих в Гърция и съм предоволен! Да го духат посредниците!

40

k5110

преди 10 години

А къде е полицията?Защо не си свърши работата?А,щото пази нежното съселче и костеливото орехче!Ами НАП къде е? А брои тухлите на експремиера!!!!!!!!!!!!!!!!!!

39

Анонимен

преди 10 години

Повечето брокери дори не са виждали апартаментите, които предлагат и не могат да ти кажат в какво състояние са, а веднъж ми организираха оглед на жилище в 6 часа вечерта,зимата, в което нямаше ток. Брокерката ми светеше с фенер. Ударих и една сочна и си намерих каквото търсех без посредник. Лошото е, че са налазили почти всички обяви. Но вече купих и скоро няма да се занимавам с прости лелки.

38

Марк

преди 10 години

Т.н. "Агенции за недвижими имоти" са нищо повече от паразитно , междинно звено!Давам апартамент под наем и никога не ползувам агенции, но като видят обявата , те ми звънят!Пита:"Добре, какво предлагате?"Те:"Имаме клиент."Като започна да ти разпитвам за информация за клиента им, обикновено се оказва, че дори не знаят къде работи и каква заплата получава!А когато им поискам да поемат финансова гаратиция при случай, че техният клиент не ми плати или ме завлече със сметките, ме гледат като ***

37

;-))

преди 10 години

Който има излишни пари, си търси имот чрез брокери.Аз предпочитам да си спестя комисионна за *** и напрягам Гугъл с ключови думи: "двустаен без посредник", "гарсиониера без брокер", "под наем от собственик", "отдава без комисионн". Но повечето български потребители не знаят как да работят с Гугъл, а си имат любими сайтве, които наричат "големи пртали" ;-)

36

huk

преди 10 години

VINAGI TURSETE KONTAKT S ISTINSKIYA SOBSTVENIK! NE QE DOVERYAVAYTE NA SLUCHAYNI NOTARIUSI I RAZNI EVREI!

35

huk

преди 10 години

TEZI BROKERI SA 90% EVREI..GNUSNI PARAZITI! ZA TAKIVA ZAKONA NE POMAGA! NAY DOBRE...GRABVATE EDIN KOL I GI BLUSKATE PO GLAVATA...DOKATO POCHEVENEYAT DO UCHI! BULGARIYA NA BULGARITE

34

Драганов

преди 10 години

нема по гадни хора от брокерите на имоти , най омразната професия и най голямите мошенници --тва са кръвопийци и те са мразени по целият свят , по мразени са от адвокатите . Мисля че единственните по мразени от брокерите са *** в БГ

33

Анонимен

преди 10 години

Всички агенции са мошеници. Дъртите ку-ви, от агенция Бетина, са пример за това..

32

чичо томовата колиба

преди 10 години

Ами хайде тогава тарикати такива вместо да си чешете езиците и пишете гнусни коментари по форумите киснейки по кафенетата ,по добре започнете да бачкате нещо полезно за вас и за обществото.За това дереджето на Бг е такова щото не арбайтите и не уважавате работата на другите в т.число и на брокерите,банкерите,лекарите,бакшишите и проститутките.Искате само да лапундрите без да бачкате.Зарад такива като вас човек се срамува да каже от къде е.

31

тони

преди 10 години

Внимание на агенция ЯВЛЕНА са много ... особени... телефоните

30

Въпрос

преди 10 години

Как се сключва сделка за по-ниска цена от пазарната? Нали ще напиша в договора за продажба 2 лв, купувача ще ми ги плати, аз ще му разпиша и за останалите 50000лв ще има да си чакам...А иначе като видя агенция за недвижим имот си бягам надалеко, защото си давам сметка как се хранят тия и кой им плаща. Предпочитам комуникация директно със собственика.

29

Анонимен

преди 10 години

Абе много тарикати в тая държава! Във всяка една сфера на живота ще се намери някой тарикат да лъже,краде и менти !!!!!!!!!!!!!!!!

28

гошо тъпото

преди 10 години

Всичко в интернет е измама даже и обявите за компаньонки адам и *** където дават снимки на 19 годишни а ти докарват 29 годишна с две деца ако не и повече .

27

x

преди 10 години

До Онанименако искаш ела да ти продам един апартамент и да вида как ше ме фанеш тъпчо :D и накрая ше се чъдиш кое ти е отпред и кое отзад

26

osata

преди 10 години

"При проверките данъчните установили, че сделките, които се обявяват, пък се декларират на стойност много по-ниска от реалната."Ха, ха, смях!Сега ли са установили данъчните? Ами я да погледнат декларациите на депутатите и другите публични личности, какви цени на придобитите от тях имоти са декларирали? Нима те са реални?Защо не направят проверка на какви цени са закупили имотите си, както и парцелите земя?Май всичко тръгва от тях и продължава надолу по веригата.И колко от тях са глобени?